خوب زیستن را به کودکان آموزش دهیم
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، حجت الاسلام و المسلمین "عبداله عزیزی"، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کرمانشاه در دیداربا فتاحی مدیر کل کانون استان از اجرای برنامههای فرهنگی صورت گرفته از سوی کانون پرورش فکری استان ابراز خرسندی کرد.
"عزیزی" با اشاره به امر خطیر آموزش، و پرورش برای کودکان و نوجوانان، کار مربیان کانون را بسیار مهم و حساس عنوان کرد و افزود: سن و سال کودک و نوجوان، بسیار سن حساسی است. شخصیت بچههای ما با کارها و برنامههای فرهنگی و هنری شما که در کانون اجرا میکنید شکل میگیرد.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کرمانشاه به امر فراگیری مهارتهای زندگی برای کودکان اشاره کرد و افزود: هر فردی که بخواهد دانش اندوزی کند، باید بتواند که در کنار این علم اندوزی، پیشه و مهارتی را هم داشته باشد.
او همچنین گفت: به کودکان آموزش بدهیم که خوب زیستن را یاد بگیرند. کودکان شادی میخواهند. ذهن خلاق و پویا باید حاشیه هایش زدوده شود تا بتواند اتفاقهای خوب را بیافریند.
عزیزی، به مدیرکل کانون استان توصیه کرد که از هنرمندان باتجربهای که زندگی شاد را به بچهها یاد بدهند، در مراکز کانون استفاده کنند.
انتهای پیام/ز
فراگیری مهارتهای زندگی برای کودکان
منبع: باشگاه خبرنگاران
خبر بعدی:
برگزاری نشستهای گفتگوی بین نسلی در آموزش و پرورش گلستان/ فقر اقتصادی علت ترک تحصیل بسیاری از دختران گلستانی
ساداتکمالی گفت: نشست گفتگوی بین نسلی در آموزش و پرورش شهرستانهای استان گلستان به مناسبت هفته زن برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «ناعمهسادات بنیکمالی» امروز (شنبه 4 اسفند) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار کرد: با توجه به اینکه چالشهایی در حوزه کودکان وجود دارد در دفتر امور بانوان استانداری گلستان اتاق فکر کودک تشکیل شد.
مشاور امور بانوان در آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: به همه افراد 18 سال و کمتر از آن کودک عنوان میشوند و کنوانسیون حقوق کودک به تمامی افراد زیر 18 سال چه دختر و چه پسر را کودک تلقی میکند.
ساداتکمالی با بیان اینکه در این اتاق فکر چالشهایی در حوزه کودک وجود دارد شناسایی شده است، افزود: اصلیترین معضل اجتماعی در کشور ما ناتوانی در گفتگو است و متاسفانه بسیاری از افراد جامعه صبور نیستند و با کوچکترین مشاجرهای نزاع میکنند و مذاکرات را برهم میزنند.
وی یادآور شد: در این راستا برای آموزش شیوه درست گفتگو طرح نشست گفتگوی بین نسلی را در آموزش و پرورش شهرستانهای استان در قالب نشست با مدیر آموزش و پرورش شهرستان و 20 نفر از دانشآموزان دختر پایه تحصیلی نهم، مشاور بانوان فرمانداری و آموزش و پرورش برگزار میکنیم.
دبیر اتاق فکر کودک و مشاوره امور بانوان در آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: موضوع این نشستهای گفتگو متفاوت است و توانایی «نه» گفتن، مهربانیهای اجتماعی و ... در این نشستها دنبال میشود.
ساداتکتولی تاکید کرد: یکی از مشکلات اساسی در استان کودکان بازمانده از تحصیل است و آمار بازمانده از تحصیل و افرادی که ترک تحصیل کردند در استان 29 هزار نفر بوده است که بسیاری از این افراد شناسایی نشدند و ممکن است از اتباع خارجی و یا فرزندان ایرانی باشند که به دلیل ازدواج مادر به اتباع بیگانه با توجه به منع قانونی برای صدور شناسنامه با مشکل روبهرو هستند.
وی افزود: آمارها بیانگر آن است که در سال 1397، 12هزار و 826 نفر افراد هستند که ترک تحصیل کردند و از این میزان 6 هزار و 294 نفر دختر و 6 هزار و 532 نفر پسر هستند.
مشاور امور بانوان در آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه این افراد در مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا پایه دوازدهم هستند، متذکر شد: مشکلات اقتصادی مهمترین علت بازمانده از تحصیل در استان است و ترک تحصیل در ابتدایی کمتر از دوره متوسطه است و در دختران این آمارها به شدت بالاتر از پسران است.
ساداتکتولی به آمارهای کودکهمسری دانشآموزان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این آمار در ثبت احوال مشخص میشود و بسیاری از این افراد وقتی ازدواج میکنند ثبت رسمی نمیشود.
وی افزود: بر اساس آمار ثبت احوال در سال 1396، 914 نفر کودک همسری در استان داشتیم که این میزان بازمانده از تحصیل بودند و سن آنها بین 10 تا 14 سال بوده است.
مشاور امور بانوان در آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه ممکن است این آمار بالاتر از این تعداد نیز باشد، گفت: ازدواج دختران زیر 10 سال در استان 6 نفر در سال گذشته گزارش شده است و باید به آن آمارهای ثبت نشده نیز اضافه کرد.
ساداتکتولی یادآور شد: در استان گلستان بهزیستی 275 کودکان کار که برای امرار معاش فعالیت میکنند را شناسایی کرده که باید به این آمار افرادی که در کورههای آجرپزی و یا ... فعالیت میکنند را افزود.
وی متذکر شد: از این تعداد 162 نفر در حال تحصیل، 24 نفر خردسال که به سن تحصیل نرسیدند و 89 نفر بیسواد کامل هستند.
مشاور امور بانوان در آموزش و پرورش گلستان اظهار کرد: بر اساس تفکیک سنی کودکان کار زیر 6 سال 26 گزارش شده و همچنین 102 نفر سن 6 تا 11 سال و 87 نفر سن 12 تا 14 سال و 61 نفر سن 15 تا 18 دارند.
ساداتکتولی افزود: بیشترین کودکان کار در شهرستان گنبدکاووس شناسایی شدند و آمار آنها 161 نفر گزارش شده است.
وی افزود: مشکلات راست قامتی در دختران در سطح مدارس بیشتر از پسران است و توسط تربیتبدنی آموزش و پرورش استان اقداماتی در این زمینه اتفاق افتاده است.
پایان پیام/587
کلیدواژه: اخبار فرهنگی توانبخشی
منبع این خبر، وبسایت www.yjc.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۲۷۱۷۵۴۲ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.