Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:06:27 GMT

بازگشایی مرز خسروی یکی از مطالبه های جدی مردم است

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۷۸۷۹

بازگشایی مرز خسروی یکی از مطالبه های جدی مردم است

قصرشیرین- ایرنا- فرماندار قصرشیرین گفت: مرز رسمی خسروی یکی از مرزهای باسابقه و قدیمی برای تردد زائران عتبات عالیات است و بازگشایی این مرز یکی از مطالبه های جدی مرزنشینان این شهرستان و مردم استان کرمانشاه است

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرادعلی تاتار روز سه شنبه در جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات در محل فرمانداری قصرشیرین، افزود: هم اکنون زیرساخت های بسیار خوبی از جمله پایانه بین المللی مسافری، وجود توقفگاههای خودروهای سواری، هتل ها و امکانات اقامتی مناسب برای تردد زائران عتبات عالیات در قصرشیرین وجود دارد که این حجم امکانات و زیرساخت در هیچ مرز دیگری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هم اکنون منتظر سازمان حج و اوقاف برای عبور کاروان ها از این مرز رسمی هستیم که به زودی مرز رسمی خسروی بازهم پذیرای زائران باشد.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین همچنین ازحضور انقلابی مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن که پاسخی قاطع به تمامی تهدیدها و توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی بود ، قدردانی کرد.
تاتار گفت: حضور مرزنشینان قصرشیرین با وجود مشکلات فراوان پس از وقوع زلزله، تورم و گرانی و مشکلات اقتصادی در راهپیمایی 22 بهمن امسال عشق و پایبندی مردم را در دفاع از آرمان های والای حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب و نظام اسلامی نشان داد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: ستاد بازسازی عتبات و پشتیبانی عراق در سال 1382 به همت جمعی از دوستداران اهل بیت (ع) و متخصصان، معتمدان و خیران، با استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری برای توسعه اماکن مقدس عراق تشکیل شد.
بهمن صحرایی افزود: برای ساخت و بازسازی، مرمت، توسعه صحن ها و زیباسازی بقاع های متبرکه، هیچ کمکی از دولت گرفته نمی شود.
وی اظهار داشت: جمع آوری نذورات و همچنین برپایی موکب ها در ایام اربعین امسال نسبت به سال 96، 50 درصد افزایش داشته که در زمینه جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردمی به ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز مشارکت مردم استان کرمانشاه از میانگین کشوری بالاتر است.
صحرایی گفت: هم اکنون مردم استان کرمانشاه در ساخت صحن حضرت زینب (س) در کربلای معلا مشارکت می کنند.
وی عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی ستاد بازسازی عتبات عالیات را ساماندهی کمک های نقدی و غیرنقدی مردم دانست و گفت: استان کرمانشاه از سال 84 که ستاد بازسازی عتبات آن تشکیل شده در این زمینه فعال است.
وی همچنین یکی از وظایف ستاد بازسازی عتبات عالیات را جذب مشارکت های مردمی، نذورات و کمک نقدی و غیرنقدی مردم کرمانشاه به زوار اربعین دانست.
در پایان احکام ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان قصرشیرین تحویل آن ها شد.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز رسمی تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد.
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال 77 در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال 81 با 75 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
قصرشیرین با 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
3012/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد بازسازي عتبات عاليات مرز خسروي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود به سریلانکا، با حضور در مسجد جامع «کالپیتی» شهر کلمبو، ضمن دیدار و گفتگو با نمازگزاران، نماز مغرب را نیز در این مسجد اقامه کرد.

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از حضور در جمع نمازگزاران مسجد جامع شهر کلمبو، اظهار امیدواری کرد مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور به گسترش بیش از پیش روابط و همکاری‌های فیمابین منجر شود.

حجت الاسلام رئیسی طراحی و اجرای مجموعه سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اومااویا» از سوی شرکت‌های متخصص ایرانی را نماد همکاری‌های موفق دو کشور دانست و گفت: امیدواریم بهره‌برداری از این طرح‌ها افزایش رفاه مردم سریلانکا را در پی داشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه وحدت و انسجام را نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام دانست و گفت: دشمنان و در راس آنان آمریکا، با ایجاد گروهک‌های تروریستی مانند داعش به دنبال ایجاد ناامنی، کشتار و تفرقه در جهان اسلام هستند، بنابراین بسیار ضرورت دارد از هر اقدام و گفتاری که میان مسلمانان تفرقه ایجاد می‌کند، پرهیز شود.

 رئیسی در ادامه ظالم و ستم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار و نسل‌کشی در غزه را نتیجه وجود اختلافات در امت اسلامی دانست و افزود: امام خمینی (ره) از 45 سال پیش رژیم صهیونیستی را غده‌ای سرطانی برای امنیت منطقه دانسته و بر آزادی فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام تاکید کرده بود و امروز حقانیت این سخن امام راحل، بر همگان روشن شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق فلسطینیان را وظیفه همه مسلمانان و انسان‌های آزاده جهان می‌داند و معتقد است امروز حمایت از کسانی که از خانه، وطن، دین، ناموس و جان و عزت خود دفاع می‌کنند، شاخصی برای کشورهاست که آیا مدافع شرافت هستند، یا همراه شرارت؟

 رئیسی خاطرنشان کرد: آمریکا مردم ایران را بابت دفاع از حق و عدالت مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داد، اما جوانان ما تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و امروز ایران در همه حوزه‌ها در حال پیشرفت است. دشمن تلاش کرد پیشرفت ایران را متوقف کند، اما ملت ایران اراده کرد پیشرفت کند و در این جنگ اراده‌ها ملت ایران پیروز شد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به همه ما آموختند که رمز موفقیت توکل بر خدا و اعتماد به نفس و داشته‌های درونی است، گفت:‌ دشمنان برای متوقف کردن ملت ایران علاوه بر تحمیل 8 سال جنگ به ما، تلاش کردند با ترور، انفجار، توطئه و فتنه‌های متعدد این مردم را از ادامه مسیرش منصرف کنند، اما موفق نشدند. امروز مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه نه فقط مورد توجه نظام اسلامی ایران بلکه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است که معتقدند نباید تن به زیاده‌خواهی‌ها و مظالم نظام سلطه داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران
  • کشف هزار کیلوگرم کودشیمیایی قاچاق در قصرشیرین
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • پاکسازی ۲ هکتار از زمین‌های محور قصرشیرین به خسروی
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • مطالبه ۱۳۶ مشهدی در دیدار مردمی رسیدگی شد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان