Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در مدت یک سال ۷۶ عنوان پژوهش و تحقیق چاپ کردیم که یکی از آن‌ها دوره ۱۵ جلدی موسوعه کاشف الغطا است. ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد واعظی پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای همایش بین المللی امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهانیان امروز با آیت‌الله علوی‌گرگانی، اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه عملیه دارای مسئولیت‌های مختلفی است که در زمینه حوزه تبلیغ دین و آموزش و پژوهش طلاب فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی در زمینه تبلیغ و کار کردن برای ارتقای فرهنگ دینی و عمومی جامعه قدم‌های خوبی برداشته است.

وی ادامه داد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در 20 استان فعال است و فعالیت‌های آن فقط به صورت سخت افزاری نیست بلکه نرم افزاری است و با هماهنگی که با نمایندگی ائمه جمعه و ارگان‌های منطقه اقدام به برگزاری دوره‌های فرهنگی می‌کنیم.

واعظی گفت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته از ظرفیت‌های دفتر ائمه جمعه و سازمان‌های فرهنگی دوره‌های آموزشی برای روحانیون منطقه برگزار می‌شود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: در مناطقی که اهل سنت و شیعه با یکدیگر زندگی می‌کنند فعالیت‌های بسیار خوبی انجام می‌شود و در راستای تقویت روحانیت منطقه اقدامات خوبی انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی صورت گرفته توسط دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در عرصه آموزش‌های منتهی به مدرک و آموزش‌های کاربردی فعالیت‌های خوبی انجام شده است، برای مبلغین دوره‌های کارگاهی و آموزشی برگزار و از امکانات جدید به خوبی استفاده می‌شود.

واعظی تصریح کرد: برخی از دوره‌های آموزشی در سطح 600 نفر توسط دفتر تبلیغات اسلامی به صورت مجازی برای طلاب و روحانیون برگزار شده است و طلاب در منزل و محل اقامت خود از این دوره‌ها استفاده می‌کنند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه ادامه داد: در مدت یک سال 76 عنوان پژوهش و تحقیق چاپ کردیم که یکی از آن‌ها دوره 15 جلدی موسوعه کاشف الغطا است.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی افتتاح شدتشکیل کارگروه ویژه بررسی آسیب‌های اجتماعی در دفتر تبلیغات اسلامیقم|کاهش آسیب‌های اجتماعی محور فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی است

وی افزود: فعالیت‌های پژوهشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه فقط علمی نیست و ترویج مکتب اهل بیت ومعارف دینی و دفاع عالمانه از سیره معصومین (ع) از جمله آن است، تنها کارهای آکادمیک مورد نظر نیست و در زمینه ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و دین مسئول هستیم.

واعظی با اشاره به فرا رسیدن سال روز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: 29 نشست علمی در زمینه اهداف انقلاب اسلامی توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار کرده و 4 کتاب تولید کردیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: یکی از اقداماتی که در پژوهشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد برگزاری همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز است که محورهای چهارگانه این همایش در زمینه موضوعات امروز است و درزمینه عدل علوی برای مسائل امروز است که این همایش نیمه اسفندماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، آئین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» شامگاه روز چهارشنبه با حضور حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.

فرآیند انتخاب «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز و پس از برگزاری این نظرسنجی که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام ۸۶ هنرمند به‌عنوان نامزدهای اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارائه شد.

این کمیته با ترکیب مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مؤمنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینه‌های پیشنهادشده توسط اهالی فرهنگ و هنر، امیر بشیری نویسنده و کارگردان کنسرت‌نمایش «کلنل»، کمال تبریزی و علیرضا طالب‌زاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری»، راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»، افشین علاء برای نقش‌آفرینی مؤثر و بهنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی، مسعود نجابتی برای فعالیت‌های مؤثر در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره «و فتح قریب» در مرز سرزمین‌های اشغالی را به عنوان «نامزدهای نهایی چهره سال ۱۴۰۲» هنر انقلاب معرفی کرد.

حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است. ضمن اینکه «تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره ساللامی هنر انقلاب» شناخته و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم شده است.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند.

این گزارش در حال به روز رسانی است...

کد خبر 6081212 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی باید مهم‌ترین بازیگر فعالیت‌های فرهنگی و دانشگاهی باشد
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • آیین اختتامیه دهمین هفته هنر انقلاب آغاز شد/چهره‌های هنر انقلاب تجلیل شدند
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه
  • پژوهشگاه هوافضا؛ گامی در جهت تحقق اهداف فضایی کشور
  • پاسخ تلافی‌جویانه موشکی ایران کار بزرگی بود
  • نمایشگاه تصاویر تاریخی بهشت بقیع/ آخرین عکس نویافته از بقیع در قم به نمایش در می‌آید