Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش ایران در حالی همچنان از شکلِ مدرنی از ورزشکار سالاری حمایت می‌کند که کیانوش رستمی در کاپ پادشاهی تایلند باز هم در رسیدن به رکورد سهراب مرادی ناکام بود.

به گزارش گروه ورزشی قدس آنلاین، بعد از آنکه نام کیانوش رستمی در بین مسافران اعزامی به کاپ قطر قرار نگرفت، صدای اعتراض این وزنه‌بردار که بعد از طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو توفیقی نداشت، بلند شد که فدراسیون یک فرصت خوب و مهم را از او گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستمی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ تصمیم گرفت در دسته ۹۶ کیلوگرم، یعنی وزنی که سهرابِ مرادی منظم و بابرنامه در آن حضور دارد، وزنه بزند که نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و البته این هم قابل‌ پیش‌بینی بود چرا که او تازه وزنش را تغییر داده و رسیدن به رکوردهای خوب در دسته جدید نیاز به زمان و تمرین زیادی دارد.

کیانوش به همین علت در مسابقات جهانی عشق‌آباد هم شرکت نکرد، در جایی که سهراب مرادی با رکورد ۱۸۶ در یک ضرب، ۲۳۰ در دوضرب و ۴۱۶ کیلوگرم مجموع، با سه طلا مقام اول را به خود اختصاص داد. او و دیگر ملی‌پوشان ایران با حضور در جهانی ترکمنستان یکی از ۶ مرحله گزینشی که باید تا المپیک پشت سر بگذارند را تجربه کرد. در ادامه هم چند وزنه‌بردار به کاپ قطر رفتند تا همه مدعیان، یک میدان گزینشی را پشت سر گذاشته باشند،‌ همین موضوع اعتراض رستمی را به همراه داشت تا به این ترتیب کاپ پادشاهی تایلند برای او در نظر گرفته شود.

رستمی که تحت حمایت کمیته ملی المپیک است در حالی که همچنان قصد تن دادن به تمرینات کادرفنی تیم ملی وزنه‌برداری را ندارد، برادرش را برای حضور در تایلند به فدراسیون معرفی کرد. برادری که سابقه‌ای در وزنه‌برداری دنیا ندارد و اگر به جرات نگوییم که سابقه‌ای در کار وزنه‌برداری و مربیگری ندارد، لااقل می‌شود ادعا کرد که جزو مربیان بنام این رشته و در حد قهرمانی چون کیانوش رستمی محسوب نمی‌شود.

او از فدراسیون خواست که ماساژورش را هم با او به تایلند بفرستند که همه این کارها انجام شد. ظاهرا قرار نیست در هیچ نقطه‌ای با ورزشکارسالاریِ عجیب در وزنه‌برداری مبارزه کرد، چراکه کیانوش حالا علاوه بر اینکه خودش مربیانش را انتخاب می‌کند و هرگز زیر بار حضور در تمرینات مربیان تیم ملی نمی‌رود، تعیین می‌کند که چه پرواز و چه هتلی برایش در نظر گرفته شود.

در شرایطی که ضوابط خاصی در مورد رزرو پرواز فرست کلاس یا بیزینس کلاس برای ورزشکاران وجود دارد که از جمله آن بلندی قد یا سنگین‌وزن بودن است، کیانوش رستمی بدون دارا بودن هیچ‌یک از این شرایط با پرواز بیزینس راهی تایلند شد که این موضوع چیزی در حدود ۴۰ میلیون تومان برای ورزش ایران هزینه داشته است.

قبلا هم بارها نوشته‌ایم که دندان لق را باید کشید و این‌بار هم می‌گوییم حتی اگر قرار به کسب مدال طلای المپیک هم باشد، باز هم کسی ورزشکارسالاری را نمی‌پذیرد. خصوصا حالا که با حضور کیانوش رستمی در دسته ۹۶کیلوگرم و رقابتش با سهراب مرادی، کسی شانسی برای مدال طلای او قائل نیست.

علاوه بر این تعداد سهمیه‌های وزنه‌برداری ایران به دلیل دوپینگ، به دو سهمیه مردان کاهش پیدا کرده و قطعا معقول نیست که بخواهیم این اندک سهمیه را هم در یک وزن بسوزانیم و از سوی دیگر با توجه به قوانین در هر وزن یک نفر می‌تواند در مسابقات شرکت کند.

کیانوش رستمی در شرایطی در کاپ تایلند مدال طلا گرفت که رکورد ۱۶۰ کیلوگرم یک ضرب، ۲۱۱ کیلوگرم دوضرب و ۳۷۱ کیلوگرم مجموع را از خود بر جای گذاشت که رکورد مجموع او ۴۵ کیلوگرم با رکورد جهانی سهراب مرادی در دسته ۹۶ کیلوگرم فاصله دارد. او در یک ضرب به رکورد سهراب حمله کرد اما در آنجا هم ناکام بود.

درست است که میزان آمادگی و رکوردهای وزنه‌برداران در رقابت‌های گزینشی المپیک با آمادگی قهرمانان در میدان‌های رسمی و بزرگ چون جهانی و المپیک فاصله زیادی دارد اما اختلاف ۴۵ کیلویی هم چیزی نیست که بشود در این چند ماه باقی‌مانده تا جهانی بعدی و المپیک ۲۰۲۰ جبران شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک کیانوش رستمی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید

در فاصله ۹۳روز مانده تا آغاز المپیک ۲۰۲۴ پاریس، کاروان ایران موفق شد به مدد تاریخ‌سازی ژیمناستیک و قایقرانی و ادامه درخشش کشتی‌گیران، ۱+۳۱ سهمیه المپیک کسب کند. این درحالی است که سهم کشتی از تعداد سهمیه‌های کاروان ایران ۳۶.۶ درصد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تنها ۹۳ روز دیگر تا شروع یکی از هیجان‌انگیزترین و سطح بالاترین تورنمنت‌های ورزشی جهان باقی است. رقابتی که کاروان ورزشی ایران برای حضور در آن تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده و طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، این امکان وجود دارد که تعداد سهمیه‌های ایران به عدد ۳۵ برسد.

هشت رشته شمشیربازی، کشتی (آزاد و فرنگی)، قایقرانی، دوچرخه‌سواری، تیراندازی، وزنه‌برداری، ژیمناستیک و تکواندو درحالی برای ایران سهمیه کسب کرده‌اند که به مدد ادامه درخشش کشتی ایران در رقابت‌های گزینشی قاره آسیا در بیشکک قرقیزستان تعداد سهمیه‌ها در ورزش اول کشور به عدد ۱۱ رسید.

کشتی آزاد ایران تاکنون در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شده است و تنها در وزن ۵۷ کیلوگرم تکلیف مشخص نیست.

در کشتی فرنگی نیز ملی‌پوشان کشورمان که پیش از این در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ شده بودند در پایان رقابت‌های گزینشی قاره آسیا موفق به کسب دو سهمیه در اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم شدند تا با تکمیل پازل شش تایی کشتی فرنگی، تعداد سهمیه‌های کشتی به عدد ۱۱ برسد و این رشته ورزشی ۳۶.۶ درصد از سهمیه‌های کسب شده کاروان المپیک را به خود اختصاص دهد.

شمشیربازی ایران نیز سه سهمیه انفرادی و یک سهمیه تیمی (در مجموع سه سهمیه) کسب کرد و با چهار شمشیرباز راهی پاریس خواهد شد و به گفته مسئولان مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، به محض رقابت نماینده چهارم شمشیربازی کشورمان در المپیک، بلافاصله این سهمیه به نام ایران ثبت می‌شود و به همین دلیل تعداد سهمیه‌های شمشیربازی از سوی مرکز نظارت بر تیم‌های ملی به صورت سه+ یک محاسبه می‌شود.

تیراندازی ایران نیز تاکنون چهار سهمیه المپیک توسط هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ ۱۰ متر و محمد بیرانوند در اهداف پروازی کسب کرده است.

یک سهمیه وایلد کارت نیز به دوچرخه‌سواری ایران تعلق گرفته است.

در رشته وزنه‌برداری نیز علی داودی در دسته فوق سنگین و میرمصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم دو سهمیه برای ایران دشت کرده‌اند و این احتمال نیز وجود دارد که رضا دهدار نیز در دسته ۱۰۲ کیلوگرم صاحب سهمیه شود.

پیش از این تکواندوی ایران نیز چهار سهمیه توسط ناهید کیانی (۵۷-)، مهران برخورداری (۸۰-)، مبینا نعمت‌زاده (۴۹-) و آرین سلیمی (۸۰+) به‌دست آورده است.

قایقرانی در دو رقابت اخیر کسب سهمیه به میزبانی کره‌جنوبی و ژاپن خوش درخشید و با ثبت یک رکورد تاریخی، بیشترین سهمیه‌ها در تاریخ المپیک را برای این رشته ثبت کرد.

فاطمه مجلل در روئینگ یک نفره سنگین وزن بانوان نخستین سهمیه قایقرانی ایران را به نام خود سند زد تا بلافاصله مهسا جاور و زینب نوروزی نیز با کسب نخستین سهمیه تاریخی قایقرانی ایران در روئینگ دونفره سبک وزن بانوان افتخاری دیگری در کارنامه قایقرانی کشورمان ثبت کنند.

در آب‌های آرام نیز محمدنبی رضایی در کانو یک‌نفره هزار متر و علی آقامیرزایی در کایاک یک‌نفره هزار متر موفق به کسب دو سهمیه المپیک شدند تا قایقرانی ایران در مجمع صاحب پنج سهمیه المپیک شود.

آخرین و یکی از تاریخی‌ترین سهمیه‌های المپیک ایران هم فعلاً توسط ژیمناستیک کسب شد تا مهدی الفتی اولین ژیمناست ایرانی باشد که در ۶۰ سال گذشته در این بازی‌ها شرکت می‌کند.

به این ترتیب کاروان ورزشی ایران تاکنون توسط هشت ورزشکار دختر و ۲۴ ورزشکار پسر موفق به کسب ۳۱+ یک سهمیه المپیک شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 747406

دیگر خبرها

  • المپیک شگفتی‌ها
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • افزایش ابهاماتِ ۸۶ کیلو؛ بازگشت یزدانی یک اردو به تعویق افتاد، قاسم‌پور دوباره در ۹۷ کیلو دعوت شد!
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • انتخابی المپیک پاریس| رکوردشکنی پرورش نیا در تراپ بانوان
  • شوک به گرایی؛ حذف کاپیتان کشتی از المپیک!
  • اعزام کاروان‌های المپیک و پارالمپیک به پاریس با پرواز داخلی