Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-18@23:16:25 GMT

میان ایران و ژاپن گام‌های بلندتری برداشته شود

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۸۰۲۸

میان ایران و ژاپن گام‌های بلندتری برداشته شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس و جمعی از نمایندگان مجلس مشاوران ژاپن گفت: ضروری است میان ایران و ژاپن گام‌های بلندتری برداشته شود.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر علی لاریجانی با رئیس و جمعی از اعضای نمایندگان مجلس مشاوران دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر لاریجانی در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار رئیس مجلس مشاوران گفت: روابط ایران و ژاپن دیرینه بوده و به طور مداوم در حال حاضر که نودمین سال برقراری روابط سیاسی دو کشور سپری می‌شود نیز روابط دوستانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرصت خوبی است که میان ایران و ژاپن گام‌های بلندتری برداشته شود، افزود: برخی از کشورها ممکن است به دنبال ایجاد اختلال در روابط باشند که نباید اجازه داد.

وی با یادآوری اینکه در طول تاریخ ، تنشی میان ایران و ژاپن به وجود نیامده است، تصریح کرد: علت آن نزدیک بودن فرهنگ دو کشور است.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه در ایران نگاه مثبتی به کشور ژاپن وجود دارد، گفت: در بخش‌های مختلف صنعتی، فنی و تجاری علاقمند به همکاری با شما هستیم.

رئیس قوه مقننه کشورمان با تأکید بر اینکه از توسعه روابط تجاری میان دو کشور استقبال می‌کنیم، ادامه داد: زمینه‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری ژاپن در ایران در زمینه‌های مختلف مانند نفت، گاز، پتروشیمی و صنعت داروسازی وجود دارد.

وی با یادآوری اینکه می‌توان در زمینه روابط بلندمدت میان دو کشور تلاش کرد، ادامه داد: روابط اقتصادی ضروری است پایدار باشد.

دکتر لاریجانی از تلاش‌های سازنده کشور ژاپن برای تداوم توافق هسته‌ای قدردانی کرد و گفت: تمام کشورهای دنیا نیز این نظر را دارند و چین و روسیه نیز چنین نظری دارند البته باید در این زمینه اقدامات عملی داشت و به چارچوبی دست یافت.

در ادامه چوایچی داته رئیس مجلس مشاوران ژاپن در دیدار با هیئت پارلمانی ایران با بیان اینکه ایران دارای تمدنی بزرگ و غنی و بزرگترین کشور خاورمیانه است، گفت: ایران با ژاپن روابط دیرینه‌ای داشته و در دیدار اخیر نخست وزیر ما با دکتر روحانی؛ رئیس جمهور، بیش از پیش فعال‌تر شده است.

وی با بیان اینکه دولت آقای روحانی به دنبال تعاملات سازنده با مجامع بین‌المللی بوده و این مایه خرسندی است، افزود: ژاپن از توافق هسته‌ای حمایت کرده است.

رئیس مجلس مشاوران ژاپن ادامه داد: انتظار می‌رود تعامل دو کشور از نظر سیاسی، اقتصادی و فرهنگی افزایش یابد.

چوایچی داته بر ضرورت توسعه روابط پارلمانی تأکید کرد و گفت: امیدواریم این سفر فرصتی برای افزایش تعاملات میان دو کشور را فراهم کند و سفر دو روزه پربار باشد.

رئیس مجلس مشاوران ژاپن یادآور شد: تعاملات دو کشور می‌تواند از طریق مبادلات فرهنگی و ورزشی بیش از پیش افزایش یابد و درک متقابل مبنای توسعه دو کشور را شکل دهد.

لازم به ذکر است که مجلس مشاوران ژاپن مانند مجلس سنا می‌باشد و قدرت بیشتری از مجلس نمایندگان دارد.

گفتنی است در پایان این مراسم رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی از صحن علنی مجلس مشاوران ژاپن بازدید کردند، سپس رئیس مجلس شورای اسلامی از یک ایستگاه مترو بازدید و با طراحی و چگونگی ساخت ایستگاه‌های چندمنظوره مترو آشنا شد و از آنجا به ایستگاه مونوریل رفت و از کیفیت کارکرد مونوریل چرخدار و میزان استفاده مردم بازدید شد.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علی لاریجانی قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ایران تثبیت حق خود بود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق  در نشست مجمع بین‌المللی سلیمانیه گفت : قدرت ایران با شکست دیوار امنیتی رژیم صهیونیستی ثابت شد/هدف ایران تثبیت حق خود بود. 
سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در نشست مجمع بین‌المللی سلیمانیه خواستار تعیین تکلیف انتخاب رئیس جدید پارلمان عراق شد.
وی در این نشست گفت: معتقدیم هدف از پاسخ ایران، به آن اندازه که تثبیت حقش در پاسخ بود، تشدید تنش و گسترش دامنه درگیری نبود و رژیم صهیونیستی از دهه‌های گذشته اینگونه رسمی از سوی کشوری مورد حمله قرار نگرفته بود.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه تاکید کرد: پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی خود، یک متغیر ویژه به شمار می‌رود که قدرت ایران در شکست دیوار امنیتی رژیم صهیونیستی را با وجود همکاری بسیاری از کشور‌ها با آن، ثابت می‌کند.
حکیم با بیان اینکه عراق موضع پیشگامی در یاری ملت فلسطین و همبستگی با فلسطین دارد، عنوان کرد:، اما موضع دولتی و سیاسی رسمی با استفاده از اراضی عراق برای انجام عملیات نظامی موافق نیست و ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم، جنگ در غزه را متوقف و مصوبه شورای امنیت برای توقف جنگ و وارد کردن کمک‌ها را اجرا کند.
وی درباره گروه‌های عراقی گفت: گروه‌های عراقی، روزی ادعا نکرده‌اند که عملیات نظامی را به دستوراتی از خارج از کشور انجام می‌دهند بلکه این عملیات برای حفظ حاکمیت کشور بنابر دیدگاه خود انجام می‌شود و نظر ما سیاست مهار این گروه‌ها است و نه سیاست ضربه به آنها به ویژه با توجه به اینکه عراق در حال ساماندهی اوضاع داخلی است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه اشاره کرد: شاهد آن بودیم این گروه‌ها، هنگامی که توقف عملیات نظامی خود را اعلام کردند و برای عدم در تنگنا قرار دادن دولت، وارد آتش بس شدند، با مسئولیت‌پذیری بالایی عمل کردند.
وی همچنین در باره پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق اظهار داشت: عراق در مساله پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی به ویژه با پایان داعش به عنوان یک چالش وجودی جدی است، اما در وهله نخست باید ماموریت ائتلاف بین‌المللی با گفتگو با طرف‌های بین‌المللی و با تفاهم پایان یابد و نه با روش‌های دیگر.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه افزود: در مرحله دوم نیز ما به انتقال به روابط دوجانبه بین عراق و بسیاری از کشور‌های ائتلاف بین‎المللی و در راس آن آمریکا اهتمام داریم و روابط دوجانبه بین عراق و برخی کشور‌های ائتلاف بین‎المللی به نفع عراق است.
وی خاطرنشان کرد: روابط عراق با آمریکا براساس توافقنامه چارچوب استراتژیک که در پارلمان عراق تصویب شده، برقرار است و این توافقنامه مهم، تصویب شده و فراگیر در همه زمینه‌ها است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق با اشاره به سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن، گفت: این سفر برای فعال‌سازی این توافقنامه و ایجاد روابط دوجانبه انجام شده و واضح است که هر اندازه روابط دوجانبه بین دو کشور سامان یابد، پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی تسریع می‌شود.
حکیم تاکید کرد که ثبات امروز در عراق، نیازمند تلاش برای تقویت آن است تا به ثبات پایدار تبدیل شود و به صورت مثبت با دستاورد‌های امروز برخورد کنیم.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان با اشاره به نظر سران کشور‌های منطقه نسبت به عراق توضیح داد: تا حد زیادی نسبت به وضعیت عراق از طریق آنچه از سران منطقه نسبت به عراق می‌شنویم، خوشبین هستیم و قطعا سفر ما به این کشور‌ها برای هماهنگی با دولت است و در این سفر‌ها وضعیت عراق و راه‌های حمایت از عراق و روابط فیمابین و پرونده‌های منطقه‌ای را بررسی و اینگونه بر تاثیر عراق و نقش منطقه‌ای و بین‌المللی آن در کل حوادث منطقه تاکید می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم گام‌های مثبتی در زمینه مالیات برداشته است
  • رئیسی در سمنان: گام‌های خوبی برای فعال کردن کارخانه‌های تعطیل در سمنان برداشته شد
  • قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم
  • هدف ایران تثبیت حق خود بود
  • تاکید سئول و توکیو بر گسترش روابط با واشنگتن
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • ردپای مهاجران غیرقانونی در حوادث تروریستی کشور /نماینده چابهار: دلار ۶۵ هزار تومانی در شأن مردم ایران نیست
  • دعوت از ازبکستان برای پیوستن به جنبش جهانی تعهد به خانواده
  • بازارهای صادراتی زعفران را دو دستی تقدیم افغانستان کردیم/ موانع صادراتی برداشته شود