Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد- ایرنا- نخستین کارگاه آموزشی منطقه ای حل تعارضات در طرح های منابع طبیعی از امروز سه شنبه در شهرکرد آغاز شد.

رییس اداره آموزش و ترویج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری گفت: این کارگاه آموزشی 2 روزه با حضور روسای ادارات آموزش و ترویج و روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری 25 شهرستان از استان های چهارمحال وبختیاری، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، فارس و اصفهان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هومان خاکپور در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی به خبرنگار ایرنا افزود: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی با اصول و مفاهیم فن مذاکره و میانجی گری برای حل و فصل اختلافات، قواعد و راهکار اجرایی مدیریت اختلاف، براساس الگوهای مشارکتی و اجتماع محور مدیریت منابع طبیعی به صورت گام به گام آشنا می شوند.
خاکپور با اشاره به رویکرد جدید منابع طبیعی وآبخیزداری بر بحث مشارکت مردم در حفاظت و احیای منابع طبیعی و بهره برداری بهینه از این منابع افزود: آموزش جامعه بهره بردار در زمینه حفظ اراضی ملی ضروری است.
وی گفت: در حال حاضر بیشتر تعارضات اداره کل منابع طبیعی با مردم و بهره برداران به 2 دسته تقسیم می شود که عده ای به دلیل زیاده خواهی و عده ای برای تامین معیشت و زندگی به منابع طبیعی تعارض می کنند.
به گفته وی، باید برای رفع تعارضات در مرحله نخست اول به گفت وگو پرداخت تا با افزایش تعامل بین بهره برداران و تسهیلگران و کارشناسان ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری از تعارضات کاسته تا تعداد پرونده های مرجوعه به دادگستری نیز کم تر شود.
7360/6021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع طبيعي كارگاه اموزشي منطقه اي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی

فریبرز امامبخش رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافت ضمن بیان این موضوع که مسئله درختداری از درختکاری اهمیت بیشتری دارد گفت: با توجه به تفاهم نامه‌های منعقد شده در سطح استان فی مابین ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش و پرورش، برنامه ریزی‌های مختلفی با هدف ترویج فرهنگ درختکاری و درختداری در بین دانش آموزان انجام شده است. 

امام بخش بیان داشت: وقتی کودکان درخت می‌کارند احساس می‌کنند قدرتی دارند که می‌توانند برای بهبود جهان اطرافشان و برای ساخت آینده‌ای روشن از آن استفاده کنند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های فرهنگی که نیازمند پیگیری و اجرا در جامعه می‌باشد آموزش و فرهنگ سازی حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در بین دانش آموزان است، فرهنگ کاشت و نگهداری از درخت می‌باشد که موجب تقویت حفظ مسئولیت پذیری در برابر طبیعت از سنین کودکی در بین دانش اموزان می‌شود. 

به گفته وی، در این راستا دانش آموزان مدارس شهرستان بصورت دوره‌ای و تیمی با برنامه ریزی که از طرف کادر آموزشی مدارس صورت می‌گیرد از درختان کاشته شده در مدارس خود سرکشی و نگهداری می‌نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی
  • شرکت حدود ۱۰ هزار نفر از روستاییان در کارگاه‌های آموزش اطفای حریق
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفند‌هایی برای پایان دادن به اختلافات زناشویی