Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک ، دکتر محمدحسین امید  درجریان سفر به اراک و در جمع اصحاب رسانه، افزود: سبقه دانشگاه علمی کاربردی کشور به 25 سال می رسد و این دانشگاه در راستای مهارت اموزی گام های بلندی برداشته است.

وی اظهار داشت: 300 هزار دانشجو در 600 مرکز علمی کاربردی کشور در 800 رشته به مشغول تحصیل و مهارت ورزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: تا پایان نیم سال گذشته یک میلیون و 700 دانشجو در مراکز این دانشگاه دانش آموخته شدند.

امید افزود: به تازگی شماری از مراکز آموزشی این دانشگاه براساس سیاست کلان و طبق مصوبه شورای اداری پذیرش دانشجو را متوقف کرده است.

وی اظهار داشت: مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی 800 دوره تک درسی و پودمانی از 30 تا 400 ساعت را در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: این دانشگاه آمادگی دارد تا براساس نیاز استان ها، مزیت منطقه ای و توسعه ای دوره های آموزشی را برگزار کند.

امید یادآور شد: برگزاری آموزش ضمن خدمت از دیگر خدماتی است که دانشگاه علمی کاربردی با داشتن نیروهای مجرب آماده ارایه آن به دستگاه های اجرایی است.

وی اظهار داشت: 50 هزار مدرس در مراکز علمی کاربردی کشور مشغول به تدریس هستند که ارزیابی برای آنان در دستور کار قرار دارد و این مدرسان از ابتدای سال 95 تاکنون از طریق فراخوان دانشگاه جذب شده اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: ساماندهی دوره های علمی کاربردی در مقاطع تحصیلی از برنامه های این مجموعه علمی است و از مهرماه امسال پذیرش دانشجو به صورت تخصصی انجام شده و کد رشته ها به یک سوم کاهش یافته است.

امید افزود: 360 مرکز علمی کاربردی در راستای ساماندهی مراکز دانشگاهی از مالکیت دولتی به مالکیت خصوصی تبدیل وضعیت پیدا می کنند.

وی اظهار داشت: استان مرکزی می تواند نمونه ای از قطب آموزش مهارتی کشور در حوزه صنعت باشد و این مهم می تواند در استان مرکزی به سبب قابلیت صنعتی محقق شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: استان مرکزی 10 مرکز جامع علمی کاربردی دارد که یک سوم مدرسان این استان موفق به ارزیابی جدید شده اند.

امید افزود: دانشگاه علمی کاربردی استان ظرفیت مطلوبی برای ارایه دوره های مهارتی دارد و در نشست شورای اداری استان، توانمندی های دانشگاه علمی کاربردی برای مدیران استان معرفی می شود تا از دوره های مهارت دانشگاه در بالا بردن سطح علمی کارکنان استان استفاده شود.

وی اظهار داشت: براساس برنامه جدید توسعه، نیازهای آموزش استان مرکزی مشخص و در دستور کار دانشگاه علمی کاربردی استان قرار می گیرد.

در این آیین همچنین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی در زمینی به وسعت 2 هزار و 700 مترمربع در سه هزار و 600 مترمربع زیربنا در چهار طبقه با صرف 70 میلیارد ریال اعتبار با حضور استاندار مرکزی و رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور در اراک بهره برداری شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصحاب رسانه دانشجو سرمایه کارشناسی کارشناسی ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت شیر پاستوریزه پگاه اراک به‌منظور گسترش همکاری‌‏های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌‏های آموزشی، تحقیقاتی، فناوری و رفاهی برای استمرار ارتباط سازمان‎‏یافته بین دو سازمان در سالن جلسات شرکت شیر پاستوریزه پگاه تفاهم‌نامه مشترک امضا کردند.

دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه «طرح پویش» طرحی دانشجومحور و در راستای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان در ارتباط با صنعت است، اظهار کرد: دانشگاه با تربیت نیرو‌های انسانی ماهر و متخصص، زمینه اشتغال آنان را مهیا می‌سازد.

مرتضی قاسمی افزود: با عملیاتی شدن طرح پویش، شکاف ایجاد شده بین دانشگاه و صنعت از بین خواهد رفت و گام‌های مؤثری در آموزش‌های علمی و مهارت‌آموزی برداشته خواهد شد و در آینده شاهد تحول چشمگیر در ایجاد اشتغال و راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها خواهیم بود.

وی بیان کرد: امکانات بسیار خوبی در سطح آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی وجود دارد که می‌تواند کمک بالقوه‌ای به صنعت به‌خصوص به شرکت شیر پگاه اراک کند.

مدیرعامل پگاه اراک هم گفت: یکی از سیاست‌های این شرکت ارتباط نزدیک با دانشگاه‌ها بوده و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان مرکزی و طبق سیاست‌های شرکت صنایع شیر ایران دنبال ایجاد رابطه نزدیک همسو با سیاست‌های کلان شرکت است.

رامین طهماسبی با تأکید بر نیاز به پشتوانه علمی مناسب برای تولید، گفت: از زمان اضافه شدن این مجموعه به شرکت‌های صنایع شیر ایران پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته که می‌تواند با همکاری دانشگاه و استفاده از ظرفیت علمی و دانش فنی استادان و دانشجویان هرچه بیشتر به اهداف عالی مدنظر دست یابد.

به گزارش آنا؛ تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت شیر پاستوریزه پگاه اراک در ۱۲ ماده و ۳۹ بند به امضای قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و طهماسبی مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود