Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان گفت: لایحه بودجه نه بر اساس آمال و آرزوها بلکه طبق شرایط کنونی و پیش بینی سال آینده کشور و راه های تحقق برنامه های توسعه ای پیشنهاد و تدوین می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کیوان محمدی روز سه شنبه در نشست خبری در جمع رسانه های گروهی استان در رشت افزود: لایحه بودجه ای که سازمان برنامه و بودجه تقدیم مجلس کرده ، یک میلیون و 703 هزار میلیارد تومان پیشنهاد شده که این میزان رشد خوبی را نسبت به سال گذشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: شرایط کنونی کشور ما و سال اینده و انچه که رقبای منطقه و جهانی چه حرکت هایی را برای گرفتن امتیاز از ما انجام دهند ، از عوامل موثر در تدوین بودجه هستند.
محمدی تصریح کرد: لایحه بودجه براساس شرایط کنونی کشور و مد نظر داشتن راه تحقق آنها نه امال و آرزوهایی که در این رابطه داریم ، تدوین شده است.
وی از نمایندگان مجلس خواست تا ایرادهای وارده به لایحه بودجه کارشناسی و برمبنای شرایط کنونی کشور باشد و راه تحقق بودجه در نظر گرفته شود.
محمدی اضافه کرد: از این میزان بودجه یک میلیون و 703 هزار میلیارد تومانی، حدود 478 هزار میلیارد تومان در اختیار دولت قرار دارد که از این مبلغ 320 هزار میلیارد تومان بودجه هزینه ای و 62 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به ایرادهای وارده به بودجه، نخستین ایراد را به عدم تناسب و صحیح نبودن موازنه بین بودجه هزینه ای و عمرانی خواند و گفت: حدود 80 درصد بودجه ما صرف بودجه هزینه ای می شود ؛ در صورتی که اگر قرار باشد کشور جهش در توسعه داشته باشد، بایستی دست کم این نسبت 50 به 50 شود.
وی اتکاء بیش از اندازه درآمد به نفت را یکی دیگر از ایرادهای بودجه دانست و افزود: بودجه ما به طور مستقیم و غیر مستقیم بیش از حد به نفت وابسته است؛ به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بر ساختار اصلاح بودجه طی چهار ماه آینده تاکید کرده اند.
محمدی تغییر در سیستم بانکی ، تجدید نظر در روابط بین المللی ، تغییر در بیمه سیستم و توجه به تولید صنعتی و کشاورزی را از عوامل موثر برای اصلاح ساختار بودجه عنوان و بیان کرد: اگر همه عوامل دست به دست هم بدهند ، اتفاق مثبتی خواهد افتاد.
وی با بیان اینکه کمتر از هفت درصد بودجه عمرانی و هزینه ای کشور در اختیار استان ها قرار می گیرد، تصریح کرد: این تمرکز بیش از اندازه در بودجه ملی ، نظارت به پروژه ها به ویژه پروژهای ملی که در استان ها در حال اجراست را کاهش می دهد ؛ چرا که نظارت پروژه ها در سطح ملی اجرا می شود و در حیطه وظایف استان ها نیست .
محمدی تصریح کرد: 577 میلیارد تومان بودجه هزینه ای استان برای تامین حقوق ، آب ، برق و ... و حدود 850 میلیارد تومان بودجه عمرانی استان است که از منابع مختلف تامین اعتبار می شود و در مجموع حدود یک هزار و 427 میلیارد تومان از بودجه سال آینده استان عمرانی و هزینه ای خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر بودجه پیش بینی شده برای استان ، اعتبارات دیگری نیز به استان از سازمان برنامه و بودجه اختصاص می یابد، گفت: بودجه ای که در استان هزینه می شود، بیش از یک هزار و 500 میلیارد تومان است که رشد مناسبی نسبت به سال گذشته دارد و در بهار سال آینده، بودجه پس از بررسی مصوب می شود .
رئیس سازمان مدیریت و برناه ریزی گیلان در بخش دیگری از سخنانش؛ به حضور گسترده مردم در راهپیمایی چهل سالگی انقلاب اشاره و بیان کرد: مشکلات را نمی توان کتمان کرد چرا که همه ما با ان در گیر هستیم و اینطور نیست که مدیران و کارمندان دولت در گیر این مسائل نباشند اما خواست ملی فراتر از اینهاست.
وی مذاکرات با کشورهای جهان که منجر به برجام شد را نشاندهنده حسن نیت ملت ایران دانست و خاطرنشان کرد: این انقلاب ، انقلاب مذاکره و مناظره است و در این مناظرات انقلاب اسلامی پیروز شد؛ هرگز از لحاظ منطق کم نخواهیم آورد و در هیچ برهه ای از انقلاب برای مذاکره ابا نداشته و نخواهیم داشت ولی از حق خودمان هم نخواهیم گذشت.
وی با اشاره به رونمایی از کتاب 40 سال تلاش کاری از سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان گفت: این کتاب درباره 40 سال تلاش بدنه دولت و دستگاه های مختلف در استان است .
محمدی خاطر نشان کرد: این کتاب صرفا از اجرای پروژه ها و برنامه ها تعریف نکرده و منعکس کننده واقعیات بوده که گاهی دولت با وجود تلاش ها در برخی زمینه ها ناموفق بوده و نام کتاب هم به همین امر تاکید دارد.
در پایان این مراسم کتاب 40 سال تلاش کاری از سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان توسط یکی از جانبازان سرافراز انقلاب اسلامی رونمایی شد.
7296 / 2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد گيلان سازمان و مديريت و برنامه ريزي بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی

علیرضا اسکندری در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر شیراز با اشاره به رویکرد کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری در تحقق شعار و ضرورت پرهیز از حاشیه در پارلمان محلی و ایجاد فضای همدلی برای خدمت‌رسانی به مردم و عملگرایی پرداخت.

او افزود: رهبری حکیم انقلاب اسلامی ۱۸ سال است که بر حوزه اقتصاد تاکید دارند و در پیام نوروزی برای شانزدهمین سال متوالی شعار سال را با محوریت مسئله اقتصاد مطرح کردند، اما آنچه شعار امسال را در مقایسه با سال‌های پیشین متمایز می‌کند، بخش دوم شعار سال یعنی تاکید بر مشارکت و حضور مردم در افزایش تولید و پیشرفت اقتصاد کشور است.

اسکندری بیان کرد: استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی، نیروی جوان تحصیل‌کرده از جمله مواردی بودند که رهبر انقلاب در دیدار نوروزی خود با مردم مطرح کردند و آنها را از عوامل شکوفایی اقتصادی دانستند، اما آنچه در این میان مهم است، موانعی است که بر سر راه حضور و مشارکت مردم در تولید و اقتصاد وجود دارد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شورای اسلامی شهر شیراز نیز به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد شهرداری و ریل‌گذار توسعه شهر، نقش اساسی در این زمینه بر عهده دارد تا بتوانیم در سال جاری در راستای تحقق شعار سال گام برداریم.

به گفته اسکندری، بودجه شهرداری شیراز طی سه سال گذشته رشد بیش از ۵۰۰ درصدی داشت و علی‌رغم معضلات اقتصادی و رکود، شاهد رشد بودجه برای پاسخگویی به نیاز‌های توسعه‌ای شهر و تحقق بخش درآمدی هستیم که نشان از عملکرد مدیریت شهری یعنی همان مجموعه شورا و شهرداری در سایه همدلی و وفاق است.

او بیان کرد: نکته مهم و حایز اهمیت این است که در کنار تحقق بودجه سالانه از طریق روش‌های مرسوم شهرداری‌ها، تحقق تکلیف سرمایه‌گذاری برای اولین بار با مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ در کلان‌شهر شیراز و تعریف پنج پروژه مهم هدف سرمایه‌گذاری پارک آبی، آکواریوم، باغ پرندگان، تله کابین و شهربازی از محل این تکلیف سرمایه‌گذاری برای اولین بار در شهرداری شیراز رقم خورده است.

اسکندری اظهار کرد: اهمیت اثرگذاری این پروژه‌ها در کنار تامین زیرساخت‌های تفریحی و گردشگری شهر، پاسخگویی نیاز‌های قشر نوجوان و جوان و افزایش نشاط اجتماعی است که در همین راستا در سومین بازدید شبانه مدیریت شهری و فعال نگه داشتن شیفت شب پروژه‌ها، از دو پروژه سرمایه‌گذاری پارک آبی و آکواریوم با حضور یاوران شورا، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی بازدید به‌عمل آمد. از سوی دیگر تحقق سهم اوراق مشارکت و ایجاد صندوق املاک و مستغلات و پیش‌بینی خرید زمین در بودجه برخی از سرمایه‌گذاری کمیسیون اقتصاد، برای داشتن شهری پویا و زنده است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: عملکرد تیم اقتصادی شهرداری شیراز در دو سال گذشته در تحقق بودجه و اقتصاد و سرمایه‌گذاری و عمران و خدمات شهر به گواه پروژه‌های در حال اجرا و اظهار نظر مسئولان مطلوب است هرچند که با ظرفیت‌های موجود در شهرداری این مهم باید بهبود یابد.

او گفت: چیزی که انتظار دارم فارغ از جنجال‌های بیهوده با توجه به نقش سیاست‌گذاری و نظارت بر عملکرد شهرداری، کوتاهی و اشکالات را گوشزد کرده تا از ظرفیت عملگرا بودن مدیریت شهری و ظرفیت بی‌بدیل خانواده بزرگ ۱۳ هزار نفری شهرداری شاهد برطرف کردن کاستی‌ها و منشأ خیر برای مردم شهر باشیم.

اسکندری تاکید کرد: به‌راستی که نقش شوراییان همواره ناظر بر عملکرد شهرداری است و باید تلاش کنیم در این مسیر به دور از حاشیه و حتی حاشیه‌سازی، نماینده مردم شهر شیراز در پارلمان محلی بوده و پیگیر مطالبات مردمی باشیم و این مهم از طریق نظارت و بازرسی و بررسی اجرای مصوبات دنبال می‌شود تا شیراز به طراز واقعی خود در قامت کلان شهری در خور شأن مردم دوست‌داشتنی شیراز میهمان‌ها، زائران و گردشگران برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه پنج در سال ۱۴۰۲
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی
  • تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین
  • ضرورت طراحی و تدوین برنامه ۵ ساله شهرداری تبریز