Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره توجه به پژوهش محوری در کتاب‌های درسی دانش آموزان اظهار کرد: پژوهش محوری صرفاً یک شعار نیست و باید در عمل به آن پرداخته شود و زمانی این موضوع در کتاب‌های درسی محقق خواهد شد که معلم پژوهنده داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: معلم پژوهنده در شرایطی محقق می‌شود که تجهیزات مدرسه، فضا و دسترسی آسان به کتابخانه برای معلمان وجود داشته باشد، علاوه بر آن در برنامه درسی هم باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که دانش آموز به سمت پژوهش سوق پیدا کند.

در بحث پژوهش محوری صرفاً نباید نگاه به آموزش و پرورش باشد

ذوعلم با بیان اینکه خانواده هم در ترویج فرهنگ پژوهش در دانش‌آموزان نقش موثری دارد، گفت: با توجه به چند عاملی بودن پژوهش محوری صرفاً نباید نگاه به آموزش و پرورش باشد، البته در سازمان پژوهش کتاب‌های درسی در حد ظرفیت آن مورد توجه قرار گرفته است، ولی این اقدام کافی نیست و باید سایر نهادها و عوامل مربوطه هم وارد عمل شوند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به اینکه با توجه به تغییرات اعمال شده در هیچ کتاب درسی موضوع پژوهش مغفول نمانده است، بیان کرد: برای ترویج این موضوع جا دارد تا بیشتر در این حوزه اقدام کنیم و مهمترین موضوع فرهنگ پژوهش محوری است که باید این فرایند مهم تلقی شود.

وی با بیان اینکه در دوره‌های ضمن خدمت معلمان موضوع کتاب‌های درسی مورد توجه است، گفت: علاوه بر این دوره‌ها در مقاطع زمانی مختلف همایش‌هایی برای توجه به موضوع پژوهش محوری برگزار می‌شود تا معلمان به نگارش مقاله تشویق شوند؛ علاوه بر آن در هفته‌ پژوهش رقابت بین معلمان برای توجه به پژوهش مورد توجه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل، گفت: رویکرد سازمان نوسازی و تجهیز مدارس تکمیل پروژه‌‌های نیمه‌تمام آموزشی در استان ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل، اظهار داشت: جشنواره خیران مدرسه‌‌ساز در گام بیست و ششم در اواخر اردیبهشت و 27 دومین ماه از سال برگزار خواهد شد که دانشگاه محقق اردبیلی میزبان این رویداد خواهد بود.

وی تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا در این جشنواره خیران از سراسر کشور حضور پیدا کرده و در کنار آن از صنعتگران، مدیران بانک‌‌ها و سایر متمولان بازار و اصناف دعوت کنیم تا در قالب مسئولیت اجتماعی در اجرای این پروژه‌ها کمک کنند.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: توانمندسازی مجموعه نوسازی مدارس با هدف احداث واحدهای آموزشی جز رویکردهای اصلی است و امسال تمام تلاش ما بر پروژه‌‌های نیمه‌تمام و خیرساز است.

محمدی افزود: امیدواریم از ظرفیت اطبا، مهندسان و گروه‌های توانمند جامعه استفاده کنیم تا جشنواره در 27 اردیبهشت ماه به شایسته و آبرومند برگزار و تعهدات خیران را شاهد باشیم.

وی از تکمیل مدرسه اوتیسم در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: اولین مدرسه ویژه بیماران اوتیسم با 4.5 میلیارد تومان اعتبار به زودی تکمیل، تجهیز و به بهره‌برداری می‌رسد و تلاش می‌کنیم تا مبلغ 10 میلیارد تومان برای مجهز کردن این واحد آموزشی منابع جذب کنیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل از صدا و سیما و رسانه‌ها خواست تا با برنامه‌های متنوع و ابتکاری خیران را در انجام تعهدات جدید در مدرسه‌سازی ترغیب و تشویق کنند تا جشنواره پربار در اردبیل داشته باشیم.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: کمیته‌هایی مشخص شده تا به صورت گسترده بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز را در حوزه‌های مختلف پیگیری کنند و قطعا از ظرفیت خانه اردبیل و سایر مجموعه‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی بیان کرد: با همکاری آموزش و پرورش جلوی تغییر نام مدارس خیران گرفته شده و به هیچ وجه در این زمینه اقدامی در سال‌های اخیر رخ نداده است.

در این نشست رئیس مجمع خیران مدرسه‌ساز استان اردبیل نیز یادآور شد: 40 درصد واحدهای آموزشی احداثی در استان اردبیل مختص خیران است.

جواد قرآن‌نویس تصریح کرد: در کنار پخش آنلاین جشنواره به صورت ملی، ما از خیران بزرگ به ویژه رئیس مجمع خیران و مؤسسه قلم‌چی دعوت خواهیم کرد تا در کنار سایر خیران به احداث واحدهای آموزشی کمک کنند.

وی در مورد افتتاح مدرسه اوتیسم برای اولین بار در اردبیل گفت: این مدرسه تجهیز و تکمیل شده و با همت خیران به زودی افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/131/

دیگر خبرها

  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • شرکت واسپاری توسعه تعاون از فرد محوری به رویکرد مشارکتی تغییر رویه داده است
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • ارزش آفرینی رویکرد مهم در مشتری محوری بانک صنعت و معدن