Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز رشد مشترک واحدهای فناور کشاورزی پارک علم و فناوری همدان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی این استان با هدف تکمیل تحقیقات کاربردی در حوزه کشاورزی افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز رشد مشترک واحد‌های فناور کشاورزی پارک علم و فناوری همدان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مرکز رشد مشترک با هدف تکمیل و پایش نتایج تحقیقات کاربردی و فناورانه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی تا مرحله تجاری‌سازی و نوسازی و افزایش نفوذ فناوری و دستاورد‌های علمی جدید در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین تحقق ایده‌های جدید به محصولات قابل عرضه در بازار راه‌اندازی شده است.

در این آیین مجید کزاری، رئیس پارک علم و فناوری همدان، مجید ولدان، مدیرکل دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، قاسم اسدیان، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان و جمعی از مدیران و مسئولان استانی حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین مرکز تخصصی فنی پنبه در گلستان

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ابراهیم هزار جریبی اظهار کرد: بهره وری آب با توجه به خشکسالی در سالهای اخیر موضوعی مهم است که با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه کشاورزی می توان به این امر مهم دست یافت.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی افزود: بهره مندی از بخش فنی و مشاوره ای بخش خصوصی یکی از راه حل های افزایش بهره وری و ارتقا راندمان تولید در بخش کشاورزی است.

وی با بیان اینکه دولت باید بر امور نظارت داشته باشد، یادآورشد: با واگذاری برخی خدمات دولتی به بخش خصوصی می توان شاهد رشد در بخش کشاورزی بود.

هزارجریبی ادامه داد: در گذشته کلیه امور تجارت پنبه بر عهده بخش خصوصی بود و دولت هیچ دخالتی غیر از امور فنی و مشاوره ای نداشت.

وی اضافه کرد: اما در سالهای گذشته با حضور دولت سطح کشت پنبه رفته رفته کاهش یافت به طوری که این سطح از ۱۵۰ هزار هکتار کشت پنبه به ۹ هزار هکتار تقلیل یافت.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی افزود: اکنون برای احیای کشت پنبه برخی امور به بخش خصوصی واگذار شده و در راستای بهبود کشت این محصول در کشور اولین مرکز تخصصی فنی پنبه تا سه ماه آینده و در فصل بهار در استان گلستان افتتاح خواهد شد.

وی اضافه کرد: این مرکز توسط بخش خصوصی ایجاد شده و با ارائه خدمات فنی و مشاوره ای و تولید بذر به احیا کشت پنبه در استان کمک خواهد کرد.

به گفته هزار جریبی، با توجه به شعار سال ۱۴۰۳ منوط بر جهش تولید با مشارکت مردم، در تلاشیم برای ارتقا بهره وری تولید، تولید بذر خوب و مصرف بهینه آب از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه کشاورزی بهره مند شویم.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی در پایان اظهار کرد: حضور بخش خصوصی در افزایش تولید به نفع دولت، بخش خصوصی و مردم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • آموزش ۵هزار نفر در دوره‌های موسسه تحقیقات دیم
  • دوره های آموزشی موسسه تحقیقات دیم برای ۵هزار نفر
  • افتتاح اولین مرکز تخصصی فنی پنبه در گلستان
  • افتتاح نخستین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • افتتاح مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • انتصاب رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
  • صدور سند مالکیت ۹۹.۵ درصد از اراضی منابع طبیعی استان بوشهر
  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • رشد ۴۲ درصدی همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور
  • جلوگیری از برداشت غیر مجاز سنگ در اراضی ملی روستای سیمین شهرستان همدان