۲۳ بهمن ۱۳۹۷
ریشه تولید صنایع نفتی با فعالسازی جریان سرمایهگذاری
به گزارش خبرگزاری بسیج، حمیدرضا فولادگر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص پیگیری تولید و صادرات صنایع پتروشیمی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: کمیسیون به معقوله کلی تولید وارد و این تولید تاکنون شامل تولید نفت، گاز، میعانات گازی و دیگر انرژیها نیز شده است، این در حالی است که پیشرفتهای قابل توجهی در ساخت تجهیزات صنعت نفت داریم که ازجمله آنها میتوان به ساخت توربینها، سکوها و عرشه اشاره کرد.
ریشه تولید صنایع نفتی در فعالسازی جریان سرمایهگذاری است
نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه برای پیشرفت در حوزه صنعت نفت باید تقاضا ایجاد کرد، افزود: براساس آنچه مصوب شده باید 200 میلیارد دلار در حوزه صنعت نفت سرمایهگذاری شود و به همین جهت تلاشهایی برای قراردادهای نفتی انجام شده چراکه ریشه تولید صنایع نفتی در فعالسازی جریان سرمایهگذاری است.
شرکتهای داخلی از توان تولید این محصولات برخوردار هستند، مشروط به اینکه دولت به ویژه وزارت نفت به گرمی دست سازندگان را بفشاردوی با اشاره به اینکه اکنون تجهیزات ثابت مورد استفاده در صنعت نفت و گاز تا درصد بالایی در داخل کشور تامین میشود، ادامه داد: شرکتهای داخلی از توان تولید این محصولات برخوردار هستند، مشروط به اینکه دولت به ویژه وزارت نفت به گرمی دست سازندگان را بفشارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با یاداوری اینکه در حالت کلی تجهیزات مورد استفاده در صنایع نفت و گاز به دو بخش تجهیزات ثابت و تجهیزات دوار تقسیمبندی میشوند، اظهار کرد: تجهیزات ثابت شامل مخازن ذخیره، تحت فشار، انواع مبدلها و در مقابل تجهیزات دوار مشتمل بر تجهیزاتی مانند پمپها، کمپرسورها و توربینها میشود که به طور عمده با دو هدف هدایت سیال در مسیرهای مورد نظر و همچنین تولید توان الکتریکی واحد مورد استفاده قرار میگیرند.
تولیدکنندگان در دوران تحریم به رغم تمامی محدودیتها از توسعه صنایع نفتی و گازی عقب نماندهاند
به اعتقاد رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی، تولیدکنندگان در دوران تحریم به رغم تمامی سختیها و محدودیتها از قافله رشد و توسعه دنیا صنایع نفتی و گازی عقب نمانده و پلههای موفقیت را هرچند سخت اما طی میکنند.
منبع: بسیج نیوز
سهم ائمه جمعه، شورای نگهبان، بسیج، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه از بودجه ۹۹ چقدر است؟+جدول
مطهری لیست اموال خود را اعلام کرد/ یک خانه ۵۷۶ متری؛ یک پژو پارس و...
منبع این خبر، وبسایت basijnews.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۲۷۲۲۶۴۱ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
به 255 کشور دنیا تجهیزات پزشکی صادر میکنیم
ایسنا/خراسان رضوی مدیر تامین تجهیزات و نگهداشت دانشگاه علومپزشکی گفت: حوزه تولید تجهیزات پزشکی ایران با رشد قابل ملاحظهای در حال پیشرفت است؛ هماینک از ایران تجهیزاتپزشکی به 255 کشور دنیا صادر میشود.
علیرضا جوان، در نشست خبری اطلاعرسانی شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و صنایع وابسته که در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی رشد چشمگیری داشته است. مشهد بهعنوان قطب دوم در این زمینه شناخته شده است.
مدیر تامین تجهیزات و نگهداشت دانشگاه علومپزشکی بیان کرد: اکنون مشهد در تولید تجهیزات پزشکی و لوازم پزشکیِ مصرفی مختلف نظیر ایمپلنتهای ارتوپدی، ونتیلاتور و مونتاژ دستگاه سی.تی.اسکن در سطح ایران پیشگام است، بهطوری که 50 درصد ایمپلنتهای ارتوپدی مورد نیاز کشور را تولید میکند.
جوان عنوان کرد: در حال حاضر، 25 واحد تولید تجهیزات پزشکی و لوازم مصرفی فعال هستند که برخی از آنها بزرگترین و مجهزترین مرکز از نوع خود در سطح ایران بهشمار میروند. همچنین 350 واحد عرضه محصولات پزشکی و آزمایشگاهی فعالیت دارند.
از ایران تجهیزاتپزشکی به 255 کشور دنیا صادر میشود
وی تصریح کرد: حوزه تولید تجهیزاتپزشکی ایران با رشد قابل ملاحظهای در حال پیشرفت است. هماینک از ایران تجهیزاتپزشکی به 255 کشور دنیا صادر میشود. به دلیل اهمیت و گرانی بهتر است از تجهیزات پزشکی داخلی استفاده شود.
مدیر تامین تجهیزات و نگهداشت دانشگاه علومپزشکی گفت: اکنون بالغبر دو هزار شرکت داخلی و شش هزار نمایندگی شرکتهای خارجی در این حوزه فعالیت دارند و هزار تولیدکننده داخلی، شرکتهای دانشبنیان و متخصصان جوان و دانشمند کشورمان در این بخش فعال هستند.
امسال در نمایشگاه بینالمللی تجهیزاتپزشکی53 شرکتکننده خواهیم داشت
در ادامه این نشست جواد محبی، مدیر امور نمایشگاهی نمایشگاه بینالمللی اظهار کرد: شانزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و صنایع وابسته از تاریخ 19 تا 22 آذر همزمان با هفته پژوهش در نمایشگاه بینالمللی برگزار میشود.
وی افزود: در این نمایشگاه 53 شرکتکننده خواهیم داشت. همکاران بزرگوار ما توانستهاند در قالب شرکت برسازرویداد که یکی از شرکتهای متخصص است، مجری برگزاری این رویداد باشد. قطعاً مشکلاتی در برگزاری نمایشگاه وجود دارد که مهمترین آن داشتن فضای بزرگتر است که امسال نتوانستهایم این کار را محقق کنیم.
مدیر امور نمایشگاهی نمایشگاه بینالمللی بیان کرد: برای سال آینده سعی خواهیم کرد فضای بزرگتری نظر گرفته شود و همچنین از شرکتکنندههای خارجی بیشتری در این زمینه استفاده کنیم. تصمیم گرفته شده است تقویم نمایشگاه طوری تنظیم شود که همزمان با برگزاری کنگرههای علمی باشد تا خروجی خوبی داشته باشد. ساعات بازدید نمایشگاه از 10صبح تا 6 بعدظهر است.
هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه دستاوردها و تولیداتداخلی است
در ادامه این نشست، محمدابراهیم شوشتری، مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه دستاوردها و تولیدات داخلی است. از طریق برپایی چنین نمایشگاههایی ملزومات مصرفی مراکز درمانی تامین میشود.
مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزاتپزشکی تصریح کرد: در حوزه ملزومات تجهیزاتپزشکی سامانه (IMED) راهاندازی شده است که همه اطلاعات ملزومات مصرفی در آنجا دیده میشود. در این سایت میتوانید همه تولیدات، واردات و ارزهای دولتی تعلق گرفته به تجهیزات پزشکی و... را مشاهده کنید.
وی تاکید کرد: در مشهد حدود 350 توزیعکننده ملزومات مصرفی وجود دارد. در خصوص توزیع ملزومات پزشکی اتفاقات خوبی پیشبینی شده است؛ نمونهای از این اتفاق خوب در حوزه دارو روی داده است که آن (برچسب اصالت) است.
شوشتری عنوان کرد: از اول آذرماه برچسب اصالت بر روی کلیه تجهیزاتپزشکی وارداتی اجرا شده است. همچنین از اول بهمنماه قصد داریم تولیدات داخلی را نیز برچسبگذاری کنیم تا ملزومات مصرفی در بازار بر اساس برچسب اصالت باشد. هدف این است که از تولید و واردات قاچاق در این زمینه جلوگیری کنیم.