وضعیت سلامت مناطق سیل زده خوزستان به صورت منظم بررسی شود
به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده روز سه شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی خوزستان در سرسرای شهید رجایی استانداری در اهواز بیان کرد: لازم است که وضعیت سلامت مناطق سیل زده استان به صورت منظم پایش شود و از سلامت آب شرب این مناطق باید اطمینان لازم را کسب کرد.
وی گفت: در چهار ماه گذشته متوسط بارش باران در خوزستان 380 میلیمتر بوده در حالی که پارسال 162 میلیمتر بارش باران در خوزستان ثبت شد؛ سدهای خوزستان در آستانه پرشدن هستند و برخی از مناطق استان دچار سیلاب شده اند.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: مراکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب استان باید به صورت منظم کلرزنی آب شرب مناطقی از استان که دچار سیلاب شده اند را بررسی کنند تا آب آشامیدنی سالم در دسترس مردم قرار دهند.
وی افزود: 30 هزار بطری آب معدنی به شرکت آب و فاضلاب برای توزیع در مناطق سیل زده تحویل داده شده است.
** خوزستان درگروه استان های ناامن غذایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این نشست بیان کرد: بر اساس پایشی که در سطح کشور انجام گرفته است خوزستان در گروه استان های ناامن غذایی قرار گرفته است.
ایرج نظری بیان کرد: در شهرستان کارون یک پژوهشی در خصوص وضعیت امنیت غذایی مردم این منطقه انجام گرفت که مشخص شد درصد زیادی از مردم این منطقه به لحاظ تغذیه شرایط نامناسبی دارند.
وی گفت: در خوزستان 2 معضل اضافه وزن و مصرف کم مواد مغزی و مفید وجود دارد و لازم است برای مصرف مواد غذایی سالم در تمامی گروه های سنی چاره ای اندیشیده شود.
به دلیل افزایش خروجی آب از سد کرخه و دز، دبی روخانه های دز و کرخه افزایش یافته و این موضوع باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق خوزستان شده است.
7158/ 6037
انتهای پیام
منبع: جماران
خبر بعدی:
مواد غذایی که نباید 2 بار گرم شوند
پولنیوز - برخی مواد غذایی را نباید دوباره گرم و در وعدههای دیگر از آنها استفاده کنیم، زیرا ارزش غذایی خود را از دست میدهند و حتی گاهی سمی میشوند.گرم کردن دوباره غذاها مضرات زیادی دارد، در اثر این کار بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست میدهند و حتی گاهی سمی میشوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند.از نظر تغذیهای بهترین شیوه طبخ غذا شیوهای است که به اندازه مصرف یکبار تهیه شود و باقیمانده نداشته باشد.
بهتر است از گرم کردن دوباره و چند باره غذاها خودداری کنید و اگر هم قرار است غذاها را چندبار مصرف کرد آنها را در بستههای کوچک قرار دهید و از چندباره گرم کردن آن خودداری کنید.در همین راستا به معرفی برخی مواد غذایی میپردازیم که نباید دوبار گرم شوند.
سیب زمینی
سیب زمینی از مواد غذایی است که ارزش غذایی زیادی دارد و با گرم شدن مجدد خواص غذایی آن از بین میرود یا سمی میشود، به همین دلیل باید پس از پخت آن را فوری مصرف کنید.
مرغ
اگر مرغ برای بار دوم گرم شود ساختار پروتئینی آن به هم میریزد و سبب بروز مشکلات مختلف گوارشی در افراد میشود؛ توصیه میشود که این ماده غذایی را بادرجه حرارت پایین گرم کنید و به مدت طولانی این کاررا انجام دهید.
اسفناج
اسفناج حاوی مقدار زیادی نیترات است به همین دلیل گرم کردن مجدد آن نیترات را به نیتریت که عامل مهمی در بروز سرطان است، در دراز مدت تبدیل میکند به همین دلیل گرم کردن مجدد اسفناج خطرات زیادی به همراه دارد.
تخم مرغ
تخم مرغ یکی از پر خطرترین مواد غذایی است و اگر آن را در درجه حرارت زیاد گرم کنید، سمی میشود و شامل غذاهایی میشود که تخم مرغ پخته و یا سرخ شده در آن به کار رفته است.
قارچ
قارچ از آن دسته از غذاهایی است که بهتر است بلافاصله پس از پخت مصرف شود، گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین مزه این ماده ایجاد میکند که بسیاری از مشکلات گوارشی را به همراه دارد و خاصیت خود را از دست میدهد.
کرفس
اگر کرفس دوباره گرم شود مواد موجود در آن به نیتریت تبدیل میشود که این ماده سرطان زاست و برای بدن به شدت ضرر دارد؛ به همین دلیل اگر غذایی که حاوی کرفس است را میخواهید دوباره گرم کنید باید کرفس از ظرف خارج کنید تا محتویات داخل آن دچار مشکلی نشود.
منبع: جام جم
احمد توکلی: اگر تحریم نبودیم و مردم مرفه بودند، FATF را نمیپذیرفتیم
در پی تعویق در تصویب لایحه "پالرمو" رقم خورد| قلههای جدید برای دلار و سکه
کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 تغذیه دانشگاه علوم پزشکی سیل شرکت آب و فاضلاب وزن جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی
منبع این خبر، وبسایت www.jamaran.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۲۷۲۲۷۸۴ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.