Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سادنه نیک زاد مجری این طرح با بیان اینکه امروزه نانو فناوری در حوزه پزشکی به دلیل وجود ساختارهای ویژه ای که دارد در شناخت، پیشگیری و یا درمان انواع بیماری ها از طریق آشکارسازی، ترمیم و باز سازی بافت های آسیب دیده در سطوح ملکولی می تواند کمک شایانی بکند، گفت: ما با طراحی و ساخت این دستگاه توانستیم، از طریق نانو ذرات هدفمند اگزوزوم گیاه کا را برای انتقال مواد موجود در گیاه برای از بین بردن سلول های توموری بکار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانش آموز رشته تجربی و پایه یازدهم مرکز پژوهش سرای پوراکبر جداسازی سریع، آسان و کم هزینه این نانو ذرات را از ویژگی های این دستگاه بیان کرد و افزود: این دستگاه از بخش های مختلفی تشکیل شده که در جداسازی اگزوزوم های گیاهی نقش تعیین کننده ای دارد.

به گفته وی این طرح فناورانه با حمایت پژوهش سرای پوراکبر، دانشگاه تبریز و علوم پزشکی تبریز با هزینه نزدیک 12 میلیون تومان در مدت چهار سال طراحی و ساخته شده است. یادآور می شود: اختراع سادنه نیک زاد در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی به شماره 97644 به ثبت رسیده است.   

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی دانش آموز درمان علوم پزشکی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک

هزینه ساخت یک اتومبیل‌ فرمول یک به حدی زیاد است که فقط میلیاردرها از پس آن بر می‌آیند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هزینه ساخت یک اتومبیل‌ فرمول یک به حدی زیاد است که تیم‌هایی مثل مرسدس، فراری و ردبول، تنها می‌توانند توسط مالکانی میلیاردر اداره شوند.

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

یک تیم برای موفقیت در مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک، باید ماشینی داشته باشد که در سطح بالایی رقابت کند و ساختن چنین ماشینی، میلیون‌ها پوند هزینه دارد. این هزینه، چیزی حدود 16 میلیون پوند است؛ اما با توجه به اینکه سقف بودجه برای هر تیم حدود 106 میلیون پوند در هر فصل تعیین شده است، فضای زیادی برای صرف پول بیشتر برای تکمیل ماشین‌ها وجود دارد.

هزینه‌های اصلی ساخت یک ماشین فرمول یک به شرح زیر است:

موتور: 5 تا 15 میلیون پوند
جعبه دنده: 200 تا 500 هزار پوند
فیبر کربن برای بدنه: 200 تا 500 هزار پوند
سیستم هیبرید: 500 هزار تا 2 میلیون پوند
تجهیزات ایرودینامیک: 50 تا 20 هزار پوند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک