Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نخستین نشست خبری هفتمین جشنواره ملی رویش (ویژه دستاورد‌ها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور) که امروز در مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از عرصه‌ها و میدان‌های فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، کانون‌های فرهنگی است که در عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، دینی و مسائل اجتماعی و در ۳۲ حوزه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از عرصه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی که یک فعالیت داوطلبانه است و نشان از مشارکت دانشجویان دارد، در عرصه فعالیت در کانون‌ها رقم می‌خورد.

غفاری بیان کرد: در حال حاضر ۷۵۰۰ کانون داریم که از این تعداد ۴۰۰۰ کانون فعال هستند و در دانشگاه فعالیت می‌کنند. یکی از برنامه‌هایی که دنبال می‌کنیم اینکه کانون‌ها و افراد حاضر در آن توانمندی بیشتری را کسب کنند تا بتوانند با بیرون دانشگاه ارتباط بهتری را برقرار کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در همین راستا از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها خواستیم جشنواره‌های درون دانشگاهی را برگزار کنند تا کانون‌ها در کنار هم قرار بگیرند و از تجربیات هم استفاده کنند.

وی اظهار کرد: همچنین تجربه برگزاری این جشنواره در سطح ملی را داریم که تحت عنوان رویش دنبال می‌شود و اکنون در آستانه برگزاری هفتمین جشنواره رویش هستیم که در سطح ملی می‌تواند تعامل فکری کانون‌ها را رقم بزند.

غفاری گفت: برگزاری این جشنواره نیاز به مقدماتی دارد مه ماه‌هاست در ستادفرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دنبال می‌شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: در حال حاضر سطح اول این جشنواره در اکثر دانشگاه‌ها برگزار شده است و برخی دانشگاه‌های دیگر در حال آماده شدن برای برگزاری هستند.

زمان برگزاری هفتمین جشنواره رویش

وی گفت: زمان برگزاری جشنواره به طور دقیق مشخص نیست و احتمالا در سال آینده و قبل از پایان سال تحصیلی است، زیرا دانشگاه‌ها به تازگی امتحانات ترم را برگزار کرده‌اند و با توجه به اینکه هدف ما مشارکت حداکثری در این جشنواره است، منتظریم تا دانشگاه‌های بیشتری سطح اول این جشنواره را در دانشگاه برگزار کنند.

غفاری درباره میزان تاثیرگذاری جشنواره در حوزه فرهنگی بیان کرد: در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم ارزیایی جشنواره‌هایی که برگزار می‌شود، صورت می‌گیرد تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص و بررسی شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: حدود ۱۱۳۲ اثر در حوزه فردی و گروهی به مرحله ملی راه پیدا کردند و تعداد ایده‌های واصل شده از کانون‌ها ۹۶ است.

وی بیان کرد: همچنین ایده‌های ارسال شده از دانشگاه‌ها در حوزه دینی و مذهبی ۱۵۹ اثر و در حوزه فرهنگی ۴۹ اثر است.

غفاری درباره قرار دادن بخش غیررقابتی در جشنواره رویش اظهار کرد: هدف از قرار دادن این بخش تنها مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها در آن و جلوگیری از انصراف آن‌ها در وارد نشدن به حوزه رقابتی است.

انتهای پیام/

جزئیات برگزارای هفتمین جشنواره ملی رویش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار هنرمندان استان بوشهر حمایت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر پورات ظهر شنبه در نشست با هنرمندان انقلابی استان بوشهر اظهار داشت: در ۲ سال گذشته در حوزه فرهنگی گام‌های مؤثر و ارزشمندی با تدابیر و حمایت‌های استاندار بوشهر برداشته شده است که می‌توان به حمایت از طرح‌های راهیان نور و اردوهای جهادی، راهیان پیشرفت، طرح یاوران ولایت و برگزاری اردوهای آموزشی با محوریت جهاد تبیین اشاره کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: همچنین پیگیری و مکاتبات مستمر با حوزه صنعت به ویژه نفت و گاز مستقر در استان به جهت اجرای مسئولیت‌های اجتماعی خود برای حمایت از حوزه فرهنگی، هنری و آموزشی انجام شده و حمایت‌هایی هم از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی و هیأت‌های مذهبی صورت گرفته است.

پورات عنوان کرد: پروژه‌های فرهنگ سرای عسلویه، دلوار و بنک فعال و در دست ساخت است که به زودی بهره برداری خواهند شد.

پرداخت تسهیلات برای از هنرمندان

وی به برگزاری برنامه قرآنی محفل در روستای چارک در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در ایام ماه رمضان از مواکب حمایت لازم انجام شد و کمک‌هایی در راستای تعمیر و تجهیز مساجد و حسینیه‌ها صورت گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با بیان اینکه از آثار فرهنگی و ساخت فیلم انقلابی در استان حمایت خواهیم کرد، افزود: حمایت از صداوسیمای مرکز استان بوشهر در راستای ساخت سریال و دیگر برنامه‌های فرهنگی و آموزشی انجام داده ایم و امسال هم به این بخش توجه ویژه خواهیم داشت.

پورات به پرداخت تسهیلات برای ۶۰ نفر از هنرمندان استان در سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: امسال نیز همانند گذشته از نشر و آثار هنرمندان استان حمایت خواهیم کرد و در راستای تأمین منابع لازم جهت تکمیل کتابخانه های نیمه کاره مانند آبدان و دوراهک برنامه ریزی لازم انجام خواهیم داد.

کد خبر 6076726

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره جوانی جمعیت در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد فرهنگی - ورزشی آذربایجان شرقی ۲۸ اردیبهشت در کلیبر
  • فعالیت بیش از هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در مازندران
  • محرومیت‌زدایی یک میلیاردی خادمان رضوی در آران و بیدگل
  • پیش‌بینی اجرای ۳۵ طرح آماری اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در آذربایجان شرقی
  • کمک دوستان و دعای خیر پدر و مادر!
  • معرفی دریاچه ارومیه به‌عنوان قطب گردشگری شمال‌غرب كشور با برگزاری جشنواره‌های گردشگری
  • هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی و گردشگری ناشنوایان به میزبانی سبزوار
  • برخی دستگاه‌ها در اجرای فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی کوتاهی می‌کنند
  • آثار هنرمندان استان بوشهر حمایت می‌شود