Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@09:33:43 GMT

اعلام تعداد متقاضیان حضور در جشنواره فیلم ۱۰۰

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۱۴۸۰

اعلام تعداد متقاضیان حضور در جشنواره فیلم ۱۰۰

۳ هزار و ۶۰۶ اثر متقاضی حضور در دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، تعداد ۳ هزار و ۶۰۶ اثر متقاضی حضور در دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ شدند. این رویداد سینمایی ۸ تا ۱۰ اسفندماه سال جاری در پردیس سینمایی آزادی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار آثار متقاضی ثبت شده در دبیرخانه جشنواره به این ترتیب است: ۲۲۷۸ اثر از ۱۱۹ کشور و ۱۳۲۸ اثر از ۹۴۳ نفر داخلی متشکل از ۵۲۵ اثر از ۴۱۶ نفر در مسیر تجربه و ۸۰۳ اثر از ۵۷۱ نفر مسابقه ملی.

آمار تفکیکی بخش‌های انیمیشن، مستند و داستانی شامل «در مسیر تجربه» و «مسابقه ملی» به این ترتیب اعلام شده است:

- انیمیشن: مسیر تجربه ۵۲ اثر از ۴۶ نفر. مسابقه ملی: ۱۰۷ اثر از ۸۱ نفر

- مستند: مسیر تجربه ۸۳ اثر از ۶۴ نفر. ‌مسابقه ملی: ۱۳۰ اثر از ۹۵ نفر

- داستانی: مسیر تجربه ۳۹۰ اثر از ۳۲۴ نفر. مسابقه ملی ۵۶۶ اثر از ۴۳۷ نفر

آمار تفکیکی کشورهای درخواست کننده به این ترتیب است: هند ۳۶۳ اثر، آمریکا ۳۵۴ اثر، ترکیه ۲۰۳ اثر، بریتانیا ۱۳۷ اثر، فرانسه ۱۲۴ اثر، ایتالیا ۱۲۰ اثر، اسپانیا ۱۱۲ اثر، برزیل ۹۸ اثر، کانادا ۸۵ اثر، روسیه ۶۵ اثر، آرژانتین ۵۹ اثر، آلمان ۴۷ اثر، عراق ۳۸ اثر، مصر ۳۷ اثر، چین ۳۵ اثر، مکزیک ۳۵ اثر، اکراین ۳۴ اثر، پرتغال ۳۱ اثر، اندونزی ۳۱ اثر، بنگلادش ۳۰ اثر، کلمبیا  ۲۷ اثر، یونان ۲۷ اثر، هنگ کنگ ۲۶ اثر، لهستان ۲۵ اثر، پاکستان ۲۲ اثر، استرالیا ۲۱ اثر، تایوان ۱۸ اثر، مجارستان ۱۸ اثر، ایرلند ۱۸ اثر، هلند ۱۸ اثر، سوئد ۱۷ اثر، لبنان ۱۷ اثر، تایلند ۱۷ اثر، سوییس۱۷ اثر، رومانی ۱۶ اثر، گرجستان ۱۴ اثر، اوگاندا ۱۳ اثر، اتریش ۱۳ اثر، افریقای جنوبی ۱۳ اثر، تونس ۱۳ اثر، نیجریه ۱۳ اثر، کرواسی ۱۲ اثر، امارات متحده عربی ۱۲ اثر، مونته نگرو ۱۱ اثر، بلژیک ۱۱ اثر، مالزی ۱۱ اثر، ارمنستان ۱۰ اثر، ازبکستان ۱۰ اثر، بلغارستان ۱۰ اثر، جمهوری چک ۱۰ اثر، قزاقستان ۱۰ اثر، مقدونیه ۱۰ اثر، مراکش ۱۰ اثر، فیلیپین ۱۰ اثر، سریلانکا ۱۰ اثر، فنلاند ۹ اثر، افغانستان ۹ اثر، شیلی ۹ اثر، ژاپن ۸ اثر، اسلواکی ۷ اثر، ونزوئلا ۷ اثر، سنگاپور ۷ اثر، قرقیزستان ۷ اثر، دانمارک ۶ اثر، اتیوپی ۶ اثر، اردن ۶ اثر، نروژ ۶ اثر، لیتوانی ۶ اثر، نپال ۶ اثر، بوسنی و هرزگوین ۶ اثر، تانزانیا ۵ اثر، ایسلند ۵ اثر، مولداوی ۵ اثر، فلسطین ۵ اثر، صربستان ۵ اثر، آذربایجان ۴ اثر، سوریه ۴ اثر،   دومنیکا ۴ اثر، اکوادور ۴ اثر، کنیا ۴ اثر، لیبی ۳ اثر، بلاروس ۳ اثر، غنا ۳ اثر، گواتمالا ۳ اثر، کوزوو ۳ اثر، قبرس ۲ اثر، آلبانی ۲ اثر، کوبا ۲ اثر، اروگوئه ۲ اثر، ماکائو ۲ اثر، مالتا ۲ اثر، موزامبیک ۲ اثر، میانمار ۲ اثر، پرو ۲ اثر، رواندا ۲ اثر، ریونیون ۲ اثر، پورتوریکو ۱ اثر، سامویا ۱ اثر، بحرین ۱ اثر، بورکینافاسو ۱ اثر، بروندی ۱ اثر، کامرون ۱ اثر، کومور ۱ اثر، کاستاریکا ۱ اثر، استونی ۱ اثر، گوادالوپ ۱ اثر، مالوی ۱ اثر، مغولستان ۱ اثر، نامیبیا ۱ اثر، نیوزلند ۱ اثر، عمان ۱ اثر، پاناما ۱ اثر، قطر ۱ اثر، عربستان سعودی ۱ اثر، سنگال ۱ اثر، اسلواکی ۱ اثر، ویتنام ۱ اثر، زیمبابوه ۱ اثر و پاراگوئه ۱ اثر.

جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ به همت حوزه هنری با موضوع اخلاق و سبک زندگی اسفند ماه امسال به دبیری علی قربانی در ۲ بخش مسابقه‌ای و مسیر تجربه و در قالب فیلم‌های مستند، داستانی و پویانمایی در تهران برگزار می‌شود. 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما در سرزمین شعریم از حافظ تا فیض!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: علی داودی شاعر و طنزپرداز به‌تازگی یادداشتی درباره برنامه تلویزیونی سرزمین شعر نوشته که طی ایام نوروز ۱۴۰۳ از شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد و هنوز هم روی آنتن می‌رود. این‌یادداشت با عنوان «نگاهی به برنامه تلویزیونی رقابت شعرا» برای انتشار در اختیار مهر قرار گرفته است.

مشروح متن یادداشت مورد اشاره در ادامه می‌آید؛

علایق شخصی بماند. انبوه ضرب المثل، تبلیغ، سرود، آواز، مناجات، بزن و بکوب و شاد و غمگین، همه و همه ریشه در شعر دارند. همه اینها خبر از جایگاه شعر در زندگی ما ایرانی جماعت و نسبت ما با شعر می‌دهد.

شعر هنر ملی ماست. شعر رسانه کهن اجتماعی و محمل معرفتی بوده و هست که همواره فرهنگ ما را همراهی کرده است که علی رغم پیدایش و تراکم انواع هنرها همچنان جایگاه خاص خود را دارد. اما به همین اعتماد نمی‌توان بسنده کرد که صحنه شلوغ روزگار، ضرورت توجه بیشتر به شعر را می‌طلبد. جالب اینکه در تبلیغ شعر، هر امکانی توأمان ظرف و مظروف شعر است از جمله امکان رسانه‌. پیوند شعر با رسانه عمومی بیش از هر چیزی، زمینه تاکید بر این مهم است چنانکه تا کنون برنامه‌های متعددی با موضوع شعر اجرا شده است و حضور شعر در رسانه، امری نوظهور نیست به ویژه دعوت از شاعران در مناسبات مختلف و حضور ایشان در برنامه‌ای که مهمان شاعر هم دارد. منتها این حضور، حضور محوری نیست بلکه شعر یک بخش جزئی است که بین بخش‌های دیگر به ویژه بین صحبت‌های مجریان گم می‌شود.

از همین نقطه وارد برنامه‌ای به نام سزمین شعر بشویم؛ برنامه‌ای که این شب‌ها و تکرار آن روزها از تلویزیون پخش می‌شود. در کنار بسیاری ویژگی‌ها، شاید مهمترین ویژگی این نکته همین شعر محور بودن است از حضور شاعر در جایگاه، از مجری تا داوران و سرگروه‌ها و میهمانان و برنامه سازان تا در و دیوار این برنامه آکنده از شعر است. در طول مدت برنامه مخاطب گویا در انجمن شعری حضور دارد و شعر و نقد و نظر می‌شنود و تشویق می‌کند. هر مخاطبی به صورت طبیعی و ناخودآگاه درباره شعرها قضاوت می‌کند که طبعاً برخی شعرها بهتر یا ضعیف ترند. این نظر مقایسه‌ای زمینه شکل‌گیری برنامه در قالب مسابقه شده است. مسابقه‌ای با چالش‌ها و مراحل مختلف و رسیدن به مرحله نهایی و برگزیده. البته مسابقه شعر هم سابقه قدیمی دارد اما سرزمین شعر؛ تلفیق شعر و رسانه هم هست. علاوه بر این همایش جمع بزرگی از شاعران هم روزگار ما. حضور و رقابت علنی پیش چشم میلیونها بیننده علاقمند تا متخصص امر. کار تولیدی شعر ساده نیست به ویژه برای شاعران حضور در رقابت در رسانه طبعاً امر ساده ای نیست و جسارتی می‌خواهد لذا کسانی که به خصوص در محدوده زمانی این دوره از برنامه را همراهی و در رقابت شرکت کردند دست به کار بزرگی زدند.

اما در کنار این محاسن چند نکته هم از عیوب برنامه بگویم؛ در این که برنامه نوقدم و تازه ای مثل سرزمین شعر کم و کاستی‌های فراوان دارد جای بحثی نیست. می‌توان آنها را برشمرد به یک یک آنها پرداخت. از تنوع شاعر تا تنوع شعر، ترکیب داوران، مجری، نقش سرگروه‌ها، دکور، مراحل و حتی حضور تماشاگر.

ایراد طبیعی است به قولی سفره نیفتاده یک عیب داره سفره افتاده هزار عیب. لذا این نقطه شروع هزار عیب هم داشته باشد، ظرفیت‌ها و داشته‌های برنامه هزار و یکی است. تا حدی هست که بتوان با تکیه بر امتیازات به پیشواز مراحل بعدی رفت و ضعف و عیوب را رفع کرد.

مهم این ست که ما در سرزمین شعریم از حافظ تا فیض! جو و محیط زیستی فراگیر که تمام شئونات ما را در برگرفته است این نیز تجربه‌ای جدید است که نباید هراسید.

کد خبر 6079650 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • ۵ ارتش قدرتمند خاورمیانه بر اساس تجربه جنگی، تعداد پرسنل و تسلیحات نظامی (+عکس)
  • بررسی درخواست تعداد ۲۴۱۳ متقاضیان مشاغل سخت و زیان آور
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • پیام به نیمکت رسید ولی به ترکیب نه!
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • روایت تجربه‌ای ۲ ساله در یک جشنواره رادیویی/ من یک مادر هستم
  • نوجوانان از راه درست در مسیر تئاتر قدم بگذارند/ آموزشگاه‌های بازیگری به‌دنبال سرکیسه کردن
  • تمساح خونی و تأثیر جواد عزتی بر فروش 100میلیاردی/ رکورد شگفت‌انگیز یک فیلم اولی
  • برگزیدگان سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت تجلیل شدند
  • ما در سرزمین شعریم از حافظ تا فیض!