Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@01:22:35 GMT

سایت‌های توزیع گوشت ضرر کردند

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۵۲۰۹

سایت‌های توزیع گوشت ضرر کردند

توزیع گوشت با کارت ملی علاوه بر سر و صدایی که به پا کرد، اعتراض مسئولان این سایت‌های فروش اینترنتی گوشت تنظیم بازاری را نیز به همراه داشت تا جایی‌که به گفته یکی از این افراد نه تنها تاکنون متضرر شده‌اند که باید پاسخگوی مردم هم باشند چراکه خیلی‌ها طی تماس تلفنی این افراد را متهم به احتکار این گوشت‌ها و متوقف ساختن فروش آنها می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر فروش گوشت‌های تنظیم بازاری به شکل اینترنتی علاوه بر موضوع اصلی بحث جدیدی را هم ایجاد کرد. بیشترین چیزی که توجه‌ها را به خودش جلب کرد، اسم سایت‌هایی بود که برای فروش اینترنتی گوشت تنظیم بازاری معرفی و حتی نامشان از رادیو و تلویزیون اعلام شد.

حضور اسم‌هایی مثل مستر قصاب، به‌روزرسان، نامی‌نو و… در فهرست سایت‌هایی که قرار بود گوشت تنظیم بازاری به مردم ارائه کنند، باعث شد که ماجرا از دو بُعد محل سوال قرار بگیرد یکی این‌که چرا در بین آنها خبری از سایت‌های مطرح و شرکت‌های صنایع غذایی بزرگ نیست و دیگر این‌که نحوه واگذاری این مأموریت سخت و پرحاشیه به سایت‌های گمنام چگونه بوده است؟

بعضی از کاربران حتی شائبه دیگری هم مطرح کردند این‌که این سایت‌ها قبل از این‌که فروش اینترنتی گوشت به صورت عمومی اعلام شود، در جریان بوده‌اند و یکی از آنها اخیراً زمینه کاری شرکت متبوعش را تغییر داده است تا بتواند این پروژه را بگیرد.

از آن طرف دادستان تهران هم به ماجرا ورود کرده و از مسئولان خواسته در این مورد شفاف‌سازی کنند، جعفری دولت‌آبادی گفت: «از مسئولان مربوطه می‌خواهم در رابطه با فروش اینترنتی گوشت و واگذاری اختیار توزیع آن به یک شرکت خصوصی بدون انجام تشریفات لازم اطلاع‌رسانی کنند.»

حالا معلوم نیست که حاشیه‌های پیش‌آمده در مورد چند و چون واگذاری مأموریت فروش اینترنتی گوشت به بعضی از سایت‌ها باعث شد که کل ماجرا برای مدتی نامعلوم متوقف شود یا پای موضوع دیگری هم در میان بوده است، با این حال مسئولان سایت‌هایی که از آنها نام برده شده همچنان به دفاع از خودشان می‌پردازند.

مثلاً گودرزی یکی از مسئولان سایت «مستر قصاب» می‌گوید: «ما در این زمینه سایت باسابقه‌ای هستیم. ٥ سال است که در زمینه ارائه اینترنتی و غیر اینترنتی گوشت فعالیت می‌کنیم و تمام فعالیت‌مان هم شفاف است. این طور نیست که تازه از راه رسیده باشیم یا اصلاً برای همین مأموریت وارد این حوزه شده باشیم.»

او خودش هم از وضع پیش‌آمده شاکی است و می‌گوید: «الان که این برنامه اجرا نشده ما واقعاً نه تنها متضرر شده‌ایم بلکه باید پاسخگوی مردم هم باشیم، خیلی‌ها با ما تماس می‌گیرند و ما را متهم می‌کنند که گوشت‌ها را خودمان برداشته‌ایم و فروش را متوقف کرده‌ایم.

در حالی که به ما گفته شده بود برای‌مان بار می‌آید تا کار را شروع کنیم اما نیامد. حالا هم از نظر نیروی کاری که تدارک دیده بودیم و برنامه‌ریزی‌هایی که کرده بودیم، متضرر شدیم و هم اعتبارمان آسیب دید. در حالی که ما به عنوان یکی از فعالان قدیمی فروش اینترنتی گوشت واقعاً آمادگی اجرای این طرح را داشتیم.»

محمد فوزی، مدیرعامل سایت «به‌روزرسان» هم در جواب این که چطور سایتش با وجود گمنامی برای این مأموریت خطیر انتخاب شده است، می‌گوید: «این طور نیست که گمنام باشیم، ما یک سامانه آماده برای فروش مواد غذایی تازه هستیم و امکانات خوبی هم در این زمینه داریم مانند ماشین‌های مجهز و یخچال‌دار و دلیل داشتن همین ناوگان مجهز هم از سوی سازمان پشتیبانی امور دام‌ها از ما خواسته شد که به صورت پایلوت برای توزیع گوشت‌های تنظیم بازاری کمک کنیم.»

او ادامه می‌دهد: «شرکت‌های دیگر مانند ما به ناوگان توزیع محصولات فریزری مجهز نیستند؛ از طرفی سازمان پشتیبانی امور دام تجربه خوبی از همکاری با ما داشت که شاید این هم دلیل دیگری برای انتخاب سایت «به‌روزرسان» بوده است.

از طرفی نوع همکاری ما هم به شکلی نبوده که سود چندانی به دست بیاوریم یا خودمان کل کار را به عهده بگیریم بلکه صرفاً قرار بود ما به رساندن گوشت به دست مردم کمک کنیم و برای این کار یک حق‌العمل معمولی هم دریافت کنیم.»/  روزنامه شهروند

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد

علیرضا ثواچه، مدیر مرکز نیکوکاری ایلیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با حمایت کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه (س)، برنامه سمت خدا و مرکز نیکوکاری ایلیا ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی یک‌ و نیم کیلویی در استان یزد بین مستمندان به مناسبت ماه شوال توزیع شد.

وی افزود: بسته های گوشت قربانی در بین محرومان شهرستان های تفت، مروست، مهریز و مناطق مختلف شهر یزد توزیع شد.

ثواچه بیان کرد: برای توزیع بسته های گوشت در بین خانوارهای نیازمند از ظرفیت گروه های فعال، خیریه و جهادی برای توزیع بسته های گوشت قربانی استفاده شد تا به دست نیازمندان واقعی برسد.

وی یادآور شد: علاوه بر این نیز در سالروز وفات حضرت خدیجه(س) و ایام ماه مبارک رمضان نیز بین ۳ هزار نفر از روزه داران به خصوص در مناطق محروم شهر یزد افطاری توزیع شده است.

ثواچه ضمن تشکر از خیرین موسسه و کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه (س) و برنامه سمت خدا، عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک و حمایت این عزیزان، این برنامه و برنامه های دیگر را در راستای محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان در سطح استان یزد اجرا کنیم.

کد خبر 6087775

دیگر خبرها

  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • توزیع شش تن گوشت منجمد در آبادان
  • چه خبر از آیین نامه فروش اینترنتی دارو؟
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • توزیع هزار بسته معیشتی بین نیازمندان بخش شیبکوه
  • آیین نامه فروش اینترنتی دارو باید ناظر بر بستر‌های فساد‌زا باشد