Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری، با بیان اینکه هنرمند فرهنگ ساز و جامعه ساز است، گفت: سخت ترین نوع سیاست گذاری، سیاست گذاری در حوزه فرهنگ و امور فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد حیدری»، شامگاه (چهارشنبه 24 بهمن) در نشست با هنرمندان دزفول، با تاکید بر اینکه سیاست فرهنگی بر تمامی سیاست ها اولویت دارد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بوده اما در مقام سیاست گذاری و برنامه ریزی کمتر به این جوهره اصلی و رویکرد اصلی انقلاب توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، با بیان اینکه هنرمند متعلق به یک جغرافیا نیست بلکه متعلق به یک فرهنگ، تاریخ و یک جامعه بشری است، افزود: بین یک هنرمند و غیرهنرمند تفاوت وجود دارد.

 

وی سخت ترین نوع سیاست گذاری را سیاست گذاری در حوزه فرهنگ و امور فرهنگی دانست و اضافه کرد: ما در معرفی شهرستان دزفول از واژه های فاخر استفاده می کنیم اما در مقام برنامه ریزی و عمل شاهد هیچ گونه کنشی نیستیم.

 

حیدری با اشاره به اینکه سیاست فرمانداری در قبال فرهنگ و هنر روشن است، ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول وظیفه دارد که حلقه وصل فرمانداری با انجمن های فرهنگی و هنری شهرستان باشد.

 

وی تصریح کرد: قانون در نظام جمهوری اسلامی ایران جغرافیا نمی شناسد بنابراین در حوزه موسیقی نیز باید مُر قانون رعایت شود؛ طبق قانون، موسیقی باید از تمامی جهات بررسی شود و پس از اخذ مجوزهای لازم، شخص دیگری نباید اعلام کند که من به اجرا و برگزاری موسیقی علاقه ندارم.

 

نادر سعادتی فرد، هم در سخنانی با اشاره به فعالیت انجمن های مختلف هنرمندان گفت: در شهرستان دزفول 11 انجمن فرهنگی و هنری شامل هنرهای تجسمی، خوش نویسان، شعر، نويسندگان جوان، دوستداران کتاب، شاهنامه خوانی، قصه، موسیقی، هنرنمایشی، سینمای جوان و کتاب فعالیت می کند.

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول، عنوان کرد: همچنین در این شهرستان، 13 گروه نمایشی ثبت شده، 9 آموزشگاه موسیقی، 9 موسسه فرهنگی و هنری، چهار آموزشگاه هنرهای تجسمی، یک آموزشگاه تئاتر، 34 کانون تبلیغاتی فعالیت دارند.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی راهپیمایی ایام فاطمیه فاطمیه اصفهان خبرگزاری شبستان سیاستگذاری فرهنگی دزفول فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اعلایی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، تصریح کرد: یکی از بارزترین ظرفیت‌های موجود در استان قزوین، ظرفیت فرهنگی و دینی ریشه دار قزوین است، وجود تعداد قابل توجهی از چهره‌های شاخص در حوزه علمی، دانشی، فرهنگی، هنری و حوزه ایثار و شهادت نشانه این ظرفیت عظیم است؛ چهره‌هایی که مانند ستاره‌ای می‌درخشند و می‌توانند راهنمای ما باشند.

اعلایی اظهار کرد: توجه جدی تر به حوزه فرهنگ در دستور کار مدیران در سطوح ملی و استانی قرار دارد، در دولت سیزدهم وزن بودجه هزینه شده حوزه فرهنگی نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته است و با اجرای طرح‌هایی مثل طرح قرارگاه شهید آوینی هم شاهد اقدامات خوبی در جهت حمایت از بودجه فرهنگی و هنری در سطح استان هستیم.

وی افزود: به جهت اهمیت مباحث این حوزه شورایی تحت عنوان شورای تأمین فرهنگی در استان ایجاد و نشست‌های فرهنگی و آسیب شناسانه برگزار می‌شود؛ به دنبال برگزاری این نشست‌ها، رسیدگی به برخی از آسیب‌های فرهنگی جدی احصا شده در استان در دستور کار قرار گرفته است، باید توجه داشت که برخی از آسیب‌های موجود را نمی‌توان به صورت استانی پیگیری کرد چرا که اغلب مسائل فرهنگی که با آن مواجهه هستیم تحت تأثیر مرزهای بیرون از استان هستند، با این حال در حوزه پیشگیری ورود جدی صورت گرفته است.

اعلایی با اشاره به اهمیت جایگاه شورای فرهنگ عمومی یادآور شد: شورای فرهنگ عمومی شورای کلانی است که تصمیمات آن در جهت تقویت سیاست‌های کشور است و جهت گیری های کلی را نشان می‌دهد، در استان هم سعی بر این است که در جهت تقویت و اجرای این سیاست‌ها و تحقق اهداف و وظایف دستگاه‌های فرهنگی حرکت‌ها سازماندهی شود.

کد خبر 6085735

دیگر خبرها

  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • خاندوزی: امروز دومین جلسه همگرایی سیاست‌های ارزی برگزار خواهد شد + فیلم
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • توضیح مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ درباره لغو کنسرت‌های بوشهر
  • سیاست تحریم‌ شکسته خورده است/رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود