Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، از پایان کار تدارک، حمل و ذخیره‌سازی ۲۳ هزار و ۷۶۰ تن سیب درختی همراه با ذخیره احتیاطی شش هزار تنی خبر داد. ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۲ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ­سازمان مرکزی تعاون روستایی؛ ­­حسین شیرزاد در بازدید از ذخایر احتیاطی سیب ویژه تنظیم بازار شب عید ­گفت: مطابق برنامه تنظیمی توسط کمیته کشوری راهبردی تنظیم بازار میوه، حداکثر تا پنجم اسفند ماه سال جاری بارگیری و حمل همه ­سهمیه‌های پرتقال شمال و جنوب به مراکز استان‌ها پایان خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که به منظور نظارت بر آغاز مرحله انتقال حدود 10 هزار تن پرتقال والنسیای جنوب در چارچوب طرح تنظیم بازار میوه روز‌های پایانی سال به استان فارس سفر کرده بود، ضمن بازدید از ذخیره احتیاطی ملی سیب برای شب عید 98 اظهار داشت: در مدت کمتر از دو ماه پس از دریافت ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی (در تاریخ 1397/9/20) با برنامه‌ریزی دقیق و متمرکز، کار خرید، درجه‌بندی، بارگیری و ذخیره‌سازی تمامی 23 هزار و 760 تن سیب مورد درخواست کمیته‌های راهبردی استان‌های سراسر کشور را به اتمام رسانده و بر اساس مصوبه کمیته کشوری، مقدار 6000 تن از این میوه را نیز به عنوان ذخیره احتیاطی تأمین و در استان‌های تهران، فارس، اصفهان و آذربایجان غربی ذخیره کرده‌ایم.

شیرزاد در بازدید از سردخانه ارجمندی آریاسام، محل نگهداری ذخیره ملی 1000 تنی سیب، در خصوص تأمین میوه پرتقال تنظیم بازار شب عید گفت: علاوه بر تأمین حدود 30 هزار تن پرتقال تامسون شمال که حمل میزان 15 هزار تن از آن به مناطق مختلف کشور پایان یافته و هم اکنون نمایندگان باقی استان‌ها بر اساس جدول زمانبندی در حال تحویل و انتقال سهمیه مورد تقاضای خود از استان مازندران هستند، از این هفته کار بارگیری و حمل میزان 9600 تن پرتقال والنسیای جنوب از مبدا استان‌های فارس، کرمان، هرمزگان، جیرفت و خراسان رضوی آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اضافه کرد: مطابق برنامه تنظیمی توسط کمیته کشوری راهبردی تنظیم بازار میوه، حداکثر تا پنجم اسفندماه سالجاری بارگیری و حمل همه ­سهمیه‌های پرتقال شمال و جنوب به مراکز استان‌ها پایان خواهد یافت و تقریبا" از دهه سوم اسفندماه کار توزیع میوه‌های تنظیم بازار، با استفاده از ظرفیت بیش از 4000 مرکز عرضه شامل میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌های کارمندی، کارگری و روستایی و واحد‌های صنفی سراسر کشور انجام خواهد شد.

سیب و پرتقال شب عید به مراکز استان‌ها ارسال شد

 

انتهای پیام/

R1010113/P/S7,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کالاهای اساسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!

اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پرواز‌های داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت.

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

در این خصوص محمد محمدی‌بخش - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم‌گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.

تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار

در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

منبع: ایسنا

tags # هواپیما سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • پیش بینی ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم در لرستان
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی
  • اجاره‏‏ بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟