Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور گفت: بر اساس شاخص‌های موجود در تامین اعتبارات، دولت دوازدهم توجه ویژه‌ای به اشتغال روستایی و کاهش مهاجرت دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد امید عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال استان قم در تالار امام جواد (ع) عنوان کرد: استان قم در جذب منابع در زمینه اشتغال روستایی پیشتاز بوده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: بر اساس شاخص‌های موجود در تأمین اعتبارات، دولت دوازدهم توجه ویژه‌ای به اشتغال روستایی و کاهش مهاجرت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: حمایت از روستاییان نقش مهمی در تولید دارد؛ از این رو برنامه‌ها باید در مناطق محروم و روستایی با جدیت دنبال شود.

امید بیان کرد: اهتمام استاندار قم در زمینه پیگیری وضعیت اشتغال، قابل تقدیر است و ما امیدواریم نتایج خوبی از این پیگیری‌ها و مصوبات داشته باشیم.

وی تصریح کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تحولات خوبی در حوزه اشتغال و تولید روستایی ایجاد شد و امکانات زیادی به بخش‌های روستایی تعلق گرفت؛ به طوری که بر اساس آمار معتبر جهانی، کشور حتی در برخی از زیرساختهای روستایی، افراط نیز داشته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور وجود دارد که ۹۳ درصد به آب آشامیدنی، ۸۵ درصد راه آسفالت و ۸۰ درصد امکانات برخوردار هستند.

وی گفت: یکی از دغدغه‌های جدی در شهرها، حاشیه نشینی است که همچون کمربندی انتحاری می‌ماند و جامعه را تهدید می‌کند. اگر اشتغال روستایی سامان پیدا کند، مهاجرت و حاشیه نشینی نیز از میان خواهد رفت.

امید عنوان کرد: دولت دوازدهم در جهت اشتغال روستایی، ۱۸ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرد که ۶ هزار میلیارد تومان آن به استان‌ها واگذار شده است.

وی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ها و سیاست گذاری‌ها، نهادهای حمایتی چون کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی پشتیبانی خوبی از طرح‌های اشتغال روستایی داشته‌اند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: آمار بیکاران روستایی در استان قم ۴۳۰۰ نفر برآورد شده است که میانگین پرداختی برای هر نفر ۶۰ میلیون جهت اشتغال پیش بینی می‌شود که اگر این میزان را محاسبه کنیم، ۲۵۰ میلیارد تومان خواهد شد.

وی توضیح داد: در حال حاضر ۲۲۰ میلیارد تومان به قم در جهت اشتغال روستایی تخصیص یافته و ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به این رقم افزوده می‌شود که می‌تواند اتفاقات خوبی را در قم رقم بزند و به زودی جشن بیکاری در اشتغال روستایی را که یکی از آرزوهای نظام است در قم خواهیم گرفت.

امید متذکر شد: تا پایان امسال هر طرح ویژه‌ای در اشتغال روستایی ارائه شود، تأمین بودجه خواهد شد؛ البته طرح‌های کوچک‌تر باید در اولویت قرار گیرد تا پروژه‌های بزرگ‌تر نیز در آینده در جریان اصلاح و پرداخت تسهیلات قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: دادن اختیارات به استان‌ها، یکی از اهداف مهم است؛ در این باره کارگروه ملی، درخواست‌های استان را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  محمد اسلامی در نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی «هوش مصنوعی و علوم داده» که با حضور صنایع مختلف کشور  دانشگاه خلیج فارس برگزار شد، با اشاره به اینکه پیشرفت علمی و توسعه فناوری زمانی اتفاق می‌افتد که نتایج آن بتواند در زندگی مردم تاثیرگذار و قابل مشاهده باشد، اظهار کرد: توجه به چرخه نوآوری در کشور برای پشتیبانی از جریان توسعه و پیشرفت بسیار حایز اهمیت است و برای اینکه پیشرفت‌های حاصل شده در زندگی مردم قابل لمس و مشاهده باشد، لازم است که مسایل به بهترین شکل ممکن شناسایی شوند.

وی با اشاره به اینکه در محیط علمی دو عامل گسترش علم و نیز تقاضا و نیاز به علم وجود دارد و کشورهای توسعه یافته به شکل فعال این موارد را دنبال می‌کنند؛ گفت: خاستگاه این نگاه در دانشگاه‌ها و فضای دانشگاهی است و هرچه نسبت به این مساله اهتمام و اشتیاق وجود داشته باشد، تاثیر آن در خدمات به بهترین شکل قابل رویت است.

اسلامی افزود: در همین زمینه صنایع و واحدهای فعال سازمان انرژی اتمی در کشور به ویژه در ارایه خدمات به استفاده بهینه از این فرصت‌ها نیاز دارند که ضرورت دارد تا در این مسیر، به‌کارگیری هوش مصنوعی در افزایش تاثیر خدمات به شکل خاص مورد توجه قرار گیرد.

معاون رییس جمهور  در ادامه با بیان اینکه هوش مصنوعی شامل مجموعه‌ای از نرم‌افزارها و سامانه مدیریت داده است که در فرایندهای مختلف به‌کار گرفته می‌شود؛‌ درباره نقش هوش مصنوعی در حوزه فناوری‌های هسته‌ای عنوان کرد: در سازمان انرژی اتمی ایران سعی شده از هوش مصنوعی و فناوریهای  روز دنیا از نقطه صفر یعنی معادن برای جمع‌آوری اطلاعات و داده‌ها، شناسایی کان‌سنگ‌ها، حمل و نقل و فرآوری چرخه سوخت اکنون به‌صورت یکپارچه استفاده کنیم و این فناوری جای خود را در فرایندهای مختلف صنعت هسته‌ای باز کرده و در حال گسترش دامنه استفاده از تکنولوژی‌های جدید هستیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: برای ما مهم است که فرایندهای نظارتی،‌ کنترلی و مدیریتی در صنعت هسته‌ای و سازمان انرژی اتمی ایران به گونه‌ای اجرایی شود که اطلاعات و آگاهی‌ها به‌روز باشد و به عبارت بهتر تصمیم‌گیری‌های به‌هنگام داشته باشیم. بخش‌هایی از این هدف به‌صورت طبیعی اتفاق افتاده و بخش‌هایی نیز باید به فرایندها افزوده شود تا پس از تکمیل بتوانیم این پتانسیل‌ها را در دستور کار قرار دهیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه با اشاره به سهم 1.5 درصدی هوش مصنوعی در تولید ناخالص ملی کشورها گفت: اکنون در شرایطی قرار داریم که به لحاظ انسانی و ساختاری نیازمند تحول در حوزه مدیریت و صنعتی هستیم تا بتوانیم بهره‌وری محصولات و سطح رقابت خود را در عرصه بین‌المللی ارتقا دهیم زیرا با محقق شدن این موارد مهم، سهم ما در بازارهای جهانی گسترش می‌یابد.

وی افزود: هنگامی که شما با توسعه فناوری مواجه می‌شوید، نیاز به تعلیم و تربیت نیروی انسانی لازم برای صنایع مختلف دارید تا جامعه بتواند از مواهب آن بهره‌مند شود؛ این مساله عمدتا از طریق دانشگاه‌ها انجام می‌شود بنابراین لازم است در این زمینه به شکل مساله محور حرکت کنیم تا با تعامل مناسب با صنایع مختلف به این کار فوق‌العاده ارزشمند به خوبی پرداخته شود.

معاون رییس‌جمهور در ادامه این همایش با اشاره به اینکه لزوم گسترش همکاری با دانشگاه‌ها به عنوان یک باور و اولویت در سازمان انرژی اتمی ایران و میان مجموعه مدیران و متخصصان و به شکل عملیاتی دنبال می‌شود، تصریح کرد: مخالفان پیشرفت کشور همواره در محیطی مملو از دشمنی و مزاحمت به دنبال سلب حقوق ملت ایران بوده و با تهدید و ایجاد موانع در پی توقف پیشرفت‌های علمی فناورانه هستند اما در مجموعه‌ای علمی و دانشگاهی همچون سازمان انرژی اتمی ایران، هیچ‌کدام از این اقدامات موجب توقف همکاران ما نشده است.

وی ادامه داد: هرچه توطئه‌ها گسترش پیدا کرد، اراده همکاران ما تقویت شد و توانستند مصمم‌تر به کار خود ادامه دهند به‌طوری‌که اکنون شاهد هستیم که صنعت هسته‌ای ایران در محورهای مختلف دارای رتبه‌های جهانی است در‌حالی‌که به آن اشاره نمی‌کنند و به ذکر موفقیت‌های ما نمی‌پردازند.

اسلامی گفت: دلیل نپرداختن به موفقیت‌ها این است که کشور خود را از چتر نظام سلطه خارج کرده‌ است و به شکل مستقیم مسیر را طی می‌کنیم و خوشبختانه با وجود همه محدودیت‌ها اکنون در زمینه سوخت هسته‌ای جزو معدود کشورهای دارنده این چرخه کامل قرار داریم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه گفت: دانشگاه خلیج‌ فارس به عنوان یک مرکز آموزشی از ظرفیت‌های علمی و آموزشی بسیار خوبی بهره‌مند است و همجواری ‌آن با نخستین نیروگاه‌ اتمی کشور زمینه‌ساز تعاملات و همکاری‌های پیوسته شده است. این همکاری‌ها اکنون برقرار است که با حضور استاندار محترم بوشهر و نیز به پیشنهاد رییس این دانشگاه مقرر شد تا تفاهم‌نامه همکاری‌های بلند مدت با هدف ظرفیت‌سازی برای رشته‌های هسته‌ای میان سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه خلیج فارس منعقد شود.

اسلامی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی ایران موافق برقراری چنین همکاری‌های مستمر است و با توجه به درخواست مطرح شده بابت راه‌اندازی دانشگاه انرژی اتمی در استان و شهر بوشهر، ان‌شاء‌الله هماهنگی‌هایی لازم را در فرایندهای اجرایی این سازمان انجام خواهیم داد تا بتوانیم با توجه به طرح توسعه‌ای که در کشور ایجاد می‌کنیم، از پتانسیل‌های نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان کانون نخست انرژی هسته‌ای در کشور و نیز دانشگاه خلیج فارس توأمان استفاده کنیم.

معاون رئیس‌جمهور اظهار کرد: همکاری با دانشگاه خلیج فارس را باید در قالب یک حرکت مکمل در نظر گرفت زیرا با این اتفاق می‌توانیم از ظرفیت انسانی، علمی و پژوهشی استان بوشهر بیشتر بهره‌مند شویم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه در این مسیر کشورهای جهان با جمهوری اسلامی ایران همکاری نداشتند و همه دستاوردها با تکیه بر تحقیقات درون‌زا در کنار همراهی و حمایت‌های بی‌نظیر مقام معظم رهبری به‌دست آمده است، افزود: اکنون یکی از افتخارات ایرانیان در حوزه فناوری‌های هسته‌ای مربوط به موضوع تولید انواع رادیوداروها است به‌طوری‌که آثار و نتایج به‌دست آمده در این حوزه، ایران را به یکی از قطب‌های قابل قبول و مورد اعتماد تبدیل کرده است.

وی در ادامه با اشاره به تولید انواع رادیوداروهای تشخیصی و درمانی توضیح داد: رادیوداروها در فرایندی که سازمان انرژی اتمی ایران طی کرده، از جایگاه خوبی برخوردار هستند به‌طوری‌که اکنون قادر به برطرف کردن کل نیاز کشور در این بخش هستیم.

اسلامی افزود: ما از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز در طرح‌های نوین خود در حوزه رادیوداروها استفاده کرده‌ایم و اکنون مرحله بالینی یکی از یافته‌هایی که به معنای واقعی در تراز نخست جهانی قرار دارد؛ در این استان در حال انجام است. این طرح به نتایج خوبی منجر شده و با توکل بر پروردگار متعال به‌زودی از این رادیودارو رونمایی خواهد شد.

اسلامی در ادامه سخنرانی خود در نخستین همایش  دوسالانه بین‌المللی «هوش مصنوعی و علوم داده» عنوان کرد: یکی دیگر از بخش‌هایی مهمی که به آن توجه ویژه‌ای شده ابزار دقیق‌های هسته‌ای است که با توسعه این ابزارها در شرایط تحریم‌ها توانسته‌ایم در کنار صنایع مختلف کشور از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، سلولوزی و ... باشیم. اگر این ظرفیت وجود نداشت، هم اکنون سامانه‌های مختلف صنایع که براساس رادیواکتیو کار می‌کنند، می‌توانست متوقف شده و یا از سرویس خارج شوند.

وی توضیح داد: در این زمینه سازمان انرژی اتمی ایران ابتدا با تعمیرات و پشتیبانی و در ادامه با ساخت تجهیزات مورد نیاز صنایع توانست ابزارهای مورد نیاز آنان را تامین کند به‌طوری‌که هم اکنون بیش از ۱۵۰ مجتمع صنعتی در حال استفاده از ابزارها و سامانه‌های فناورانه و نوآورانه تولید شده در صنعت هسته‌ای کشور هستند.


محمد اسلامی، پس از سخنرانی در دانشگاه خلیج فارس به بازدید از روند اجرایی طرح آب شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر باظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب و نیز ساخت طرح واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر و قسمت‌های مختلف واحد یکم این نیروگاه پرداخت. آغاز عملیات احداث ۳۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه تنگک شهر بوشهر، بهره‌برداری از مرحله نخست شهرک صدف و افتتاح سالن ورزشی بانوان در شهرک مروارید از سایر برنامه‌های رییس سازمان انرژی اتمی ایران در سفر به استان بوشهر محسوب می‌شود.

 دانشگاه خلیج فارس بوشهر ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، میزبان محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در نخستین همایش  دوسالانه بین‌المللی «هوش مصنوعی و علوم داده» بود.


دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • طرح الگو کشت به طور جدی دنبال شود/ نگاه دولت به کشاورز ویژه باشد
  • رئیسی: موضوع عفاف و حجاب تکلیفی شرعی، قانونی و سیاسی است/ از همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضائی کشور عمل به وظایف محوله را مورد توجه قرار دهند/ انتظار متدینین و قانونمداران هم توجه به قانون و کرامت انسانی آحاد جامعه است
  • رئیس‌جمهور: همه بخش‌های حاکمیتی ملزم به اجرای قانون عفاف و حجاب هستند