Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، علی رضا آشناگر در پی حمله تروریستی استان سیستان و بلوچستان پیامی صادر کرد که متن آن به این شرح است:

حادثه تلخ و جانکاه شهادت جمعی از مرزداران شجاع و غیور ایران اسلامی در محور خاش - زاهدان ، در پی جنایت تروریستی پلیدترین دشمنان کوردل نظام و انقلاب ، موجب تاثر و تالم شدید این جانب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی تردید انجام این اقدام ددمنشانه آن‌هم پس از قدرت‌نمایی ملت بزرگ ایران در شکوه حضورآگاهانه و مشتاقانه در راهپیمایی بزرگ یوم الله ۲۲ بهمن و شیرینی اتحاد و همبستگی ملت ایران در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های خلق شده در چهل پنجره انقلاب، نشان از عمق وحشت و عصبانیت دشمنان قسم خورده انقلاب و ملت بزرگ ایران دارد که این چنین به وسیله تروریست‌های تکفیری و از خدا بی‌خبر ، دست به اقدامات کور و رذیلانه زده و دست خود را به خون پاک پاسداران رشید و رزمندگان غیور این سرزمین آلوده می‌کنند.

این جانب ، ضمن محکوم کردن شدید این جنایت تروریستی ، شهادت جمعی از بهترین پاسداران وطن در این حادثه جانکاه را به ساحت مقدس امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب، ریاست جمهور، نیروهای نظامی و انتظامی، ملت شریف ایران و به ویژه خانواده‌های داغدار شهدای این حادثه تسلیت و تعزیت عرض کره و با آرزوی شفای عاجل برای مجروحان این حادثه، از خداوند سبحان مسئلت می‌کنم تا خون پاک این شهیدان گلگون کفن، همچون گذشته موجب عزت و سربلندی بیش از پیش ایران اسلامی و خشک شدن ریشه کفر، الحاد و انحراف در سراسر گیتی شود.

انفجار انتحاری شب گذشته در استان سیستان و بلوچستان عده‌ای از خدمتگزاران به وطن در لباس نیروی زمینی سپاه را به شهادت رساند.

کد خبر 4541820

منبع: مهر

کلیدواژه: انفجار تروریستی سمنان علیرضا آشناگر نیروی زمینی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پیشین ام‌آی۶: افزودن نام سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی اقدامی بیهوده است

رئیس پیشین سرویس جاسوسی برون مرزی انگلیس موسوم به «ام‌آی۶» گنجاندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی را اقدام بیهوده نامید.

به گزارش مشرق، جان ساورز روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای توضیح داد که قوانین ضد تروریسم برای استفاده علیه گروه‌ها طراحی شده است و نه دولت‌ها.

وی افزود: من فکر نمی کنم که افراد متخصص در دولت خواستار شناسایی سپاه به‌عنوان نهاد تروریستی باشند.

این جاسوس پیشکسوت انگلیسی اضافه کرد: اگر رئیس ام آی ۵ (سرویس جاسوسی داخلی انگلیس) می گفت، من برای محافظت از کشور به تحریم آن (سپاه) نیاز دارم، قضیه فرق می‌کرد، اما من چنین حرفی را نشنیده‌ام.

وی افزود: من فکر می‌کنم که این (درخواست) بیشتر موضع شعارگونه از سوی افراد مختلف سیاسی است که به دنبال انجام کاری هستند، بدون اینکه واقعاً به اصل و ضرورت آن فکر کنند.

گفتنی است که بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های جریان اصلی ضد انقلاب تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست. جیمز کلورلی وزیر امور خارجه وقت انگلیس در همین پیوند گفته بود: هیچ اقدام بین‌المللی بدون هزینه نخواهد بود و افزون سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی به این معناست که رابطه دیپلماتیک ما با ایران قطع خواهد شد.

مشاور دولت انگلیس در امور قوانین تروریستی هم بعدها تصریح کرد که گنجاندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به‌عنوان نهاد رسمی نظامی ایران در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی دشوار است.

جاناتان هال گفت: فهرست سازمان‌های تروریستی بدین معناست که این گروه‌ها اصلاً نباید وجود داشته باشند. اما به‌کارگیری این مفهوم برای نهادهای دولتی، هر چند فعالیت‌های آن را تائید نکنیم، بسیار دشوار است.

وی با بیان اینکه «مقام‌های دولتی از تعقیب کیفری برای اعمالی که از طرف دولتشان انجام می‌شود مصونیت دارند» افزود: برای مقام‌های بریتانیایی امکان تعقیب اعضای سپاه پاسداران وجود ندارد.

هال پیشتر هم در کنفرانسی درباره مبارزه با افراط گرایی گفته بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعاریف گروه‌های تروریستی نمی‌گنجد «زیرا بخشی از دولت ایران است».

تحلیلگران در انگلیس معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران گفته است که طرح گنجاندن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی کشورهای اروپایی حرکتی از روی استیصال است.

وی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور خواند و افزود: این اقدام برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • عملیات روانی و روایت نادرست دشمنان از سیل بلوچستان
  • ۴۹۱ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند
  • اتحاد روزافزون نیروهای مسلح موجب عصبانیت دشمنان شده است
  • رژه ۲۹ فروردین روز ارتش در سیستان و بلوچستان
  • رژه نیروهای مسلح به مناسبت روز ارتش در زاهدان برگزار شد
  • ارتش مؤمن و مقتدر مایه آرامش خاطر مردم و هراس دشمنان است
  • ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند
  • امدادرسانی به ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان
  • رئیس پیشین ام‌آی۶: افزودن نام سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی اقدامی بیهوده است
  • گیرافتادگی لودر در سیلاب در محور خاش به ایرانشهر با ۳ جان‌باخته