Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس سلطانیان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با رسیدن تغییرات پایه‌های آموزشی به مقطع دوازدهم بحث کیفیت‌بخشی آموزشی در دستور کار قرار گرفت و این در حالی است که در کنار این کیفیت‌بخشی، آمادگی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی و کنکور نیز در دستور کار قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح استقرار پایه دوازدهم نیازمند نگاه ویژه همکاران بود، افزود: همکاران ما در استان زنجان فعالیت‌های خوبی انجام داده و استان زنجان در سال‌های اخیر در رشد درصد قبولی‌ها و افزایش میانگین معدل جزو استان‌های برتر کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانیان با اشاره به اینکه در ادامه نگاه مثبت آموزش و پرورش به کیفیت‌بخشی آموزش‌ها، امروز معاونان و کارشناسان متوسطه ۱۴ منطقه آموزشی گرد هم جمع شدند، تصریح کرد: این گردهمایی در راستای ارزیابی اقدامات انجام شده و آمادگی برای ادامه مسیر است و با توجه به اینکه انتظار می‌رود معلمان باید نسبت به محتوای آموزشی در پایه دوازدهم آمادگی داشته باشند، برای کسب آمادگی در این پایه که دارای کتب جدیدالتالیف بوده، دوره‌های ویژه معلمان از تابستان آغاز شده تا فرهنگیان آمادگی لازم را داشته باشند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در رابطه با نقش آموزش‌های مهارتی در آموزش‌های دوره متوسطه، یادآور شد: در دوره اول متوسطه دانش‌آموزان با کتاب کار و فن‌آوری با مهارت‌های مختلف آشنا می‌شوند، همچنین طرح «ایران مهارت» دیگر طرحی است که برای دانش‌آموزان مقطع هفتم، هشتم و نهم اجرایی می‌شود و این طرح با ارائه ۶۰ ساعت آموزش مهارتی اجرایی می‌شود.

این مسئول اظهار کرد: هنرستان‌ها، مدارس تخصصی مهارتی برای آموزش دانش‌آموزان در دوره دوم متوسطه است و در حال حاضر ۱۶۳ رشته کار و دانش و ۴۳ رشته فنی و حرفه‌ای در هنرستان‌های کشور ارائه می‌شود. همچنین برای ارائه آموزش‌های مهارتی در دوره دوم متوسطه نظری نیز طرح «آموزش شایستگی‌های مهارتی» پیش‌بینی شده که با نهایی شدن این طرح بخشنامه‌هایی اجرایی آن در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در قانون سنجش و پذیرش دانشجو در سال ۱۳۹۲ و اصلاحیه آن در سال ۱۳۹۳ پیش‌بینی شده است که دانشگاه‌ها ۸۵ درصد از ظرفیت خود را صرفاً با سوابق تحصیلی دانش‌آموزان پر کند و این اقدام می‌تواند به کاهش استرس دانش‌آموزان و ورود بدون کنکور دانش‌آموزان به دانشگاه منجر شود و در دفترچه کنکور سال آینده اسامی رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که به جذب دانشجو بدون کنکور و صرفاً از طریق سوابق تحصیلی اقدام خواهند کرد، اعلام می‌شود تا به مرور زمان معضل کشور کمرنگ‌تر شود.

کد خبر 4541908

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،حسین رضایی زاده دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی  طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر روی سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد کرد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه طب ایرانی روشمند و علمی به دلیل آمیختگی با فرهنگ مردم یکی از بهترین ظرفیت‌های اصلاح سبک زندگی است ، گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده تا با بهره گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.

وی افزود: در مرحله اول طرح بیش از ۱۰۰۰ مدرسه در ۱۰ استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند تا بتوانیم سلامت خانواده را در کنار نظام آموزشی داشته باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیچیدگی و عظمت ساختار جسمی و روانی انسان از یک سو و ابعاد مختلف زندگی فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی از سوی دیگر، همواره این سوال را در ذهن ما ایجاد می‌کند که چگونه می‌توانیم تعادل و سلامت خود و عزیزانمان را در این شرایط حفظ کنیم، زیرا ما به عنوان پدر و مادر می‌خواهیم بهترین کار ممکن را برای سلامتی فرزندانمان انجام دهیم و در این نقش، بهترین باشیم.

دکتر رضایی زاده افزود: وظیفه اصلی و مهم این است که برای حفظ سلامت خود به شیوه‌ای درست سواد سلامت بیاموزیم. بدانیم که چه چیز‌هایی لازم است بیاموزیم و چگونه آموخته‌هایمان را انجام دهیم، تا سبک زندگی ما سلامت محور شود.

دیگر خبرها

  • آمادگی دستگاههای اجرای پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • اجرای طرح آموزش ایمنی و ترافیک در مراغه
  • اردوی مهارتی دانش آموزان در آباده
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • شرکت ۱۹ هزار و ۹۸۹ دانش آموزهم استانی در آزمون‌های شبه نهایی
  • اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»