Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@06:45:55 GMT

رکوردشکنی تورم در گوجه فرنگی با ۲۸۸ درصد!+جدول

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۱۱۳۰

رکوردشکنی تورم در گوجه فرنگی با ۲۸۸ درصد!+جدول

در پاییر ۹۶ متوسط قیمت یک کیلو شیر گاو ١٧٨٥٧ ریال بوده است که این رقم در پاییز ۹۷، افزایش ۵۰ درصدی داشته است. آفتاب‌‌نیوز : گزارش متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی مربوط به پاییز ١٣٩٧، از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر این اساس؛ در پاییز سال ١٣٩٧، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه ای ١٢٧٣٧ ریال و برنج ١٢٠٦٠٧ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ٩٦ به ترتیب ٢٠.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٣ و ١٩.٨ درصد افزایش داشته است.
در بخش حبوبات، متوسط قیمت لوبیا قرمز ٦٩٦٨٥ و لوبیا چیتی ٩٠٤٧٨ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣٣.٥ و ١٤.٤ درصد افزایش نشان می دهد.
در بخش محصولات جالیزی، متوسط قیمت هندوانه ١٠٤٦٨، خربزه ١٢٠٥٠ و خیار ١٩٢٤٤ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل به ترتیب ٩١.٤، ١٩٦.٢ و ٥٢.٩ درصد افزایش داشته است.
در بخش سبزیجات، متوسط قیمت سیب زمینی ١٣٣٩٤ و پیاز ١٠٤٧٧ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ١١٧.٥ و ٢٤.٣ درصد افزایش داشته ­است. به علاوه، متوسط قیمت گوجه فرنگی ١٩٢٩٨ و بادمجان ٢٣٢٩٣ ریال بوده که به ترتیب ٢٨٨.٩ و ٢٢٦.٤ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.
در بخش محصولات علوفه‌ای، متوسط قیمت یونجه ١٣١٨٤ و ذرت علوفه ای ٢٤٢٢ ریال بوده که نسبت به پاییز ٩٦ به ترتیب ٤٨,٨ و ٣٣.٢ درصد افزایش داشته است.
در بخش میوه‌های هسته‌دار، متوسط قیمت انار ٢٨٩٠٨ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ٤٥.٨ درصد افزایش نشان می دهد. 
در بخش میوه‌های دانه ‌دار، متوسط قیمت سیب درختی ٣١٣٩٣ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٣٧.٩ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت انگور ٢٨٦٩٣ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ١٠٧.٨ درصد افزایش داشته است.
در بخش دامداری سنتی، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده ٢٣٠٨٥٨ ریال و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده ٢٤١٥٩٦ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٤٤.٢ و ٧٦.٢ درصد افزایش نشان می دهد.
در بخش فرآورده‌های دامی سنتی، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند ٣٠٠٧٠ ریال و متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گاو ١٧٨٥٧ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ٩٦ به ترتیب ٧.٣ و ٥٠.٣ درصد افزایش نشان می دهد.
در بخش هزینه خدمات ماشینی، هزینه شخم زمین زراعی آبی ١٧٧٢١٢٥ ریال و هزینة شخم زمین زراعی دیم ١٣٤٦٦٧٤ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٢٠.٩ و ٢٢.٦ درصد افزایش داشته است.
در بخش دستمزد نیروی کار، دستمزد کارگر میوه چین مرد ٥٩٦١٦٩ ریال و دستمزد میوه چین زن ٤٧٦١٧١ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال ٩٦ به ترتیب ١٥.٠ و ١١.٠ درصد افزایش داشته است، و نیز دستمزد کارگر تنک کار مرد ٥٦٩٦١٢ ریال و دستمزد  تنک کار زن ٣٨٩٤٦٠ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل به ترتیب ٢٠.٥ و ١٢.٦ درصد افزایش داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تورم گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور
  • قیمت ریال عربستان امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • تورم دوازده ماهه منتهی به فروردین، ۳۸.۸درصد شد
  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار