Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@22:07:04 GMT

رانت و دلالی در بازار مواد اولیه پتروشیمی

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۱۶۰۱

رانت و دلالی در بازار مواد اولیه پتروشیمی

‌عامل توسعه خوشه پلاستیک اصفهان گفت: طرحی در مجلس در جهت عرضه مواد اولیه در بورس و افزایش توانایی خرید واحدهای خرد مطرح گردید که با مخالفت برخی شرکت‌های پتروشیمی در جهت حفظ منفعت شان روبرو شد.

‌به گزارش ایسنا، محسن فروغی روز چهارشنبه در نشست خبری و آئین گشایش یازدهمین نمایشگاه تخصصی دوسالانه اصفهان پلاست، در خصوص صنعت پلاستیک و پلیمر، اظهار کرد: اقتصاد کشور و ناهماهنگی در لایه‌های دولت مشکلاتی را برای صنعت پلاستیک و لاستیک به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امیدواریم نمایشگاه به طور واحد رشد کند، تصریح کرد: برخی خودخواهی‌ها و عوض شدن مدیران موجب تغییر تصمیم گیری ها می‌شود. نمایشگاه باید با حمایت دولت به مالکان نمایشگاه همچون بخش خصوصی واگذار شده و در شهرها نیز نمایشگاه‌های تخصصی طبق الگوی تعریف شده برگزار شود.

عامل توسعه خوشه پلاستیک اصفهان با بیان اینکه نمایشگاه دو کارکرد ارتقا و بازاریابی دارد، ادامه داد: سایر صنعتگران توانستند از نمایشگاه الگوبرداری کنند و در نتیجه نمایشگاه در ارتقا حوزه کاری تأثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مشکلات صنعت پلیمرو پلاستیک ساختاری و در طول زمان به وجود آمده است، ادامه داد: دشواری‌های کلی در اقتصاد، صنعت، تولید، تأمین و بازار وجود دارد، همچنین صادرات افت کرده و مشکلات عام، هزینه و نبود تکنولوژی جدید از جمله مسائل این صنعت است و برگزاری نمایشگاه دریچه‌ای برای توسعه است.

فروغی با اشاره به اینکه بازار سیاه با وجود رانت ایجاد می‌شود، افزود: با تصمیمات غیرکارشناسی در خصوص قیمت گذاری در شرکت صنایع ملی پتروشیمی این نوسانات به وجود می‌آید. بازار مواد اولیه پتروشیمی، بازار جذاب دلالی، خرید رانتی و فروش آزاد است و دلالان از این سیستم ارتزاق می‌کنند و قدرتمند هستند.

وی با بیان اینکه نظام اقتصادی بیمار است و در صورت عدم درمان سیستم اقتصادی، مشکلات پا برجا خواهد بود، تصریح کرد: طرحی در مجلس در جهت عرضه مواد اولیه در بورس و افزایش توانایی خرید واحدهای خرد مطرح شد که با مخالفت برخی شرکت‌های پتروشیمی در جهت حفظ منفعت شان روبه رو شد.

عامل توسعه خوشه پلاستیک اصفهان افزود: در کشور مجوزها بالاتر از نیازها و واقعیت‌ها جهت سوددهی سریع وجود دارد و اگر سیستم نمایندگی‌های فروش باب شود مشکل برطرف خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پتروشيمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به صادرات ۱۶ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به اینکه قیمت جهانی در سال گذشته کاهش چشمگیری داشت ولی صادرات محصولات پتروشیمی ایران یک میلیون تن افزایش یافت. - اخبار استانها -

مرتضی شاهمیرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با بیان اینکه صنایع پتروشیمی به‌طور کلی صنعت اول کشور است اظهار داشت: در سال 1401 افزون بر 16 میلیارد دلار ارزآوری این صنعت در صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای مختلف بود.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی سال 1402 در حال جمع‌بندی است ولی با اینکه قیمت‌های جهانی محصولات پتروشیمی در این سال کاهش چشمگیری داشت ولی خوشبختانه سال قبل بیش از یک میلیون تن صادرات محصولات پتروشیمی ایران بیشتر از سال ماقبل آن بود.

وی با اشاره به توزیع محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست کشور افزایش یافته است گفت: در سال قبل توزیع و عرضه داخلی محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست بیشتر از سال ماقبل آن بود و چون ارز اعتباری به واحدهای پایین دست صنایع پتروشیمی کمک کرد نقدینگی و سرمایه در گردش این واحدها از محل ارز اعتباری تأمین شد و محصولات بیشتری از مجتمع‌های بالادست صنایع پتروشیمی به پایین دست عرضه شد و صنعتگران این حوزه آن را یک انقلاب اعلام کردند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در منطقه پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: خوشبختانه تلاش و فعالیت سرمایه‌گذاران عرصه صنایع پتروشیمی به‌صورت منظم است.

معاون وزیر نفت بخشی از موانع صنایع پتروشیمی را تأمین منابع مالی دانست و اضافه کرد: بخش دیگری از موانع این صنایع، رفتارهای آمریکا و تحریم‌ها است ولی خوشبختانه طرح‌های پتروشیمی ایران با سرعت در حال اجرا است و صنعت‌گران این حوزه فعالیت خودشان را انجام می‌دهند هر چند زحمت ما را زیاد می‌کند ولی صنعتگر ایرانی مسیر خودشان را برای توسعه پیدا می‌کند.

بازدید از توسعه صنعت لاوان پتروشیمی مهر پترو کیمیا بازدید از سایت شیرین‌سازی پتروشیمی بوشهر، به‌عنوان یکی از پاکترین پالایشگاه‌های کشور از دیگر برنامه‌های معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود.

ابر پروژه فاز دوم پتروشیمی بوشهر با مساحت 40 هکتار، شامل واحدهای الفین، اتیلن گلایکول‌ها، پلی اتیلن سنگین، سرویس‌های جانبی و آفسایت در حال اجرا است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • بساط دلالی و سوداگری از طریق سامانه خودنویس جمع آوری می‌شود
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • اشتباه در راهبرد بانک مرکزی؛ رئیس کل بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسد | رابطه زایش تورم و نرخ دلار چگونه است؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار