Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@02:50:09 GMT

کارآفرینی کشور باید به بخش خصوصی منتقل شود

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۳۵۳۲

کارآفرینی کشور باید به بخش خصوصی منتقل شود

به گزارش ایرنا، پدرام سلطانی روز پنجشنبه در جشنواره بین المللی تجربیات برتر کارآفرینی در بوشهر افزود: در کارآفرینی باید پایداری ایجاد شود تا بتوان آن را به عنوان موتور حرکت رشد و توسعه اقتصادی کشور مورد استفاده قرار داد.
وی بیان کرد: این مهم تضادی با آرمان های ما در اقتصاد ندارد و باید بتوانیم با یک تعریف صحیح از کارآفرینی به عنوان بهترین و شاید آخرین فرصت یکبار برای همیشه بار اقتصاد کشور روی دوش کار آفرینی با مفهوم درست آن بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلطانی ادامه داد: این کشور برای رسیدن به رتبه های نخست اقتصاد دنیا چیزی کم ندارد و باید با یک سری تغییر ساختاری اقتصاد را به مسیر درست خود رهنمون کرد.
وی افزود: از تحولات صنعتی و مفاهیم اقتصادی و کارآفرینی در دنیا عقب ماندیم که این عقب ماندگی باید به نحو مطلوبی جبران شود.
سلطانی اظهار داشت: اکنون 80 درصد اشتغال کشور در بخش خصوصی و مابقی آن دولتی است که بجز کسری کوچک همه آن 80 درصد در اقتصاد معیشتی زندگی می کنند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: علاوه بر انحراف مفاهیم کارآفرینی در کشور خود کارآفرینی نیز با انحراف هایی مواجه شده است.
وی افزود: به جای اینکه درکارآفرینی رویکرد ما به سمت ارائه خدمات به جامعه و توسعه اقتصادی باشد در اقتصادی که حجم یارانه آن بزرگ است به سمتی می رویم که عده ای به دنبال رانت هستند.
سلطانی ادامه داد: گستره اقتصاد مبتنی بر نوآوری اکنون یک شهر و استان نیست بلکه همه جامعه جهانی با ایجاد ارتباطات گسترده این اقتصاد را شکل می دهند.
وی افزود: یکی از مشکلات اصلی جامعه ما سوتفاهم در روش پیاده کردن است که در همه حوزه ها و بویژه اقتصاد به آن دچار هستیم.
سلطانی اظهار داشت: معنی اقتصاد سال ها در دنیا با رشد فناوری و دانش بشری مرتب تغییر و بلوغ بیشتری پیدا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر گفت: کارمند تنها به شرایط موجود خود فکر می کند ولی کارآفرین با زاویه دیدی متفاوت تر به شرایط فراتر از شرایط موجود فکر می اندیشد.
سعید زرین فر اظهار داشت: یک کارآفرین آینده نگر و آینده نگار است و کاری را امروز آغاز می کند ولی نگاهش به آینده است تا شرایط متناسب با آن را فراهم کند.
وی ادامه داد: امروز درجامعه نگاه به بحث اشتغال است که لازمه ایجاد و پایداری این اشتغال ایجاد شده ارزش آفرینی است که این مهم در حوزه کارآفرینی بخوبی قابل تحقق است.
6043/7212
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 بخش خصوصی جامعه جشنواره بین المللی رشد و توسعه یارانه جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند

محمدرضا باقری معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در جلسه کارگروه برش معماری فرهنگی استان قزوین با موضوع کمیته اقتصاد فرهنگی، افزایش تعداد تعاونی‌ها را کمک حال حل مشکلات استان‌ها برشمرد و گفت: تعاونی‌ها که کمک کننده در حوزه بازسازی‌ها هستند به طور ذاتی یک نوع مشارکت محسوب می‌شود و به همین جهت یکی از برنامه‌های برش معماری فرهنگی کشور باید کمک به تسهیلگری و پویایی تعاونی‌ها باشد.

باقری بیان کرد: وقتی اقتصاد فرهنگی تعریف می‌شود هر کم و کاستی باید در برنامه‌های هنری دیده و رفع شود.

معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با تاکید بر ایجاد برند استانی و اعمال نوآوری و خلاقیت، ادامه داد: برای پویایی اقتصاد و فرهنگ در زمانی که درآمد فرهنگی پایین است، باید تغییر ذائقه مصرف کالا‌های فرهنگی در جامعه ایجاد کرد.

طیبه دهقان پور کارشناس علمی و اجرایی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای این طرح، بیان کرد: پنج گام این طرح می‌تواند حداقل ظرف مدت پنج سال بسیاری از مشکلات را حل کند.

وی ضمن مذمت مصرف گرایی که بین ایرانیان رایج است، ادامه داد: تلاش استان باید بر این باشد که اقدامات کلان فرهنگی بیشتری صورت بگیرد، همانطور که اقتصاد فرهنگی به این معناست که فرهنگ می‌تواند خود را در زمینه اقتصادی هم اداره کند.

برش‌های استانی، نقشه مهندسی فرهنگی تا پایان سال به سرانجام می‌رسد

سعید وکیلی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین هم گفت: تهیه برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی در بعضی استان‌های کشور انجام شده و در قزوین نیز گام‌هایی در این خصوص برداشته شده و دستاورد‌هایی هم به همراه داشته، اما باید تا پایان سال جاری آن را به سرانجام برسانیم.

وکیلی بیان کرد: موضوع فرهنگی یکی از اولویت‌های اصلی استان به شمار می‌رود و قرار است به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در جلسات مختلف تبادل افکار در این خصوص انجام شده است، افزود: پنج کمیته اقتصاد فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده، امور دینی، فرهنگ، هنر و رسانه و کمیته تعلیم و تربیت در این راستا تشکیل شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین در ادامه با اعلام این موضوع که بودجه فرهنگی در کشور ما کمتر از پنج درصد است، اظهار کرد: بودجه فرهنگی متاسفانه متناسب با این اولویت بندی‌ها نیست و ما باید از اهرم‌های اقتصادی مختلف استفاده کنیم.

وکیلی تاکید کرد: در اقتصاد فرهنگی باید به ۲ موضوع توجه کرد، نخست آنه در هر حرکت یا تصمیم اقتصادی پیامد‌ها و نتایج فرهنگی را در نظر بگیریم تا خدشه به آن وارد نشود و دوم اینکه نگاه اقتصادی داشته باشیم و منابع را از بخش دولتی یا خصوصی تامین کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • بازارسازی برای فروش نفت و استفاده از دستاورد‌های دانش بنیانی بسترساز رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی شد
  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی
  • هیچگونه کمبود کالایی در کشور نداریم
  • ادامه اجرای طرح مولدسازی اموال مازاد دولتی در زنجان