Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: ماموریت گرایی دانشگاه ها به زایش علمی منجر می شود و در توسعه صنعت و دانشگاه ها موثر است؛ ضمن آنکه امید به آینده شغلی را در دانشجویان تقویت می کند.

وحید احمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ایرنا اظهار داشت: برای درخشش هرچه بیشتر در عرصه های بین المللی علمی باید حضور اساتید و دانشجویان را در مجامع، توافق نامه ها و پروژه های بین المللی افزایش داده و تبادل دانشجویان و همکاری های بین المللی علمی را تقویت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای درخشش هرچه بیشتر در حوزه صنعت و علم، باید قواعد بازی های بین المللی را رعایت کرد. در تحقق نظام نوآوری و نظام چرخه علم و فناوری ارتباط تنگانگی میان دانشگاه و تقاضا و عرضه وجود دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه در سال های اخیر ارتباط میان صنعت و دانشگاه افزایش یافته است، گفت: در مسیر توسعه تعاملات صنعت با بخش های علمی کشور، به دلیل وجود برخی واگرایی ها، نقاط ضعف بسیاری داشتیم که در این مسیر باید تلاش بیشتری شود.
احمدی با تاکید بر لزوم اجرای ماموریت گرایی در دانشگاه ها، اظهار داشت: ماموریت گرایی دانشگاه ها به زایش علمی منجر می شود و در توسعه صنعت و دانشگاه ها موثر است. ماموریت گرا شدن دانشگاه ها امید به آینده شغلی را در دانشجویان تقویت می کند.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با انتقاد از نبود فضای رقابتی در حوزه صنعت و تولید در کشور گفت: صنعت کشور در انحصار قرار دارد. در هیچ کجا جهان، متقاضی برای خودرویی که قابل رقابت با هیچ خودرویی در جهان نیست، از پیش پول پرداخت نمی کند و بیش از یک سال در انتظار دریافت خودرو نمی ماند.
وی نقطه ضعف صنعت ایران را قرار نگرفتن در فضای رقابت بین المللی دانست و عنوان کرد: دولتی بودن صنعت در کشور باعث رانده شدن این حوزه مهم به حاشیه امن شده و صاحبان صنعت هیچ گاه برای تنازع بقا زندگی نمی کنند، از این رو از فضای پیشرفت و توسعه عقب می مانند.
احمدی با اشاره به اینکه حضور صنعت در عرصه رقابتی و پیوند آن با دانشگاه، باعث ارتقای شاخص و استانداردهای بین المللی می شود، تصریح کرد: در صورتی که صنعت ایران با بحث های علمی پیوند خورده و سپس در رقابت بین المللی قرار گیرد، صاحبان آن مجبور به رعایت استانداردها می شوند و خود به خود شرکت ها به سوی مراکز پژوهشی و علمی سوق می یابند.
**9283**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه اساتيد و دانشجويان مركز تحقيقات سياست علمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند

به گزارش خبرنگار مهر، ، فاضل احدی پیش از ظهر جمعه در دیدار با بسیجیان فناور اظهار کرد: فناوران به عنوان مرجع دانشی می توانند در زمینه تحقق شعار سال نقش آفرینی کنند و فضای امید و آینده نگری را توسعه دهند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تولید در جامعه زمینه بهره‌مندی آن جامعه از رفاه، آسایش و ایمنی را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: با دست‌یابی به پیشرفت پایدار از مسیر دانشگاه و مراکز علمی فرصت رشد و تولید پایدار نیز مهیا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بحث تولید را با دانش‌بنیان بودن تولید گره زدند به این معنی که اگر قرار است کاری انجام دهیم، مبتنی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان و بر اساس توسعه پایدار باشد.

احدی گفت: با توجه به رویکردهای جدید سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل در سال جدید، باید بیش‌ازپیش در راستای تحقق شعار سال و افزایش شرکت های دانش بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه تولیدی پایدار است که بر پایه فناوری بوده و پشتوانه علمی داشته باشد، افزود: فارغ‌التحصیلان باید متناسب با تخصصی که یاد می‌گیرند، بتوانند ایده‌های علمی خود را در قالب مسئله محوری و هسته سازی تبدیل به محصول، شغل و کسب درآمد کنند تا در جامعه خود نقش‌آفرین باشند یعنی محور اصلی تولید مبتنی بر دانش و دانش‌بنیان باشد تا توسعه پایداری را ایجاد کند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل با بیان اینکه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه، و اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان مأموریت‌های جدید خود در حال فعالیت است، اظهار کرد: توسعه تیم ها و هسته های دانشی و پژوهشی در راستای کشف مسئله و حل آن ها می تواند مشکلات اساسی استان در بخش های مختلف را که منشعب از این مسائل هستند نقش بسزایی ایفا کنند.

احدی با تأکید بر اینکه ضروری است دانشگاه ها و مراکز علمی نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی، کارآمد و متخصص تربیت کند، ادامه داد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، دانشگاه ها و مراکز علمی بایستی دانشجویان را به‌عنوان قوه عاقله کشور با نگاهی بر انسان‌ساز بودن در کنار پرورش و تربیت افراد مفید برای جامعه، مسئله محور بودن به‌ویژه در حوزه فناوری و ایجاد توسعه پایدار، نگاه به درون و ظرفیت‌های جامعه برای تحقق شعار سال تربیت کنند که در سال جاری با جدیت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6082380

دیگر خبرها

  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • هدایت دانشجویان در قالب طرح بورسیه به صنایع میبد
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • واکاوی تقابل علم و اخلاق علمی