Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، سیدناصر حسینی‌پور، یادگار دوران دفاع مقدس، آزاده و نویسنده كتاب «پایی كه جا ماند» امروز، 25 بهمن‌ماه در سومین یادواره شهدای تداركات و پشتیبانی سپاه استان فارس كه در سالن پیامبر اعظم(ص) كنگره سرداران و 15 هزار شهید این استان برگزار شد، گفت: در ارتباط با دفاع مقدس و یاد شهدا یا دچار دوربینی محض و یا نزدیك‌بینی محض شدیم و واقع‌بینی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینكه بخشی از جعبه سیاه دوران دفاع مقدس هنوز باز نشده و به دستمان نرسیده است، افزود: ما خیلی چیزها را از شهدای خود نمی‌دانیم.
حسینی‌پور با تصریح اینكه بخشی از این جعبه سیاه مربوط به 193 شهید تداركات استان فارس است، گفت: ما روایت غواص‌ها، پل‌های خیبری و بعثت، گردان تخریب و حتی سازندگی قرارگاه خاتم‌الانبیا را ندیدیم و اگر این سازندگی قرارگاه را ببینیم «ما می‌توانیم» اثبات می‌شود و بسیاری از نظرها عوض خواهد شد.
وی یادآور شد: زمانی پرونده ساخت پل‌های خیبری به دست دولت وقت رسید اما در آنجا برگشت داده شد كه نمی‌توان چنین پل‌هایی ساخت اما دیدیم كه توانستیم.
این یادگار دوران دفاع مقدس از اظهارات برخی از مسئولان كه می‌گویند باید مدیر را از خارج وارد كنیم، انتقاد كرد و گفت: این حنجره صدای نمی‌توانیم را می‌دهد.
وی تأكید كرد: باید ناگفته‌ها را از دل دفاع مقدس استخراج كرده و بیان كنیم تا ملت بدانند این نسل توانستند در یك جنگ سخت، ماشین جنگی دشمن تا دندان مسلح خود را با مدیریت جهادی و روحیه «ما می‌توانیم» از پای درآورند.
حسینی‌پور در ادامه سخنان خود یكی از ویژگی‌های شهدا را عشق و عقلانیت دانست كه هم عاشقند و هم عاقل، گفت: عشق می‌گوید بمان و عقل می‌گوید برگرد اما عشق به اهل بیت(ع) در تار و پود تمام رزمندگان دفاع مقدس می‌توان دید.
وی، عشق و عقلانیت رزمندگان را عامل شكست دشمن دانست و گفت: ویژگی دیگری كه شهدا داشتند فرماندهی و مدیریت جهادی بود و مسلماً اگر شهدای ما امروز زنده بودند، باز كردن گره‌های اقتصادی را یك تكلیف برای خود می‌دانستند و مدیریت با دست پاك داشتند و صاحب فیش‌های نجومی نبودند.
این یادگار دوران دفاع مقدس با تأكید بر اینكه ما تشنه این رفتار و منش شهدا و رزمندگان هستیم، گفت: خصلت دیگر شهدا، بزرگی و عظمت روح آنان است؛ در دنیا جنگ‌ها از آدم‌ها بزرگترند و آنجا سربازان نمی‌دانند برای چه می‌جنگدند و تنها حاكمانشان می‌دانند اما اینجا روح آدم‌ها بزرگتر از جنگ است.
حسینی‌پور در ادامه از یكسان‌سازی قبور شهدا انتقاد و تأكید كرد كه این كار هیچ سنخیتی با دفاع مردم‌محور امام روح‌الله ندارد و نباید چنین كاری انجام شود.
نویسنده كتاب «پایی كه جا ماند» همچنین با انتقاد از سلفی ذلت برخی از نمایندگان با موگرینی گفت: سلفی ذلت عكس با موگرینی نیست بلكه عكس از اوست و یك روز بعد از آن شهید حججی سلفی عزت را برای جهانیان به ثبت رساند و این شهدا بودند كه به ما عزت دادند.
وی با تأكید بر اینكه مؤلفه قدرت همیشه تنگه هرمز، سلاح‌های پیشرفته و بزرگ بودن سرزمین نیست، بلكه همین استخوان‌ها و خون شهدای ماست، گفت: خاك مناطقی نیز فكه، طلائیه، شلمچه و غیره قدرت تربیت انسان‌های انقلابی در طراز انقلاب اسلامی و جهادی را دارد و بسیار بهتر از برخی از نهادهای فرهنگی می‌تواند این كار را انجام دهد زیرا انسان‌های شهادت‌طلب را پرورش می‌دهد.
حسینی‌پور در بخش پایانی سخنان خود تأكید كرد كه باید در این برهه از زمان بصیر و ولایتمدار باشیم و سر دو راهی نمانیم كه باید كدام راه برویم چرا كه مزدوران و چپاول‌گران دین در كمین نشسته‌اند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي دفاع مقدس پايي كه جا ماند جعبه سياه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خودگذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

وی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده‌دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه ها، از نظر ایمان و باور بر آن ها پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه‌دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

آیت الله علم الهدی موزه های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت‌هاست. موزه های دفاع مقدس و یادمان های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا(ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از 4 میلیون نفر

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری هایی که اخیراً در دستور کار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

سردار سرتیپ بهمن کارگر با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از 7 میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش 20 درصدی در سال جاری به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است