Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در دیدار با جمعی از روحانیون خوزستان گفت: برداشت عمومی از آیه تبلیغ مقاومت در عرصه تبلیغ و اجرای برنامه با روحیه شجاعانه است، یعنی از قدرتی وحشت نکنید از توانمندی استکبار و توطئه دشمنان که سنگ راه تبلیغ است، وحشت نکنید.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: خدا به رسولش دستور داده که باید رسالت خدا را تبلیغ کنی، در برابر جوسازی‌ها وحشت نکنید، کسی که برای خدا تبلیغ می‌کند از مردم و جوسازی نمی‌ترسد از خدا می‌ترسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امروز مبلغان ما از هیچ قدرتی هراس ندارند، نمی‌ترسند که مال و جان‌شان به خطر بیفتد، ولی از عملیات روانی می‌ترسند و در عرصه تبلیغ عقب‌نشینی می‌کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: جو اپوزیسیون در برابر نظام و مخالفت با نظام است و ایستادگی برابر نظام حرکت با ارزش مطرح شده و نباید جو علیه نظام شما را مورد خشیت قرار دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: خشیت به معنای ترس واقعی نیست، حالتی است که هیبت و صلابت کسی شخص را تحت تأثیر قرار دهد، مقابل جوسازی باید مقاومت کنید، مسلط و محکم بایستید.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی: در مقابل جوسازی‌ها دست از کار برندارید، اگر جمع قابل توجهی بتوانند با جوسازی سبب عقب‌نشینی مبلغان شوند، جوسازی بیشتر می‌شود، اگر بتوانید جو دشمن را عوض کنید، خیلی موفق‌تر هستید.

وی تاکید کرد: در مقابل افزایش تبلیغات وهابیت، باید مظاهر اهل‌بیت (ع) را افزایش دهید، توسل و اعیاد ائمه در اجتماعات بزرگ چند هزار نفره ایجاد کنید و در یک جریان بزرگ اجتماعی مظاهر شیعه را توسعه دهید.

آیت‌الله علم‌الهدی ضمن اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی در کل استان‌های کشور وجود دارد، ورود به آسیب‌های اجتماعی از طریق موعضه را بی‌کاربرد خواند و خاطرنشان کرد: فرد آلوده از تنها چیزی که بدش می‌آید نصیحت است، این فرد گرفتار، خواسته‌اش همان آسیب اجتماعی بوده، موعظه حرکت مخالف خواسته او است و از اول در مقابلش موضع‌گیری می‌کند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی متذکر شد: شخص گرفتار در آسیب اجتماعی وابسته شده و از نصیحت انزجار دارد، بخشی از آسیب‌های اجتماعی ارادی و بخشی غیرارادی است که درمان‌های روحی و روانی نیاز دارد و باید تخصص کسب و از آن طریق تبلیغ کنید.

وی مقابله با آسیب‌های اجتماعی را نیازمند برنامه و نقشه دانست و افزود: برنامه متناسب با شرایط محیط است و تبلیغات خشک اثر ندارد، بلکه باید سیستم تبلیغاتی ما منعطف باشد.

آیت‌الله علم‌الهدی حضور روحانی و مسجد را پایگاه تبلیغ دانست و گفت: باید از شگرد‌های مختلف متناسب با موقعیت و فرهنگ مردم و منطبق با طبیعت بومی استفاده کنید تا موفق می‌شوید.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: اگر تبلیغ را ضداقتضای بومی مردم انجام دهیم، تخریب است نه تبلیغ، حرف اول را در تبلیغ انعطاف می‌زند.

وی ورود به تعامل را در آسیب‌های اجتماعی مهم ذکر کرد و ادامه داد: اولین حرکت پدافند است، مبارزه و نهی از منکر کنید، ولی طوری که با فرهنگ بومی مردم درست دربیاید اگر آشنا نباشید اثر عکس دارد.

آیت‌الله علم‌الهدی جوهره اصلی انسان در تبلیغات را خلوص و نوکری امام زمان (عج) دانست و افزود: در این شرایط خدا کمک می‌کند، به فکر قدرت برنامه‌ریزی و به عملیات انسان هم قدرت تأثیر می‌دهد، اگر خلوص نداشتیم موفق نمی‌شویم، چون توجه و عنایتی از پرودگار نمی‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: علم الهدی آسیب های اجتماعی تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان آموزش، نظارت و ورود قاطع به میدان مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میبد از سوی این شورا تاکید کرد.


سجادی پور بابیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت ۲۶ هزار نفر دانش آموز را برعهده دارد و ورزش و جوانان متولی امور جوانان است باید پای امور جوانان باشند افزود: شبکه بهداشت باید با آموزش و تبین، آسیب‌های خودکشی و طلاق و دیگر آسیب‌های اجتماعی را با ارائه راهکار‌های مناسب کاهش و شورا و شهرداری از بودجه‌های فرهنگی در رفع آسیب‌ها هزینه کند.


فرماندار میبد به نقش فضای مجازی در شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: اگر آسیبی دانش آموزان و جوانان ما را درجامعه به بیراه می‌برد ضعف دستگاه‌های ماست و باید با نظارت و آموزش و مشاوره این آسیب‌ها از سیمای جوان و جامعه ما زدوده شود.


وی گفت: دستگاه‌های فرهنگی و همه کسانی که تربیونی در اختیار دارند از این ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای این پایه‌ها آغاز شد | دانش آموزان به این سایت مراجعه کنند
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده