Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سالانه ۴۴۰ هزار تن مازوت در پالایشگاه‌های کشور تولید می‌شود و منابع نفتی را دچار مشکل کرده است. ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عیسی کلانتری ظهر امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قزوین که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: توسعه و پیشرفت کشور در دستور کار بوده اما عملکرد زیست محیطی نکته مثبتی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: وقتی توسعه پایدار و اصول زیر پا می‌گذاریم با مشکل روبرو می‌شویم در حالی که در برنامه ششم هیچ پروژه‌ای بدون پیوست زیست محیطی نباید آغاز و ادامه پیدا کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اجرای طرح بدون مطالعه موفق نخواهد بود، 256 طرح که از سال‌های گذشته مانده بود که 26 میلیارد دلار، 158 هزار اشتغال داشت که مورد بررسی قرار گرفت.کلانتری: طرح پایش هوشمند پارک ملی گلستان با هدف حفظ محیط زیست اجرا می‌شود رئیس سازمان محیط زیست در قزوین: امسال ریزگرد با منشأ داخلی نداریم رئیس سازمان محیط زیست از چند طرح تولیدی استان قزوین بازدید کرد

کلانتری ادامه داد: توسعه پایدار باید در اولویت قرار گیرد در حالی که باید مسائل و مشکلات مردم و حاکمیت حل شود.

وی عنوان کرد:از اوایل انقلاب 29 هزار نفر در کلان شهرها به سبب آلودگی هوا فوت کردند در حالی که سالانه 440 هزار تن مازوت در پالایشگاه‌های کشور تولید می‌شود و منابع نفتی را دچار مشکل کرده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: زندگی مردم نباید از نظر زیست محیطی تحت تاثیر عملکرد منفی مسئولان قرار گیرد، مجلس در برنامه ششم مصوب کرد که ظرف 2 ماه پاسخگوی مشکلات زیست محیطی باشیم اما بدون مطالعه نمی‌توان وارد عمل شد.

کلانتری بیان کرد: ضرورت جاده الموت تنکابن باید مشخص شود در حالی که مسئولان وظیفه دارند مقابل توسعه غلط بایستند.

انتهای پیام/ ع

R41364/P1494/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، علی نیازی دادستان عمومی و انقلاب قائم شهر در بازدید میدانی از محل دپوی زباله از نزدیک مشکل سرازیر شدن شیر آبه‌های ناشی از دپوی زباله به محیط زیست را مورد بررسی قرار داد.

دادستان عمومی و انقلاب قائم شهر، حفظ و سلامت محیط زیست را یک مطالبی عمومی دانست و از مسئولان و دستگاه‌های ذی ربط این شهرستان خواست نسبت به جلوگیری و رفع مشکلات زیست محیطی اهتمام جدی ورزند.

نیازی با اشاره به خطرات و تبعات ناشی از سرازیر شدن شیرآبه‌های زباله به محیط زیست بر ضرورت تعامل و همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط با شهرداری قائم شهر برای برون رفت از این معضل زیست محیطی تاکید کرد.

او با اشاره به مجاورت محل انباشت زباله قائم شهر با رودخانه تلار و نزدیکی آن به شهر قائم شهر و چندین روستا و اراضی کشاورزی در پایین دست، خواهان اتخاذ تدابیر ویژه از سوی ادارات آب منطقه‌ای، محیط زیست، شورای شهر و شهرداری قائم شهر در مهار و جلوگیری از ورود شیر آبه‌های زباله به رودخانه به ویژه دراین ایام و فصل زراعی کشاورزان شد.

دادستان قائم شهر با اشاره به نگرانی کشاورزان پائین دست به خاطر ورود شیرآبه و بالابودن میزان آلودگی در آب رودخانه و خطرات و تهدیدات آن به آبزیان و محیط زیست، بر تعامل و همکاری و تلاش مضاعف دستگاه‌های مسئول شهرستانی در حل این معضل زیست محیطی تاکید کرد.

در این بازدید اسماعیلی عضو شورای شهر قائم شهر گفت: با مصوبه شورا، شهرداری ساخت مرکز تصفیه خانه شیرابه‌ها را در محل دپوی زباله آغاز کرده و در صورت حمایت مسئولان استانی در تامین اعتبارات مالی این پروژه ظرف چند ماه آینده تکمیل و آماده بهره برداری خواهد شد.

در شهرستان قائم شهر روزانه ۲۰۰ تن زباله در محل سایت زباله دپومی شود که با تکمیل پروژه تصفیه خانه شیرآبه زباله، بخش عمده این معضل زیست محیطی در قائم شهر برطرف خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی