Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد - ایرنا - دبیر ستاد مرکزی اردوهای جهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی کمتر از دو سال یک میلیون و یکصد هزار نفر از خدمات مختلف جهادگران در اردوهای حوزه سلامت نقاط محروم و کم برخوردار کشور بهره مند شدند.

دکتر محمد تاج فرد روز پنجشنبه در مراسم تقدیر از جهادگران عرصه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این مدت هزار و 100 اردوی جهادی با حضور 60 دانشگاه و 269 کانون و 42 هزار و 700 جهادگر دانشجو، پزشک، پرستار و کارمند در کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در دهه فجر امسال نیز به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی 200 گروه جهادی با حضور دست کم 10 هزار جهادگر در نقاط کم برخوردار و روستایی کشور حضور یافته و خدمات دهی کردند.

* سپاه آماده کمک در هر عرصه ای است
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی هم گفت: انقلاب اسلامی در این چهل سال قدرت نرم افزاری و سخت افزاری بسیار به دست آورده و دشمنان هم به این قدرت آگاه هستند.
سردار سرتیپ پاسدار یعقوبعلی نظری افزود: قدرت نرم و گسترش تفکر انقلاب به گونه ای است که جوامع بسیار به صورت عام و خاص تحت تاثیر این قدرت فکری هستند و این نشانگر تاثیر اندیشه و تفکر انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: سپاه در همه جا برای کمک به محرومان حاضر است و در عرصه های مختلف و هر جا که کشور نیاز دارد برای کمک وارد عمل می شود.

* خدمت دهی به 27 هزار نفر
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و دبیر ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: پارسال سه اردو و امسال هفت اردوی جهادی یک تا هشت روزه در نقاط محروم حاشیه شهر مشهد و روستاهای سرخس برگزار شد.
محمد اسماعیل زاده افزود: امسال در این اردوها بوسیله 580 جهادگر دانشجو، پزشک و پرستار به 27 هزار نفر خدمت در زمینه های مختلف از جمله دندانپزشکی، مامایی، غربالگری فشارخون، دیابت و بینایی سنجی ارائه شد.
7507 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اردوهاي جهادي مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • اسرائیل نمی‌تواند از قاعده تنبیه اشتباهاتش سالم بیرون برود
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی