Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: آیا هسته‌ای را کنار گذاشتیم نان مردم درست شد آقایان چه تضمینی می‌دهند اگر موشک را کنار بگذاریم نان مردم درست شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهقان، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس امروز در تجمع طلاب، دانشجویان، کسبه بازار و اقشار مختلف مردم که به منظور مطالبه برای حل مشکلات معیشتی مردم وعدم تصویب کنوانسیون‌های استعماری fatf در مسجد امام خمینی (ره) بازار بزرگ تهران برگزار شد گفت: آقایان می‌گفتند اگر برجام تصویب شود مشکل آب خوردن مردم نیز حل خواهد شد با این وجود همه منتظر بودند روحانی چرخ زندگی مردم را بچرخاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حتی شخصی نیز با من تماس گرفت و گفت: می‌خواهم برای دخترم جهیزیه بخرم آیا بعد برجام بخرم یا همین حالا که من گفتم نخرید و منتظر برجام نمانید.
وی افزود: بعد از برجام کشور با رکود بی سابقه مواجه و هزاران کارخانه تعطیل شد و نقدینگی از ۴۸۰۰ میلیارد تومان به ۱۷۰۰ میلیارد تومان رسید در واقع آقایان با مذاکره برجام یکی از بزرگترین جفا‌ها را به این کشور کردند.
دهقان تصریح کرد: آقایان اگر می‌خواستند مذاکره کنند می‌رفتند، ولی چرا اقتصاد را به مذاکره گره زدند و همه چیز را تعطیل کردند.
وی با بیان اینکه اثر CFT و پالرمو مربوط به آینده است و دولت‌هایی که در آینده روی کار می‌آیند باید به تعهدات این کنوانسیون‌ها متعهد باشند اظهار کرد: با پیوستن به این کنوانسیون‌ها کشور در آینده قفل می‌شود و دولت‌های بعدی نیز نمی‌توانند از پیش ببرند، چون آقایان دو و نیم سال است اطلاعات کشور را داده اند و چیزی هم نگرفته اند.
وی با بیان اینکه پس از برجام قرار بود تحریم‌ها برطرف شود، ولی این اتفاق نیفتاد تصریح کرد: امروز نیز پیوستن به کنوانسیون‌های پالرمو یک بهانه است در واقع آقایان می‌خواهند همه بدبختی‌ها و ناکارامدی‌ها را به این موضوع گره بزنند .
وی با بیان اینکه اگر کسی بخواهد دشمنی دشمن را کم کند ما با آن موافقیم، ولی دشمنی که چوب برداشته و بر سرت می‌زند و با لگد به شکمت می‌کوبد و مدام می‌گوید که می‌خواهیم شما را نابود کنیم آیا ما باید مثل آدم‌های مفنگی به پایشان بیفتیم تصریح کرد: پس غیرت ما کجاست آیا این عقل است که ما به دست و پای دشمنی بیفتیم وقتی که ترامپ، پمپئو و بولتن می‌گویند ما نمی‌گذاریم شما چهل سالگی انقلاب را ببینید .
وی تصریح کرد: کشور ما یک کشور قدرتمند است و یک بار در تحریم‌ها امریکا را شکست داده ایم با این وجود اگر آقایان یک دهم وقت می‌ذگذارتند و به جای اروپا و امریکا با ترکیه عراق هند ترکمنستان و کشور‌های قفقاز حرف می‌زدند وضع ما یز دیگری بود ما ۹ ماه در کشور چین سفیر نداشتیم و حالا هم یک سفیر نه چندان قوی معرفی کرده اند در هر حال چین با امریکا درگیراست.
دهقان به لغو قرارداد‌های نفتی و گازی ایران با وزارت نفت با چین و پاکستان اشاره کرد و افزود: آقایان می‌گویند پاکستانی‌ها پول پرداخت گاز ایران را ندارند و این در حالی است که آن‌ها سوخت مایع را با پول بالاتری می‌خرند و امروز نیز شاهدیم که در حال اجرای خط لوله تاپی هستند سوال این است اقایان چرا قرارداد گاز پاکستان را لغو کردند. معتقدم اگر قرارداد‌های خود را با همسایگان پیگیری می‌کردیم امروز مشکلی برای فروش نفت نداشتیم در هر حال اقایان نه تنها اقدامی در این رابطه انجام ندادند بلکه به صورت معکوس نیز عمل کردند.
وی با تاکید براینکه راه این کشور عقب نشینی نیست تصریح کرد: آقایان می‌گویند ۴۰ سال است ما کشور را مقابل شاخ امریکا گذاشته ایم چرا ما نباید برویم و زیر پستان‌های این گاو و شیرش را بدوشیم سوال این است چه کشوری از مقابل شاخ این گاو کنار رفته و پستان هایش را دوشیده است، ولی ما می‌توانیم عربستان را مثال بزنیم امروز این کشور از کنار شاخ این گاو کنار رفته، ولی این کشور مدام باید به امریکا بگوید چشم. از طرفی امروز این عربستان است که برای امریکا یک گاو شیرده است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به قرارداد ۴۵۰ میلیارد دلاری فروش سلاح به عربستان اشاره کرد و افزود: این قرارداد برای تقویت کارخانه‌های اسلحه سازی امریکا منعقد شد با این وجود ترامپ وقتی که به امریکا برگشت خجالت نکشید و از عربستان به عنوان یک گاو شیرده نام برد. ترامپ گفت: اگر امریکا از عربستان حمایت نکند ایران دو هفته‌ای این کشور را می‌گیرد با این وجود باید هزینه حمایت امریکا از خود را بپردازد هم چنین یکی از سناتور‌های امریکایی گفت: اگر ما از عربستان حمایت نکنیم آن‌ها باید ظرف یک هفته فارسی حرف بزنند به هر حال ما که چنین قصدی نداشتیم، چون عربستان را همسایه خود می‌دانیم، ولی امریکایی‌ها برای اینکه عربستان را بیشتر بدوشند این حرف‌ها را می‌زنند.
دهقان بیان کرد: آقایان هم چنین می‌گویند چرا ما نباید مانند ترکیه باشیم یعنی یک جا‌هایی حرف امریکا را گوش دهیم و برخی جا‌ها گوش ندهیم. ترکیه در قضیه سوریه با امریکا هماهنگ بود. بحث این است امریکا به کم قانع نیست یعنی یا باید مطیع محض و کامل این کشور بود و یا کسی که مطیع محض نباشد برای او مشکل درست می‌کنند.
وی اظهار کرد: غرب گرا‌ها خجالت نمی‌کشند و پاسخ عقب نشینی‌های ذلت بار خود را نمی‌دهند آن‌ها حرف امریکا را می‌زنند مثلا می‌گویند نباید موشک داشته باشیم بنده به صورت غیر رسمی شنیده ام که امریکایی‌ها گفته باید برد موشک‌های ایران به ۳۰۰ کیلومتر کاهش یابد آن‌ها گفته اند که چرا ایران باید موشک با برد ۲۰۰۰ کیلومتر داشته باشد در واقع هدفشان این است که موشک‌های ما بردشان به اندازه‌ای باشد که فقط بیابان‌های سرخه سمنان و قم را بزنیم با موشک برد ۳۰۰ کیلومتر نمی‌توان اسرائیل را نابود کرد.
دهقان با بیان اینکه آقایان می‌گویند ما موشک می‌خواهیم چه کار تصریح کرد: آیا هسته‌ای را کنار گذاشتیم نان مردم درست شد آقایان چه تضمینی می‌دهند اگر موشک را کنار بگذاریم نان مردم درست شود در هر حال امریکا همین بلا را سر عراق آورد و صدام موشک‌های این کشور را در مقابل چشم ناظران سازمان ملل نابود کرد، اما امریکایی باز قانع نشدند و برای کسب اطمینان از پادگان‌های این کشور هم بازرسی کردند و وقتی مطمئن شدند دیگر موشکی وجود ندارد به عراق حمله کردند حالا آقایان می‌گویند حرف امریکا و کری تضمین است. ما به حرف این آقایان گوش می‌کنیم، ولی یک نفر بنویسد و تضمین بدهد اگر موشک‌ها را نابود کنیم وضع کشور درست می‌شود.
وی با بیان اینکه کسانی که می‌گویند موشک‌ها را نابود کنیم از خودشان حرفی نمی‌زنند این حرف امریکاست تصریح کرد: این که ما موشک‌ها را نابود کنیم این فقط یکی از خواسته‌های امریکایی هاست، چون بعد از آن می‌گویند ما باید از منطقه خارج شویم و حتی اگر به این کار نیز تن دهیم می‌گویند سپاه باید جمع شود، چون قایق تندرو و بسیج مردمی دارد در هر حال هدف امریکایی‌ها این است که در مقابل آن‌ها زانو بزنیم، دست آن‌ها را ببوسیم و مطیع این کشور شویم.
وی با بیان اینکه اگر ما در عراق و سوریه دخالت کردیم دلیلش این بود که در مقابل داعش که ساخته دست امریکایی هاست بایستیم و برای امنیت خود در عراق و سوریه با آن‌ها بجنگیم افزود: هر گونه عقب نشینی در مقابل دشمن خلاف منافع ملی است.
وی با بیان اینکه زنگنه، حجتی، ترکان، کلانتری و آخوندی چندین دهه است در این کشور وزیر و معاون وزیر هستند تصریح کرد: قوه قضاییه باید جلوی برخی خیانت‌ها را بگیرد باید در خصوصی سازی قوه قضاییه ورود پیدا کند و اگر این کار همین الان صورت بگیرد کشور از دست برخی خیانت‌ها نجات می‌یابد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ظرفیت خود پالایشی دارد و مردم خود می‌توانند کسانی را که خیانت می‌کنند از انقلاب پالایش کنند در هر حال قوه قضاییه برای این که دیر نشود باید زودتر وارد عمل شود.
وی بیان کرد: امریکا ۹ ماه است از برجام خارج شده، اما اروپایی‌ها چندین بار حرف خود را عوض کرده اند و الان نیز یک کانال مالی پیش بینی شده با آنچه در گذشته گفتند متفاوت است در واقع اروپا ۹ ماه کشور را معطل کرد و دست آخر هم SPV را اجرا نکردند و یک شکلات سمی را به دوستان ما دادند و گفتند الزامات FATF را بپذیرید تا ما یک شکلات به شما بدهیم.
دهقان بیان کرد: پذیرش کنوانسیون FATF باعث می‌شود دولت‌های بعدی نیز متعهد شوند که اطلاعات کشور را به بیگانگان بدهند در هر حال اگر ما این کنوانسیون‌ها را تصویب کنیم اروپایی‌ها گفته اند که ما یک کانال برای اهداف بشر دوستانه برای شما ایجاد می‌کنیم یعنی به ما دارو و غذا می‌دهند. در واقع اروپایی‌ها می‌گویند منابع ارزی خود را به ما بدهید تا ما به شما دارو و غذا بدهیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر ما به خواسته‌های اروپا تن بدهیم باید سالانه ۴۰ میلیارد دلار در ازای دارو به آن‌ها پول بدهیم و این در حالی است که ما به برکت انقلاب الان فقط دو میلیارد دلار پول برای واردات دارو هزینه می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گاز نفت قرارداد دهقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در شست خبری امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین در خصوص موضوع و واکنش جمهوری اسلامی ایران به استفاده رژیم صهیونیستی از فضای کشورهای همسایه و منطقه برای اقدام علیه منافع جمهوری اسلامی ایران از جمله در حملات اخیر علیه کنسولگیری کشورمان با ادعای حمله به اصفهان، همچنین همکاری برخی کشورها در رهگیری موشکها و پهپادهای بکار گرفته شده در عملیات وعده صادق با تأکید بر اینکه اتفاقی که رخ  داد از نظر ما یک حرکت ایذایی ناچیز بوده و هیچ ارزش عملیاتی و نظامی نداشت، گفت: رژیم غاصب صهیونیستی هم اساساً مسئولیت این اقدام را بر عهده نگرفت و شاید آنقدر بی‌ارزش بود که آنها نخواهند روی آن کار تبلیغاتی کنند.

وی افزود: اتفاق خاصی هم همانطور که وزیر خارجه در مصاحبه‌ها گفتند رخ نداده و ریز پرنده‌هایی در این واقعه بکار گرفته شده بودند که در سایه هوشیاری سامانه‌های دفاع هوایی مورد هدف قرار گرفتند و عملاً دشمن نتوانست از این اقدام چیزی بدست آورد.

کنعانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایراندر مورد امنیت ملی و منافع شهروندان و نیروهای خود همانطور که مقتدارنه عمل کرد و نشان داد ملاحظه هیچ طرف و دشمنی را نخواهد کرد و در تداوم حفاظت از امنیت ملی نیز از همه قدرت خود قاطعانه و مبتنی بر مقررات بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد: همانطور که دولت آمریکا هم اعلام کرد در کنار رژیم بود تا مانع اقدام بازدارنده و مشروع ایران در سرزمین های اشغالی شود، بیش از ۲۰ کشور تلاش کردند در حوزه اطلاعاتی و دفاعی و بازدارندگی با کمک به رژیم صهیونیستی مانع اقدام عملیاتی مشروع ایران بشوند، اما آنچه در عمل اثبات شد لین بود که یدالله فوق ایدیهم و ایران مقتدارنه به آنچه هدفگذاری کرده بود دست پیدا کرد و این موضوع مورد اعتراف کارشناسان قرار گرفت و رژیم صهیونیستی پاسخ لازم را دریافت کرد.

وی تصریح کرد: ایران برای هر مرحله و اتفاقی(در آینده نیز) هدفگذاری لازم را انجام داده و متناسب با آن اقدام خواهد کرد.

پاداش 26 میلیاردی به نسل‌کشی نتانیاهو بازی با آبروی مردم آمریکا

کنعانی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار قدس آنلاین درباره مصوبه کنگره آمریکا برای کمک مالی چند ده میلیارد دلاری به صهیونیستی برای تدوام جنگ هم اظهار داشت: کاملا روشن ایت اینکه دولت آمریکا از ابتدای بحران غزه بخشی از بحران رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین بود و اگر حمایت های نامحدود و بدون قید و شرط آمریکا نبود این رژیم امکان تداوم حتی یک روز  جنگ علیه مرده غزه و کرانه غربی را نداشت. مصوبات جدید و ماهه تاسف آمریکا در ارائه کمک‌های هنگفت مالی و نظامی به رژیم صویونیستی چیزی جز پاداش دادن به یک رژیم جنایت کار که هفت ماه است مرتکب نسل کشی و جنایت جنگی در فلسطین می شود نیست و جهان نسبت به این واقعه قضاوت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه این ارسال پول‌ها هیچ کمکی به اسرائیل نخواهد کرد و دولت آمریکا اعتبار ملت خود را در کنار رژیم غاصبی قرار داده که تا امروز هیچ پیروزی جز ۳۴ هزار کشته و ۱۰۰ هزار مجروح در این جنگ بر جای نگذاشته، پرسید؟ آیا ملت آمریکا می پذیرد دولت آنها ینگونه اعتبار و آبروی آنها را شرط بندی کند.

رایزنی های ضد تحریمی در نیویورک

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره نتایج آنچه رایزنی های وزیر خارجه در نیویورک برای رفع تحریم‌ها عنوان شده هم با بیان اینکه ایران برای تامین حقوق ملت به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه طرف‌های خاص از جمله آمریکا از همه ظرفیت‌ها استفاده کرده است گفت:‌ آن کسانی که زیر میز دیپلماسی زدند دولت آمریکا بود و دولت‌های اروپایی نتوانستند خلأ دولت آمریکا را جبران کنند لذا دیتگاه دیپلماسی در مسیر  احقاق حقوق ملت اولا از طریق بی اثر کردن تحریم ها به توصیه رهبری و لغو این محدویت ها در وحله دوم  به وظیفه خود عمل کرده و می‌کند.

واکنش تهران وه حضور نیروهای خارجی در قفقاز

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی کشورمان در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص تحولات امنیتی در  منطقه قفقاز جنوبی و حضور نیروهای بیگانه در این منطقه هم با تأکید بر اینکه امنیت این حوزه برای امنیت در کل منطقه اثرگذار است و هرگونه بی ثباتی و ناامنی در این منطقه بر کلیت امنیت در منطقه اثر خواهد گذاشت، گفت: همواره گفته‌ایم حضور نظامی خارجی در منطقه کمکی به ثبات و امنیت و تامین منافع ملت‌های منطقه نخواهد کرد. هر رویکردی که ناظر بر تقویت نظامی گری در قفقاز جنوبی باشد باعث پیچیده‌تر شدن شرایط امنیتی در منطقه و آسیب زدن به روند صلح سازی در منطقه خواهد بود و چنین چیزی را ایران نمی‌پذیرد.

کنعانی افزود: کشورهای منطقه مایل به شکل گیری سازوکارهایی نیستند که به پیچیدگی شرایط در منطقه کمک کند.

ایرلاین‌های ایذانی هیچ فعالیت نظامی ندارند

این دیپلمات ارشد درباره اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر فعالیت غیرصلح‌آمیز و پشتیبانی نظامی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در مسیر روسیه و منطقه غرب آسیا نیز تصریح کرد: چنین چیزی را قطعا تایید نمی‌کنم. ما ملتزم به قوانین و مقررات و سازوکارهای بین‌المللی هستیم و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و سایر خطوط هوایی مدنی ایران در چارچوب قوانین و مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی صرفا در راستای انتقال مسافران و محموله‌های تجاری در مسیرهای داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و تحت قوانین حاکمیتی اتحادیه اروپا و دیگر سازوکارهای شناخته شده بین‌المللی فعالیت می‌کنند.

کنعانی گفت: در هیچ کدام از مسیرهای ادعایی که در رسانه‌ها پرداخته می‌شود از جمله در رسانه‌هایی که دارای سابقه ضدیت و جوسازی علیه ایران هستند،چنین فعالیت‌هایی صورت نمی‌گیرد و ایران ملتزم به قوانین و مقررات بین‌المللی در حوزه هوانوردی است و اینگونه ادعاها را رد می‌کنیم.

تحریم جدید از سوی اروپا شرم آور است

وی در مورد تحریم احتمالی اروپا علیه ایران هم با تأکید بر اینکه اروپایی‌ها  اگر چنین اقداماتی را انجام دهند پاداش به یک رژیم متجاوز است و اقدام غیرقانونی علیه دولتی است که صرفا در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی برای ایجاد بازدارندگی در مقابل یک رژیم متجاوز و ناقض مقرارت بین‌المللی عمل کرده است، گفت: جای تاسف است اتحادیه اروپا علیه رژیمی که هفت ماه مرتکب جنایت جنگی شده و بیش از 34 هزار شهروند فلسطینی را قتل عام کرده و مراکز بیمارستانی را مورد حمله جنایتکارانه قرار داده و بیماران و مجروحان و کادر درمانی را در محوطه بیمارستان اعدام و از محوطه بیمارستان به عنوان قبرستان‌های دفن دسته جمعی استفاده کرده و طبل رسوایی آن نواخته شده است، اقدامی را در دیوان بین‌المللی دادگستری صورت نمی‌دهد.

وی گفت: اما صحبت از اقدام تحریمی علیه دولتی می‌کنند که جز در چارچوب قوانین بین‌المللی اقدام نکرده است و اگر چنین اقدامی را انجام دهند غیرقانونی و در تاریخ اتحادیه اروپا به عنوان اقدام شرم آور محسوب می‌شود و اگر کشوری خود را پایبند به رعایت این تحریم‌ها کند، در تاریخ یک شرمندگی را برای خود به ثبت خواهد رساند .

این خبر تکمیل می شود...

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وحیدی: غالب بانوان ما خود را متعهد به حجاب می‌دانند
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • رشد چشمگیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • رشد چشم‌گیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم