Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ، پانزدهمین جشنواره موسیقی زنجان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و انجمن موسیقی زنجان از ٢٦ تا ٣٠ بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.

برهمین اساس ١٢٩ نفر در بخش تک‌نوازی به بخش نهایی راه یافتند که اسامی راه یافتگان به این بخش از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در رشته سه تار ١١ نفر به بخش نهایی راه یافتند که در گروه سنی (الف) مهدیس کریمی، ثنا نبی لو، صبا نقی لو و حامد عسگری، در گروه سنی (ب) عاطفه بیگدلی، نگین آقا میری، پریسا نیشابوری، محمد امین قدیمی و هومن جعفری و در گروه سنی (ج) عباس اکبری، علی ستاری، فاطمه طاهری و علی رمضانی فرد معرفی شدند.

همچنین در رشته تار ٩ نفر به مرحله نهایی راه یافتند که در گروه سنی (الف) هستی بابایی، در گروه سنی (ب) امیر حسین حسین خواه، محمد یزدان صدری، محمد امین قدیمی و هومن جعفری و در گروه سنی (ج) فاطمه طاهری، علی رمضانی فرد، پارسا مقدم، نیلوفر حسن کریم اعلام شدند.

اسامی راه یافته به مرحله نهایی در رشته عود در گروه سنی (الف) رومینا حسنی اعلام شده و در گروه‌های سنی (ب) و (ج) هنرمندی معرفی نشده است.

در رشته سنتور ٢٠ نفر به بخش نهایی راه یافته است که در گروه سنی (الف) فاطمه رضایی، فائزه شکری، امیر حسام همتی، فریبا بابایی، آریا بیستونی تنها، آیلا عسگری، محمد صدرا آقا میرزایی در گروه سنی (ب) مهسا خلفی، امیررضا نوروزی، محمد امین بابایی، ترانه سعیدی، سونیا تاریوردی، رامین اباذری و مرضیه مهاجری و در گروه سنی (ج) پروین کاظمی، محمد بابایی، مهدی اصغری پور، سعید ترکی، سیده فائزه امینی، پردیس امینی و سپیده محمدی معرفی شدند.

اسامی راه یافته در رشته ویولن کلاسیک درگروه سنی (الف) پارسا سلیمانی اصل، سنا والی و گروه سنی (ب) طوبی سلیمانی و گروه سنی (ج) سید محمد موسوی و مریم دویران و در رشته ویولن ایرانی گروه سنی (الف) سنا والی، سروش مقصوری، سید کامیاب کاظمی، مبین ابراهیم خانی، سالار مرادی (قطعه جان مریم) و پارسا سلیمانی اصل، در گروه سنی (ب) آرین احمد زاده و نگین عزیزخانی و گروه سنی (ج) سپیده کلانتری، مریم دویران و سید محمد موسوی اعلام شدند.

همچنین در رشته قانون در گروه سنی (الف) پرنیانه مقدم، در رشته تنبک گروه سنی (الف) امیر حسین کیا پور، نیما اخوان، یاسین صالحی در گروه سنی (ب) بابک اژدری و آرین احمد زاده و در گروه سنی (ج) شیما باباخانی و امیر حسین محمدی به بخش نهایی راه یافتند.

در رشته پیانو کلاسیک و ایرانی در گروه سنی (الف) سانیار میر خمسه، مانی میر محمد رضایی، صبا طوماری و ستایش بیابان نورد، در گروه سنی (ب) سروش مددی، آرین امجدی و مریم شاه محمدی به بخش نهایی راه یافتند. 

همچنین در رشته گیتار کلاسیک در گروه سنی (الف) تینا عباسچیان، کیارش مرادی، ساناز ندر محمدی، در گروه سنی (ب) وحید زنجانی، پارسا حیدرنیا دلخوش و در گروه سنی (ج) نفیسه ظهیری راد، علیرضا رنجبر و معین ژاله فر و در رشته گیتار فلامنگو در گروه سنی (الف) علیرضا عباسی، ایلیا اسدی، آیناز قاسمی، ارین اسلامی، در گروه سنی (ب) شایان باقرزاده، ابوالفضل عابدینی، آرش اسلامی، علی واعظی و پارسا حیدرنیا دلخوش و در گروه سنی (ج) نفیسه ظهیری راد، علی ابراهیم نژاد، ساسان اسماعیل جماعت و پوریا یزدانی به بخش نهایی راه یافتند.

اسامی راه یافته به بخش نهایی در رشته گیتار الکتریک در گروه سنی (ب) طوبی سلیمانی، در رشته فلوت کلید دار در گروه سنی (الف) حامد عسگری و گروه سنی (ب) کیمیا اسدنیا و در رشته آواز گروه سنی (الف) رادمهر ملکی، مهدی صفی لو و گروه سنی (ب) محمدرضا کاظمی و گروه سنی (ج) محمد صالحی، صیاد خدره و رضا هدایتی اعلام شده است.

در رشته قوپوز گروه سنی (ب) علی صادقی، رشته تنبور گروه سنی (ب) ندا افشاری، هومن جعفری، میثم شیخلری، در رشته دف گروه سنی (الف) امیر رضا بیات، سپیده محمودنیا و نارمینا معروفی، در گروه سنی (ب) علی محبی، زهرا شکری و مهرداد احمدی و در گروه سنی (ج) ندا غلام آزاد و نعیمه حاجی خانی، در رشته نی گروه سنی (الف) عسل نوروزی، سید محمد فتحی، در گروه سنی (ب) محمدرضا واحدی، عرفان ارومی، امیر سلیمانی در گروه سنی (ج) وحید کرمی و حیدر قنبری و در رشته ترومپت گروه سنی (ب) حمید طوماری، رسا ابطحی، حنانه امانلو و گروه سنی (ج) امیر بابائی و میترا حاتمی به بخش نهایی راه یافتند.

اسامی راه یافته در رشته کلارینت در گروه سنی (ب) کامیار زند، در رشته کمانچه گروه سنی (ب) مریم دویران، در رشته هارمونیکا در گروه سنی (ج) سهیلا اسدی، در رشته ساکسیفون گروه سنی (الف) مهدی جمادی، در رشته عود گروه سنی (الف) رومینا حسنی به بخش نهایی راه یافتند.

انتهای پیام /ک 

 ١٢٩ نفر در بخش تک‌نوازی به بخش نهایی پانزدهمین جشنواره موسیقی زنجان راه یافتند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار هنرمندان جشنواره فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود

محمدرضا عزیزی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، از برگزاری این رویداد در ۲۷ شهریور ماه و مصادف با روز ملی زبان و ادبیات فارسی خبر داد و گفت: با توجه به استقبال از اولین دوره این کنفرانس در اسفندماه ۱۴۰۲ که در سطح ملی برگزار شد بر آن شدیم تا دومین دوره آن را در شهریورماه و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات برگزار کنیم. البته در این مسیر پایگاه سیویلیکا، فرهنگستان هنر، دانشگاه هنر، انجمن نشانه شناسی، انجمن زبان فرانسه، انحمن موسیقی، پژوهشگاه هنر هم با ما همراهی و همکاری کردند.

وی به حضور بهنام ترابی به عنوان دبیر علمی در این کنفرانس اشاره کرد و ادامه داد: در این کنفرانس ما از حضور اساتیدی، چون حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهمن نامور مطلق، حمید جعفری، الناز رهبر، رضا زاده به عنوان اعضای کمیته علمی در کنارمان بهره‌مند هستیم که از نظر ارزیابی وزن و اعتبار دو چندان به این رویداد می‌دهند. همچنین آروین صداقت کیش، فرزاد فرزین و احسان ربیعی فرد هم در بحث آهنگسازی در کنارمان هستند.

وی به به برگزاری چند بخش جنبی در این کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به رویکرد اصلی کنفرانس که ادبیات است سعی کردیم تا بخش‌های جنبی جایزه آهنگسازی استاد روح الله خالقی، فیلم کوتاه اوزن یونسکو، جایزه نمایشنامه نویسی استاد نعلبندیان، بخش ویژه طراحی لباس و بخش گالری هنر‌های تجسمی را هم تعریف کنیم.

عزیزی در پاسخ به این سوال که چه ارتباطی را با رسانه‌ها برای انعکاس هر چه بهتر این موضوع که از اقبال مخاطبان عام هم برخوردار است کرده اید این طور پاسخ داد: به هر حال موضوعات مطالعات میان رشته‌ای و پژوهش هنر از موضوعات به روزی است و حتی چند سالی است که مطالعات نظری هنری را نیز در دانشگاه‌ها داریم. نیاز است که این مجموعه مطالعات و ره آورد پژوهش‌ها هم به سطح جامعه منتقل شود. این مهم جز با همکاری و نقش افرینی رسانه‌ها در انتقال پژوهش‌های برتر میسر نمی‌شود.

لازم به ذکر است؛ محور‌های دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما به مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های موسیقی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های نمایشی، مطالعات فلسفی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات فلسفی در موسیقی و هنر‌های نمایشی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات، موسیقی و هنر‌های نمایشی، تحلیل و فرم شناسی در هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی، ٰ مطالعات بینامتنیت و بیش متنیت، اسطوره، زبان و نشانه شناسی در ادبیات، هنر‌های موسیقی و نمایش و مطالعات تطبیقی در ادبیات، هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی می‌پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • اعلام اسامی ۳۰ بازیکن ایران برای لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴
  • «آپولو» از آمریکا جایزه گرفت/ مسعود فروتن «همسر» را شنیدنی کرد
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • حضور اساتید برجسته در دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 
  • بسکتبال NBA | اسامی نامزدهای نهایی جوایز فصل عادی