Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز – ایرنا – مدیر کل هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع بارش در پایان هفته در خوزستان خبر داد و گفت: از اواخر پنجشنبه تا روز شنبه بارش همراه با وزش باد و گرد و غبار در اکثر نقاط استان پیش بینی می شود.

محمد سبزه زاری پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار درخصوص ورود سامانه بارشی از ظهر امروز پنجشنبه تا اواخر شنبه هفته آینده اظهار داشت: طی این مدت افزایش ابر، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد قابل ملاحظه به همراه تندباد لحظه ای در استان مورد انتظار است که آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها را در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پیش بینی بارش در ارتفاعات به صورت برف بیان کرد: شمال خلیج فارس نیز طی این ایام مواج خواهد بود.
مدیر کل هواشناسی خوزستان ادامه داد: در روز جمعه احتمال تاثیر گرد و غبار رقیق عراقی بر مناطقی از غرب و جنوب غرب استان وجود خواهد داشت.
وی بیشترین حجم بارشها را روز شنبه در مناطق شمال، شمال شرقی و شرق استان در حوزه های آبریز کرخه، دز، کارون و مارون اعلام کرد و گفت: با توجه به حجم بارشها به ویژه در حوزه های آبریز سدهای استان خوزستان توصیه می شود نسبت به مدیریت خروجی سدهای استان در جهت کاهش خسارات احتمالی ، تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

***آماده باش ستاد مدیریت بحران خوزستان
همچنین مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان با توصیه به شهروندان در حاشیه رودخانه ها و در مناطق در معرض خطر از آنها خواست از تردد غیر ضروری در مسیرهای کوهستانی و اسکان در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها و با توجه به اخطاریه های مکرر و افزایش آورد بالادست رودخانه های استان، افزایش حجم اکثر سدها در روزهای اخیر و در نتیجه افزایش دبی خروجی از سدهای خوددادری کنند.
کیامرث حاجی زاده با اعلام آماده باش به تمامی فرمانداری ها، اعضای شورای مدیریت بحران استان و ابلاغ اخطاریه به دستگاه های زیرمجموعه ستاد مدیریت بحران استان اعلام کرد: برقراری کشیک شبانه روزی و آماده‌باش نمودن کلیه دستگاه های مرتبط با مراکز درمانی، خدماتی، عملیاتی، اورژانس 115، و بیمارستان‌های شهرستانها در این در دستور کار قرار گرفته است.
وی بر مسدود نمودن جاده های حادثه خیز استان در صورت نیاز با هماهنگی نیروهای نظامی، انتظامی و دستگاه های مرتبط شهرستان طبق ضوابط تاکید کرد و گفت: در طول این مدت به تمام تاسیسات و تجهیزات دفع آبهای سطحی و فاضلاب اعلام آمادباش شده است.
مدیر کل مدیریت بحران استان به افراد ساکن در مناطق با احتمال وقوع سیلاب، صاعقه، تندباد و ریزش برف برای رعایت نکات ایمنی مانند عدم تردد غیر ضروری در مواقع شرایط نامساعد جوی و عدم اسکان، تردد، توقف، برپایی کمپ، چادر و چرا و تعلیف احشام در حاشیه رودخانه‌ها،مسیل‌ها، سواحل دریا، بندهای خاکی، کانالها،دره ها و مناطق مرتفع و پرخطر هشدار داد.
به گزارش ایرنا در بارشهای پاییزی و زمستانی اخیر آبگرفتگی معابر موجب مشکلات فراوانی در شهرها استان شد.
همچنین در 2 هفته اخیر، بارش شدید و افزایش خروجی سدها، به ویژه در حوزه دز و کرخه، 6 شهرستان را در معرض سیلاب قرار داده و برخی روستاها را در دشت آزادگان و هویزه در محاصره سیلاب قرار داده است.
شکسته شدن سیل بند شهر رفیع، روستاهای آلبوعفری و مچریه در هویزه و دشت آزادگان، زمین های کشاورزی زیادی را به زیر آب برده است. افزایش خروجی سد کرخه نگرانی از وقوع سیلاب در پایین دست کرخه را بیشتر می کند.
7164/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هواشناسي گرد و غبار باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بارش های سیل آسا که از روز گذشته در استانهای جنوبی کشور آغاز شد ۷ استان را درگیر کرده و با توجه به هشدارهای قرمز صادر شده توسط سازمان هواشناسی کشور این استانها از قبل وقوع این نوع بارش را پیش بینی می‌کردند.

برای کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارات از روز گذشته جلسات مدیریت بحران در استان‌های تحت پوشش هشدار قرمز هواشناسی برگزار شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در همین رابطه گفته با توجه به صدور هشدار سطح قرمز سازمان هواشناسی در برخی از مناطق استان‌های جنوبی کشور در همین راستا ،آماده‌باش کامل به استان‌های مورد نظر داده شده و مرخصی اعضای ستاد مدیریت بحران این استان‌ها لغو شده است.

ظفری از ممنوعیت هرگونه فعالیت دریایی در بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: مردم از نزدیک شدن به مسیل‌ها، دهانه پل‌ها و حاشیه سد جداً خودداری کنند.

وی با اشاره به سیلاب در سیستان و بلوچستان گفته متاسفانه در استان سیستان و بلوچستان، به دلیل جاری شدن سیلاب محلی، سه نفر جان خود را از دست دادند و سه نفر در عسلویه آسیب دیدند.

بارش ها در برخی نقاط کشور شدت بیشتری دارد به صورتی که بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه باران سنجی لاوان با ۱۱۸ میلی متر و در ایستگاه باران سنجی قشم با ۸۹ میلی متر در سطح کشور ثبت شده است.

امید محترمی معاون سازمان مدیریت بحران کشور گفت: باتوجه به اینکه موقعیت روستای کروچان منطقه جازموریان و روستای پورشعبان منطقه منوجان در استان کرمان در مجاورت مسیل‌های غیردائمی قرار دارد، به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی، عوامل مدیریت بحران، ۵۰ خانوار این روستا‌ها را تخلیه کردند.

وی درخصوص وضعیت سدهای مناطق جنوبی کشور گفته باتوجه به سیلابی که در برخی از شهر‌های نیمه جنوبی کشورمان در جریان است، ستاد بحران کشور پیش بینی کرد؛ سد‌های شی کلگ، ماشکید، پیشین و زیردان در استان سیستان و بلوچستان و سد درودزن در استان فارس ظرفیت آبی خوبی دارند و اگر بارش‌ها به همین شکل ادامه داشته باشد، این سد‌ها سرریز خواهند شد.

امدادرسانی در مناطق با حضور قرمز پوشان هلال احمر و همه دستگاه های امدادی ادامه دارند تا خانواده هایی که درگیر سیل شدند آسیب نبینند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر هم با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۷ استان تحت تأثیر سامانه بارشی قرار گرفتند خبر داد و گفت: ۲۴ مورد عملیات امدادی انجام شد و امدادگران به ۲۰۸ نفر متأثر از سیل و آب‎گرفتگی امدادرسانی کردند.

با توجه ورود سامانه بارشی به جنوب کشور، سازمان هواشناسی برای پنج استان هرمزگان، جنوب فارس، جنوب غرب و غرب سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان و بوشهر نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان بارش شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، گردوخاک و تگرگ پیش بینی کرده است و این سامانه عصر امروز از کشور خارج می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • پیش بینی افزایش دما و غلظت آلاینده‌ها در خوزستان
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • پیش بینی غبار محلی و افزایش دما در البرز
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند
  • آبگرفتگی تاکنون در فارس گزارش نشده است
  • آماده‌باش اورژانس در ۵ استان در معرض سیل و بارندگی
  • ۱۷۰ تیم امدادی در اصفهان در حالت آماده باش هستند