Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که بودجه روسیه از توافق اوپک که باعث افزایش بهای نفت شد 90 میلیارد دلار درآمد اضافی کسب کرد.

به گزارش ایرنا، آلکساندر نوواک روز پنجشنبه در همایش بین المللی سرمایه گذاری سوچی با بیان این مطلب افزود: از توافق روسیه با اوپک اقتصاد این کشور درآمد فراوانی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: درآمدهای بودجه روسیه از این توافق (توافق روسیه با اوپک برای کاهش تولید نفت) 90 میلیارد دلار بود و شرکت های نفتی (غیردولتی) روسیه نیز 33 تا 40 میلیارد دلار درآمد اضافی کسب کردند.
وزیر انرژی روسیه این را نیز گفت که در سال 2018 سهم روسیه از تامین گاز کشورهای اروپایی، برغم تقابل برخی کشورها به 40 درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: با افزایش مصرف کشورهای اروپایی و نیاز بیشتر به گاز، سهم گاز روسیه نیز در بازار اروپایی افزایش می یابد.
گفتنی است، روسیه از سال 2017 در برنامه کاهش تولید نفت مطابق توافق با اوپک شرکت کرده است.
به گزارش رسانه ها، بر اثر افزایش بهای نفت در بازار جهانی، شرکت های نفت روسیه در دو سال اخیر 120 میلیارد دلار درآمد اضافی کسب کردند.
روسیه در اواسط سال 2018 اعلام کرد که از این توافق خارج می شود اما با کاهش دوباره بهای نفت در بازار جهانی، با اوپک برای کاهش تولید نفت به توافق رسید و وزیر انرژی روسیه از برنامه کاهش تولید نفت در شروع سال 2019 میلادی دست کم تا 112 هزار بشکه در روز خبر داد.
الکساندر نوواک در این باره گفته بود که تولید نفت روسیه در سال آینده حدود 556 میلیون تن (معادل 4 میلیارد و 75 میلیون بشکه) و 555 میلیون تن (معادل 4 میلیارد و 68میلیون بشکه) خواهد بود.
وزیر انرژی روسیه گفت: تولید نفت روسیه بر اساس توافق به دست آمده در چارچوب اوپک پلاس سه تا چهار میلیون تن در سال (معادل 21 میلیون و 990 هزار بشکه - 29 میلیون و 330 هزار بشکه) کاهش خواهد یافت.
اروپام*391*1346*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد روسيه نواك اوپك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, محمد نزال در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العربی، درباره جزئیات آخرین مذاکرات غیرمستقیم برای رسیدن به توافق آتش بس در نوار غزه با بیان اینکه جنبش حماس به همه طرح‌هایی که از سوی اشغالگران یا دیگران ارائه می‌شود، به صورت مکتوب پاسخ می‌دهد, افزود: از نظر اصولی، پیشنهاد جدید به جنبش حماس، در حدی نیست که رسیدن به توافق درباره آن امکان پذیر باشد زیرا اشغالگران همچنان به وقت کشی و فریبکاری ادامه می‌دهند و از ارائه هر نوع تعهدی فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: اشغالگران با آتش بس دائم و عقب نشینی از نوار غزه و بازگشت کامل آوارگان از جنوب به مرکز و شمال نوار غزه، موافقت نکرده اند و در موضوع اسیران هم خواسته‌های مقاومت را رد کردند.

نزال افزود: به همین علت, شرایط خوب نیست و فکر نمی‌کنم با توجه به اصرار اشغالگران بر موضع گیری‌شان، توافقی به دست آید که امضای آن امکان پذیر باشد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: در درجه نخست, اشغالگران صهیونیست و پس از آن، دولت آمریکا را مسئول این شرایط می‌دانیم. دولت آمریکا از هر نوع اعمال فشار بر اشغالگران خودداری می‌کند در حالی که در جامعه جهانی درباره لزوم آتش بس دائم توافق نظر وجود دارد.

نزال افزود، پیشنهادی را از دو میانجی دریافت کردیم که بیانگر دیدگاه اشغالگران است و چیز جدیدی در آن وجود ندارد که بتواند موجب پیشرفت در مذاکرات شود.

وی ادامه داد: اشغالگران خبر‌هایی را درباره مذاکرات درز می‌دهند تا در برابر جامعه این رژیم اینطور جلوه دهند که مذاکرات ادامه دارد و در حال پیشرفت است. اشغالگران می‌خواهند به این صورت، خشم جامعه رژیم صهیونیستی را مهار کنند. اما واقعیت آن است که مذاکرات، پیشرفت ملموسی نداشته است.

نزال اضافه کرد: سران جنبش حماس در زمان مناسب درباره توقف مذاکرات تصمیم گیری خواهند کرد اما هنوز مذاکرات غیرمستقیم ادامه دارد و ما برای دستیابی به توافق تلاش می‌کنیم.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه تماس‌های ما با دو میانجی با هدف دستیابی به آتش بس در سریعترین زمان ممکن، ادامه دارد, گفت: پیشنهاد‌های خود را پیش از این به دو میانجی ارائه کرده‌ایم و پیشنهاد جدیدی از طرف ما مطرح نشده است.

وی افزود: اکنون توپ در زمین اشغالگران است و نتانیاهو و در پشت سر او دولت آمریکا، مسئولیت کامل این شرایط را برعهده دارند.

نزال در پاسخ به این پرسش که آیا تغییری در موضع دولت آمریکا با توجه به انتقادات روز‌های اخیر از اسرائیل مشاهده کرده‌اید؟ گفت: سخنان مقامات دولت آمریکا فقط شامل تغییرات لفظی است، اما تغییر عملی ایجاد نشده است.

وی تاکید کرد: نیازی به تغییری لفظی نداریم، بلکه باید حرف‌ها به عمل تبدیل شود.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت که این شورا آن را رد کرد، بیانگر واقعیت موضع دولت آمریکاست که نشان می‌دهد ملاحظات قدرت‌های منطقه و بین المللی را در نظر نمی‌گیرد.

نزال افزود: دولت آمریکا با ارائه این قطعنامه که می‌دانست وتو خواهد شد، می‌خواست به افکار عمومی این کشور نشان دهد که در حال تلاش برای آتش بس در غزه است. به ویژه که بایدن در رقابت‌های انتخاباتی با بحران روبروست و ممکن است به علت موضع‌گیری ظالمانه‌اش در برابر نسل کشی در نوار غزه، در انتخابات شکست بخورد.

دیگر خبرها

  • دولت برای رشد اشتغال‌زایی و کاهش تورم اقتصاد را به مردم بسپارد
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • راهی برای کسب درآمد حلال وجود ندارد!
  • حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد
  • آموزش: چگونه از اینستاگرام درآمد کسب کنیم؟
  • ایجاد درآمد پایدار با محصولات کم آب طلب، پربازده و اقتصادی
  • افزایش ۵۰ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت ایران از ابتدای ۲۰۲۴
  • چگونه در اینستاگرام درآمدزایی کنیم؟
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند
  • روسیه دستور کاهش تولید نفت را صادر کرد