Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، آمار‌ها نشان می‌دهند حدود ۷۵ درصد از بانوان دچار سندرم پیش از قاعدگی یا PMC می‌شوند که با علامت‌هایی چون سردرد، گرفتگی عضله‌های شکم، نفخ، کمردرد،  بی خوابی، اختلال‌های گوارشی و افزایش وزن همراه است.  
برخی دیگر از بانوان افزون برنشانه‌های فیزیکی دچار نوسان‌های خلق و خو و بروز مشکل هایی چون اضطراب، غم و اندوه، خستگی، تحریک پذیری و کاهش اعتماد به نفس می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف مواد خوراکی حاوی ریز مغذی منیزیم می‌تواند سبب کاهش علامت‌های این سندرم شود؛  ازجمله مواد خوراکی حاوی منیزیم می‌توان بادام، بادام زمینی، سبزیجات دارای برگ سبز، اسفناج، برنج قهوه‌ای و آووکادو را نام برد.   منیزیم سبب فعال شدن انتقال دهنده مواد شیمیایی در مغز و در نتیجه سبب احساس آرامش و خواب آلودگی می‌شود.  
علامت‌های سندرم PMC در فاز لوتئال luteal phase چرخه قاعدگی روی می‌دهد که ۲ هفته بین تخمک گذاری و شروع قاعدگی را دربرمی‌گیرد.   ریز مغذی منیزیم ماده‌ای معدنی و بسیار ضروری برای بدن انسان است که هر روز دربیش از ۳۰۰ واکنش مختلف آنزیمی دربدن انسان نقش دارد؛ کمبود این ماده دربدن می‌تواند سبب ایجاد بی خوابی، کم خوابی، بروز مشکل سندرم پای بی قرار، بروز درد مزمن، خستگی، نوسان‌های خلقی و میگرن شود.   بنا بر نتیجه‌های به دست آمده از بنیاد تغذیه انگلستان، یک زن از هر ۵ زن در ۱۹ تا ۳۴ سالگی، بیش از نیمی از دختران نوجوان و حدود ۵۳ درصد از بانوان میان سال و سالمند دچار کمبود منیزیم دررژیم خوراکی خود هستند.   محققان مصرف روزانه ۴۰۰ میلی گرم منیزیم را سبب کاهش تنش عصبی،  جلوگیری از افزایش وزن، احساس گرگرفتگی، سرگیجه، افت قند خون و سردرد مرتبط با PMC می‌دانند.  
درصورتی که با مصرف مواد خوراکی مشکل کمبود منیزیم دربدن برطرف نشد، بانوان می‌توانند زیر نظر متخصص و برای بازه زمانی استاندارد از مکمل‌های خوراکی حاوی این ریزمغذی استفاده کنند.   نتیجه مطالعه درباره اثر‌های مصرف منیزیم برسلامت بدن درمجله Healthista به چاپ رسیده است.   منبع:Dailymail   انتهای پیام/   درمان سندرم پیش از قاعدگی با مصرف این ریز مغذی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید

آفتاب‌‌نیوز :

غذا‌ها و خوراکی‌هایی که حاوی ید کمتری هستند. ید به عنوان ماده‌ای که در تولید هورمون‌های تیروئید نقش اساسی دارد، شناخته می‌شود.

کمبود ید می‌تواند تولید هورمون‌های تیروئید را کاهش دهد. نمک بدون ید، سفیده تخم مرغ، قهوه، چای، انواع میوه‌ها و سبزیجات تازه، آجیل شیرین یا کم نمک، نون‌هایی که با نمک بدون ید تهیه می‌شوند، جو دوسر، انواع ادویه‌ها، سیب زمینی و عسل از خوراکی‌هایی هستند که برای بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید مفید خواهند بود.

همچنین مصرف مقادیر متوسط از پروتئین‌های حیوانی مانند گوشت گاو، گوسفند، مرغ و بوقلمون و روغن‌های گیاهی مفید حاوی امگا ۳ برای سلامتی بیماران تیروئیدی بسیار مفید خواهد بود.

مصرف کدام مواد معدنی برای کنترل بیماری تیروئید پر کار مفید است؟

به طور کلی مصرف عناصر خوراکی سلنیوم، روی، آهن، کلسیم و ویتامین D و انواع آنتی اکسیدان‌ها برای این بیماری مفید هستند. برخی خوراکی‌های غنی شده از سلنیوم، روی، آهن و ویتامین D را می‌توانید در فروشگاه‌ها مشاهده نمایید. همچنین مصرف لبنیات نیز برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن مفید خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود
  • قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 
  • گیاهان خوراکی، سوغات بهار در لرستان
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت
  • راهکارهای علمی و درست برای کاهش وزن
  • پایان یک تحقیق جنجالی/ آیا داروهای کاهش وزن منجر به خودکشی می شود؟
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید