Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@00:48:51 GMT

باید «ما می توانیم» را وارد صنعت و اقتصاد کنیم

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۸۵۶۳

باید «ما می توانیم» را وارد صنعت و اقتصاد کنیم

دکتر محسن رضایی، در کارگاه مهارت افزایی بازرسان فرهنگي بعثه مقام معظم رهبری گفت: در گام دوم انقلاب، محصولات ساخت ایران، می تواند جای محصولات غربی و ژاپنی را در بازارهای داخلی و منطقه بگیرد. سازمان حج و زیارت و نهادهای مشابه در پیاده سازی بیانیه اخیر مقام معظم رهبری نقش فعال داشته باشند.

به گزارش «تابناک» به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز پنجشنبه 25 بهمن در جمع بازرسان فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت گفت: جشن چهل ساله فجر ملت ایران و بیداری جهان اسلام را تبریک عرض می کنیم و از ملت بزرگ ایران اسلامی که این انقلاب را تا به امروز با فداکاری و ایثار حفظ کرده اند و عظمت خود را در راهپیمایی22بهمن به جهانیان نشان دادند، صميمانه تشکر می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محسن رضایی با اشاره به حادثه تروریستی روز گذشته در استان سیستان و بلوچستان گفت: حادثه جنایتکارانه داعشی های مورد حمایت اسراییل در حمله به اتوبوس پاسداران، بدون جواب نمی ماند. بغض آمریکایی ها از ملت ما موجب این انتقام کشی ها و وقایع تروریستی شده است و آنها از عصبانیت حضور میلیونی مردم در جشن انقلاب، عزیزان ما را به شهادت رساندند.

وی در ادامه خطاب به بازرسان فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری گفت: از شما که ابلاغ ندای مظلومیت و بیداری ما را در مراسم حج بر عهده گرفته اید، ممنونیم. انقلاب ما از مرزبندی میان حق و باطل شروع شد. در این انقلاب ملتی که خودش را گم کرده بود، هویت و شناسنامه پیدا کرد. مرز بندی بین حق و باطل، جبهه ای از امید و آینده نگری را بروی ملت ما باز کرد. وقتی خودمان را در جبهه حق دیدیم دوباره حیات پیدا کردیم و به حرکت در آمدیم. این مرزبندی یک مرزبندی فراراهبردی بود و سرآغاز یک عصر جدید در جهان شد. با فلسفه ای که انقلاب ما معرفی کرد، سرآغاز یک عصر جدید شد که دین را در کنار دنیا قرار داد. انقلاب ما سعادت بشری را در گروی کنارهم قرار گرفتن دین و زندگی معرفی کرد. از سوی دیگر، انقلاب اسلامی ما، دین را در کنار سیاست گذاشت و آشتی داد. محور خود را نیز تکیه به فطرت بشر و مردم قرار داد و زندگی و جامعه توحیدی را به عنوان یک الگو به جهان ارائه کرد. این مساله را جز اسلام، هیچ مكتبی و جریانی، نمی توانست انجام دهد.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: انقلاب ما پیشرفت های بشری، از دموکراسی گرفته تا جمهوریت را با دین در کنار هم قرار داد و به همین دلیل غرب و شرق در مقابل ما ایستادند. در بیانیه دیروز مقام معظم رهبری چگونگی موقعیت انقلاب تبیین شده است. ما بخشی از راه را طی کرده ایم باید «گام دوم» که بزرگتر است را، آغاز کنیم.باید به خاطر داشته باشیم تداوم گام اول در دهه های آینده بسیار مهم است. تکمیل کردن گام اول و ورود انقلاب به حوزه های جدید در گام دوم، این گام را مهم‌تر از گام اول خواهد کرد. باید ارزش های انقلاب را به نسل های بعدی منتقل کنیم و رویکردهای انقلاب را ادامه بدهیم. ما در گام اول سیاست، دفاع و امنیت را به فتح نیروهای انقلاب درآوردیم و در بیش از۱۰ کشور نیروهای ما در امور دفاعی و امنیتی مشورت می دهند. چنین اقتداری هیچ گاه در تاریخ معاصر ما نبوده است. آقای حسنین هیکل در دیدار با نمایندگان رسانه ها، به خبرنگاران ایرانی گفته بود که بروید دست ولایت فقیه خودتان را ببوسید که بعد از دوران هخامنشی، نیروهای شما را به کرانه های مدیترانه رسانده است.

وی افزود: متاسفانه با پیشرفت غیر متوازن روبرو هستیم. در موضوعات دفاعی، سیاسی و امنیتی بسیار پیشرفته هستیم اما در صنعت غیر نظامی از جمله خودروسازی عقب ماندگی داریم. ما نیازمند ایجاد روحیه خودباوری در صنعت خودروسازی هستیم. باید «ما می توانیم» را وارد صنعت و اقتصاد کنیم. در گام دوم انقلاب، محصولات ساخت ایران، می تواند جای محصولات غربی و ژاپنی را در بازارهای داخلی و منطقه بگیرد.

دکتر رضایی با اشاره به ساختار اقتصادی برخی کشورهای تولیدکننده نفت گفت: در دنیا، کل پول نفت را از مصرف مستقیم دولت ها می گیرند و برای تولید و ایجاد شغل بکار می گیرد. نباید خام فروشی كرده و دولت هزینه های جاری خود را از محل فروش نفت جبران کند. کشور ما اگر تولیدی و صنعتی شود، روزانه یک میلیون بشکه نفت باید وارد کنیم. اقتصاد ما متاسفانه روی ریل تولید ملی نیست و روی ریل فروش ثروت ملی است. ثروت ملی باید تبدیل به سرمایه شود. جلوی انحراف از سیاست های کلی را با نظارت مجمع، سد خواهیم کرد.

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: ما در سیاست و دفاع، رویه ها و شیوه های انقلابی را در پیش گرفته ایم ، اقتصاد ما باید انقلابی و اسلامی شود . از زندگی و معیشت مردم تا پیشرفتهای فن آورانه در گام دوم باید مورد توجه قرار گیرد. توسعه انقلاب در منطقه و جهان اسلام، باید دیده شود و باید به دیگر ملت ها کمک کنیم تا از دست آمریکا و اسرائیل رها شوند. خود ملت ها و دولت ها باید استقلال و آزادی خودشان را به دست بیاورند. برای ما وحدت در جهان اسلام اهمیت راهبردی دارد و برای آن هزینه داده ایم. البته برخی کشورها نباید سو استفاده کنند. انتظار ما این نبود که برخي كشورهاي منطقه در سالهای اخیر چنین رویه ای را پیش بگیرند. برای ما مساله حج و عمره، از تنش های سیاسی جدا بوده و امیدواریم که صف واحد ملت های مسلمان در برابر آمریکا و اسرائیل تشکیل شود.

دکتر رضایی گفت: وحدت جهان اسلام هم، در جهان اسلام اهمیت دارد. ما از وجود تفرقه در جهان اسلام، ضربه می خوریم. وجود داعش و منازعات در منطقه به دلیل فقدان وحدت در جهان اسلام است. اگر بازار مشترک و گروه و اتحادیه امینتی در جهان اسلام داشتیم، این وضعیت پیش نمی آمد. این وحدت باید از شعار به روش های عملیاتی وارد شود. باید به بازار و پول مشترک فکر کنیم. ملت ها و نخبگان جهان اسلام، واقعا قدرت عظیمی دارند. می شود تشکل هایی را ایجاد کرد که به وحدت عملی در جهان اسلام نزدیک شویم. پیش بینی من، اتحاد بیشتر جهان اسلام در دهه آینده است.

وی افزود: خوشبختانه بستر این کار فراهم شده است. آمریکایی ها در آستانه خروج از منطقه ما هستند. آنها سربازانشان را از سوریه و افغانستان بیرون می برند و کشورهای منطقه را به نیابت، درگیر جنگ کرده اند تا از هزینه های جنگ فرار کنند. آمریکایی ها دیگر قادر نیستند هزینه های حضور در بسیاری از مناطق را بپردازند. قدرتمندی چین و روسیه در فناوری های موشک قاره پیما، ماجرا را تغییر داده است. آنها نگران هستند نکند ایران هم به ساخت موشک های نوین دست پیدا کند زیرا هر موشک می تواند ناوهای بزرگ آمریکا را غرق و نابود کند. ایجاد دیوار تعرفه ها زدن تیر خلاص به اقتصاد آزاد جهانی است و آمریکایی ها دارند از بسیاری از کنوانسیون ها خارج می شوند. اولین حادثه برای آمریکا در غرب آسیا است. در پرونده اوکراین آمریکا دیگر فعالیتی انجام نمی دهد. مساله جزایر مصنوعی چین را به نوعی رها کرده است. پرونده کره شمالی به یک دیدار و مذاکره خلاصه شده و یک ماه بعد، رسوایی اش مشهود شد.

سرلشگر پاسدار دکتر محسن رضایی گفت: امروز امریکایی ها فقط یک پرونده را روی میز نگه داشته اند آن هم مربوط به ایران است. تحریم ها را نگه داشته اند و مرتب حرف از مذاکره می زنند. رفتارشان تناقض دارد. امریکایی ها به کلی عقب نشینی خواهند کرد و کشورهای همسایه دوباره از سر ناامیدی از آمریکا، برای برگشت به رابطه با ایران، صف می کشند. منطقه باید خودش را برای روزهای پس از عقب نشینی آمریکا آماده کند. ما شعار ایران بزرگ را سر نمی دهیم اما به دلیل کانون بودن ایران در جهان اسلام می تواند قطب تمدن بزرگ اسلام باشد. مهم ترین کار را هم نیروهای انقلاب انجام خواهند داد.

دکتر رضایی گفت: برای ادامه پرفروغ و موثر انقلاب باید انرژی های جدیدی را آزاد کنیم. امیدوارم که بیانیه اخیر مقام معظم رهبری، اجرایی شود و به انتشار و تابلوزدن محدود نشود. برای این کار باید نیروهای انقلاب فعال شوند و باید این بیانیه را سرآغاز آزادکردن انرژی های جدید بدانیم. ما امروز باید سطح برخورد با مسائل را از قدرت به انقلاب برگردانیم. باید سقف پرواز را به سمت انقلاب بیاوریم و وحدت نیروها را عملی سازیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نشست محکوم به شکست ورشو گفت: آقای ترامپ این طور خیال می کرد که در 22 بهمن فشارها طوری خواهد شد که می تواند در ورشو، کشورهای منطقه را در ضربه زدن به انقلاب، همراه کند. شک ندارم که آقای ترامپ باید با سر افکندگی جلسه را اداره کند و شکست می خورد. ما دشمنان خود را دست کم نمی گیریم. یکی از کارهای خطرناک صورت گرفته در 15 سال اخیر این است که مقامات برخی کشورهای منطقه به اسرائیلی ها میدان داده اند و اسرائیل در آنها فعال شده است. این ها پایدار نخواهد بود و با روشنگری در میان نخبگان جهان اسلام، رویه سازش محکوم به شکست است. در عین حال که به آینده امیدوار هستیم، مراقب برنامه های آنها هستیم. الان برنامه ها آقای ترامپ به هم ریخته و شکست خورده است.

در پايان این برنامه، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، به پرسش‌های شرکت کنندگان در این کارگاه، پاسخ داد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی بازرسی رهبری حادثه تروریستی زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۸۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی با استقبال مقامات پاکستان وارد اسلام آباد شد+ عکس

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در رأس یک هیأت عالی رتبه سیاسی - اقتصادی وارد پایتخت پاکستان شد و در بدو ورود به فرودگاه اسلام‌آباد از سوی وزیر مسکن کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفت.

حجت الاسلام رئیسی و اعضای هیئت همراه در پایگاه هوایی نورخان که فرودگاه ویژه مهمانان بلندپایه خارجی به شمار می‌رود، از سوی ریاض حسین پیرزاده وزیر فدرال مسکن دولت پاکستان، رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و جمعی از مسئولان ارشد سیاسی و نظامی کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفتند.

مراسم ورود هیئت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و استقبال از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به صورت مستقیم از تلویزیون ملی پاکستان پخش شد.

قرار است تا ساعتی دیگر محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در محل کاخ نخست وزیری به طور رسمی از حجت الاسلام رئیسی استقبال کند.

در این سفر دو روزه که با محوریت توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری، گفت‌وگوهای دو جانبه و رایزنی‌های منطقه‌ای با عالی‌ترین مقامات پاکستان انجام می‌شود، وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر دفاع، وزیر مسکن، وزیر صنعت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر بهداشت حجت الاسلام رئیسی را همراهی می‌کنند.

قرار است در جریان سفر رئیس دولت سیزدهم به پاکستان، تعدادی سند همکاری میان دو کشور در زمینه‌های تجاری، بهداشت، اقتصادی، امنیتی، قضائی و کشاورزی از سوی وزیران مربوطه و در حضور سران دو کشور امضا شود.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با «آصف علی زرداری» همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن قرار است با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

سفر به شهر لاهور قلب فرهنگی پاکستان و شهر کراچی به عنوان قلب اقتصادی این کشور از دیگر برنامه‌های رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان خواهد بود.

همزمان با سفر رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به پاکستان و به نشانه دوستی و همسایگی دو کشور، یک خیابان در شهر اسلام‌آباد به نام «ایران» نامگذاری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • ۷۰۰ میلیون مترکعب آب وارد سیستان و بلوچستان شد
  • پیشرفت‌های چشمگیر ایران در منطقه و جهان با کاربست های فناوری
  • رئیسی با استقبال مقامات پاکستان وارد اسلام آباد شد+ عکس
  • رئیسی وارد اسلام آباد شد
  • سپاه پاسداران مظهر اقتدار جهان اسلام
  • سپاه‌پاسداران به افتخار و عزت جهان اسلام تبدیل شده است
  • سفر رئیسی به پاکستان حامل پیام وحدت برای منطقه و جهان اسلام است