Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان سینمایی، خانه سینما و بنیاد سینمایی فارابی حمله اخیر تروریست‌های جیش‌العدل به اتوبوس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی وزارت ارشاد در توئیتر خود به حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان که شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن رخ داد، واکنش نشان داد و نوشت: «تروریست‌ها از این غافلند که جنایت ورزی، افکار عمومی را علیه خودشان منسجم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راهی است که منافقین پیشتر رفته اند. «شبی که ماه کامل شد» و «رد خون» در جشنواره فیلم فجر، پاسخ سینماگران به این افراطی گری‌ها بود.»

خانه سینما هم بیانیه‌ای بدین شرح صادر نیست: «هنوز چند روزی از پایان سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با درخشش ۲ اثر ارزشمند در نمایش نفاق و انحراف نمی‌گذرد که بار دیگر با یکی از وحشیانه‌ترین رخداد‌های تروریستی جهان به دست دشمنان قسم خورده ایران اسلامی روبرو شدیم و تعدادی از هموطنان و جوانان مظلوم و خدمتگزار کشورمان را که حفاظت از ناموس و جان و مال مردم سرزمین مان را به عهده دارند با دستان ناپاک دژخیمان و سفاکان پلید این روزگار از دست دادیم.

خانه سینما به نمایندگی از جامعه اصناف سینمایی کشور ضمن محکوم نمودن این اقدام وحشیانه و تروریستی به خانواده شهیدان عزیزمان تسلیت گفته و از خداوند منان برای بازماندگان صبر و اجر و برای شهدای عزیز علو درجات آرزو می‌کند.»

بنیاد سینمایی فارابی نیز در پیامی شهادت جان برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله تروریستی را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است:

«بسم رب الشهدا و الصدیقین

شهادت مظلومانه و تأسف بار جمعی از جان برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حافظان امنیت سرزمین عزیز‌مان در محور زاهدان خاش، در تقارن با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شیرینی این ایام را در کام ملت ایران تلخ کرد. قطعاً این‌گونه جنایت‌های شرارت‌بار، ملّت بزرگ ایران را در پیمودن راه خود دچار تردید و یأس نخواهد کرد.

بنیاد سینمایی فارابی همراه با جامعه سینمایی و هنری کشورمان ضمن محکوم کردن این حمله تروریستی، به بازماندگان و امت شهید پرور ایران تبریک و تسلیت عرض کرده، از درگاه رب الشهدا، همنشینی این عزیزان با سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، صبر و شکیبایی کلیه بستگان، منسوبین و همچنین شفای عاجل مجروحین این جنایت را مسئلت دارد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد سینمایی فارابی خانه سینما حمله تروریستی زاهدان اتوبوس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام

با معرفی داوران ۶۷ فیلم مستند و ۱۲ نماهنگ در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی رقابت می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، احمد الستی، پوران درخشنده، مهرداد زاهدیان، آرش لاهوتی و پریوش نظریه، داوران بخش مستند و نماهنگ نخستین دوره این رویداد سینمایی هستند.

آثار مستند و نماهنگ از شهرهای مختلف ایران چون تبریز، اراک، قدس، تهران، ساری، کرمانشاه، خرم‌آباد، آبادان، طالقان، شیراز، ایلام، اندیشه، اردبیل، ارومیه، پاوه، بیرجند، همدان، دشتستان، بندرعباس، قلعه‌ گنج، مشهد، اهواز، مهاباد، طوالش، کهنوج، مریوان و... انتخاب شدند.

آشنایی کوتاه با پیشینه اعضای داوران دو بخش مستند و نماهنگ:

احمد الستی، پژوهشگر سینما، مترجم و استاد دانشگاه، علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، سابقه عضویت در هیئت‌داوران جشنواره‌های مختلف ازجمله فیلم کوتاه تهران، رشد، سینما حقیقت و... را دارد.

پوران درخشنده، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده، فعالیت سینمایی‌ خود را با فیلم سینمایی «رابطه» در سال ۱۳۶۴ آغاز کرد. ازجمله آثار او می‌توان به «پرنده کوچک خوشبختی»، «عبور از غبار»، «عشق بدون مرز»، «رؤیای خیس»، «بچه‌های ابدی» و «هیس!… دخترها فریاد نمی‌زنند» اشاره کرد.

مهرداد زاهدیان، کارگردان و مستندساز و سازنده آثاری چون «میدان بی حصار»، «حلقه‌های گمشده»، «میدان نقش جهان»، «مسیح در جلفا»، «پاسارگاد»، «نقش رستم»، «تخت جمشید»، «خاطرات روی شیشه»، «ارگ بم»، «نقاشی»، «آسمان باران» و «سپیده» است.

آرش لاهوتی، کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تدوینگر و مستندساز است. او فیلم‌های مستند «دو ممیز چهل‌ و هفت»، «راننده و روباه»، «پهلوان و خرقه»، «آبی کم‌رنگ» و فیلم سینمایی «روزهای نارنجی» را در کارنامه دارد.

پریوش نظریه، بازیگر، مستندساز و عکاس، برای بازی در فیلم «پدر» به کارگردانی مجید مجیدی برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد. او کارگردان فیلم‌های مستند «نزدیک‌تر از نفس»، «سوتماگ»، «هورامان» و «کولی‌ها» است.

موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را به دبیری کمال تبریزی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌کنند.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی (سینمایی و کوتاه)، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ است. هدف این رویداد نمایش زیست‌بوم، فرهنگ، آئین، تاریخ، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و گردشگری اقوام ایرانی و معرفی استعدادهای کشف‌شده به زبان هنر سینما است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمال تبریزی : تصمیم گیرنده نهایی در سینما رییس سازمان سینمایی نیست جایزه ویژه ایران شناسی در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی

دیگر خبرها

  • نائب امیرجماعت اسلامی پاکستان: اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است
  • اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است
  • ترکیه حمله به بخش کنسولی سفارت ایران را در سوریه محکوم کرد
  • بیانیه ضدایرانی آمریکا و متحدانش برای تقویت روحیه رژیم صهیونیستی
  • حماس: عملیات «وعده صادق» ثابت کرد دوران بزن در رو به سر آمده/ موضع جانبدارانه غرب در حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم می‌کنیم
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • تحویل ۴ باب خانه محرومین در روستای خوجین خلخال