Web Analytics Made Easy - Statcounter

معتمدی گفت: برای ساخت ماهواره پیام دو با سازمان فضایی مذاکراتمان را آغاز کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  دی ماه امسال بود که ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر روی سکو رفت و برای قرار گرفتن در مدار به فضا پرتاب شد؛ البته در مراحل آخر به دلیل وجود نقص فنی در ماهواره بر پیام نتوانست در مدار مخصوص قرار بگیرد و این پروژه ناتمام ماند؛ البته تمام متخصصان فضایی معتقد هستند قرار نگرفتن پیام در مدار به معنای ناموفق بودن و شکست خوردن آن نیست بلکه پیام توانست تا مراحل انتهایی کار خود را به درستی انجام دهد و تنها یک مرحله تا قرار گرفتن روی مدار و شروع به فعالیت خود فاصله داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله پس از اتمام پرتاب ماهواره پیام رئیس دانشگاه امیرکبیر از ساخت ماهواره دیگری توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: متخصصان پروژه پیام امیرکبیر این توانایی را دارند تا ماهواره پیام ۲ را با سرعت هرچه تمام تر طراحی کنند.

سید‌احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پروژه ساخت ماهواره پیام ۲ اظهار کرد:پس از پرتاب ماهواره پیام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشکر از تیم پروژه پیام اعلام کرد که  آمادگی برای ساخت پیام ۲ را داریم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شروع فرایند ساخت ماهواره پیام ۲ گفت: بلافاصله پس از اتمام پروژه پیام با همکاری سازمان فضایی جلسات مختلفی را برای طراحی و ساخت پیام ۲ آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم بگویم که کار ساخت و طراحی ماهواره پیام ۲ آغاز شده است، اظهار کرد: چنین پروژه‌ای به مقدمات بسیاری احتیاج دارد و باید در خلال آن متوجه شویم که آیا ماهواره به درستی ساخته می‌شود. امیدواریم تا پایان سال جاری قرارداد پیام ۲ بسته شود
معتمدی درباره زمان ساخت ماهواره پیام ۲ گفت: حسنی که این پروژه دارد زود ساخته شدن آن است، زیرا اکنون یک گام جلو هستیم و جوانان دانش ساخت ماهواره را دارند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: هدف ما این است که ماهواره را یک مرحله بالاتر طراحی کنیم و آن را ارتقاء دهیم و برای انجام این کار باید با متخصصان و سازمان فضایی مذاکراتی را انجام دهیم.  
وی با بیان اینکه اکنون در زمینه ساخت ماهواره فعال هستیم، گفت: امیدواریم تا قبل از پایان سال جاری عقد قرارداد برای ساخت ماهواره دیگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر  انجام شود.

معتمدی با اشاره به تیم سازنده ماهواره پیام بیان کرد: برای ساخت ماهواره پیام ۱۶ نفر از اساتید دانشگاه درگیر پروژه بودند و در کنار آن‌ها ۱۳۰ دانشجو و فارغ‌التحصیل همکاری می‌کردند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه همکاری ما با تیم قبلی به معنای ثابت بودن آن‌ها نیست، گفت: برای ساخت ماهواره پیام ۲ از تجربه تیم قبلی استفاده می‌کنیم، اما این همکاری به این معنا نیست که نیروی جدیدی به تیم اضافه نمی‌شود و از دانش دیگر دانشجویان بهره‌مند نمی‌شویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی هوافضا اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند تحقیقاتی را به ثمر برسانند که در بررسی دقیقتر تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی موثر است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.


وی خاطر نشان کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی‌دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.


به گفته محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.


وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.


فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می‌توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.


دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن‌ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.


وی افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می‌توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.


وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل‌های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی‌های این تحقیق بوده است.


گفتنی است، اساتید راهنمای این پروژه دکتر احد توکلی و دکتر پریسا دهخدا از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده اند.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد
  • آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن شهر بخ
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی