Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شاید این جمله برای بسیاری بی‌ربط به نظر برسد و نتوانند ارتباط میان ایمنی و روکش صندلی که به عنوان وسیله‌ای تزیینی شناخته می‌شود را درک نمایند. پرسش این است: چگونه روکش صندلی می‌تواند جان سرنشینان را به خطر اندازد؟

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شاید این جمله برای بسیاری بی‌ربط به نظر برسد و نتوانند ارتباط میان ایمنی و روکش صندلی که به عنوان وسیله‌ای تزیینی شناخته می‌شود را درک نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسش این است: چگونه روکش صندلی می‌تواند جان سرنشینان را به خطر اندازد؟
«نبود آگاهی از مسائل فنی خودرو و عدم شناخت کافی می‌تواند باعث شود حتی روکش صندلی هم بلای جان سرنشینان برخی خودرو‌ها شود. شاید این جمله برای بسیاری بی ربط به نظر برسد و نتوانند ارتباط میان ایمنی و روکش صندلی که به عنوان وسیله‌ای تزئینی شناخته می‌شود را درک نمایند. پرسش این است؛ چگونه روکش صندلی می‌تواند جان سرنشینان را به خطر اندازد؟

اگر خودرویی تنها به دو کیسه هوا مجهز باشد، بدیهی است که این سطح از ایمنی روی غربیلک فرمان و داشبورد خودرو تعبیه شده تا راننده و سرنشین خودرو هنگام تصادف از رو به رو آسیب جدی نبینند. در چنین خودرو‌هایی که تنها به دو کیسه هوا مجهز هستند، روکش صندلی هیچ مشکلی از نظر ایمنی ندارد و مالک خودرو می‌تواند بر اساس سلیقه خود رفتار نماید.
هرچند هنگامی که خودرویی به چهار کیسه هوا یا بیش‌تر مجهز می‌شود، این جاست که روکش صندلی می‌تواند مداخله در ایمنی خودرو داشته باشد. اگر دقت کرده باشید، خودرو‌های دارای چهار کیسه هوا مانند رنو کپچر، جک S۵ اتوماتیک، پژو ۳۰۱، فاو بسترن B۵۰F، دنا پلاس، چری تیگو ۵، دانگ فنگ H۳۰ کراس، چانگان CS۳۵ و… افزون بر کیسه هوای روی فرمان و داشبورد، به دو کیسه هوای کناری نیز مجهز هستند. کیسه‌های هوای کناری بر روی ستون صندلی‌های جلو نصب می‌شوند و وظیفه دارند، هنگام واژگونی یا ضربه از کنار، از آسیب‌های جدی به کتف، سر و قفسه سینه سرنشینان جلو، جلوگیری کنند.
خودرو‌های دارای شش کیسه هوا، افزون بر این موارد به دو کیسه هوای پرده‌ای هم مجهز هستند که ارتباطی به بحث مداخله روکش صندلی در ایمنی ندارند. اما خودرو‌هایی مانند فولکس واگن پاسات، تویوتا کمری، تویوتا آریون، لکسوس ES، لکسوس GS و… افزون بر این موارد به کیسه هوای کناری سرنشینان عقب نیز مجهز هستند که این دو کیسه هوا در پشتی صندلی عقب نصب شده است.
بسیاری فکر می‌کنند کیسه‌های هوای کناری جلو و عقب مانند کیسه‌های هوای پرده‌ای در ستون‌های خودرو نصب شده‌اند و هنگام حادثه از روی قاب ستون B. و C. باز می‌شوند، اما این باور اشتباه است، در اصل کیسه‌های هوای کناری جلو و عقب از درون پشتی صندلی‌ها باز می‌شوند. به همین دلیل در خودرو‌های دارای این آپشن، نشان Airbag یا SRS Airbag روی صندلی‌ها حک می‌شود. توجه داشته باشید که اگر این نشان روی ستون‌های A.، B. و C. نصب شده باشد، نماد کیسه هوای پرده‌ای هستند و نشان Airbag خبر از ایمن بودن آن منطقه در برابر ضربه است و در اصل، کیسه هوای پرده‌ای از ستون افقی سقف به سمت پایین و روی ستون‌ها و شیشه‌های کناری باز می‌شود.

هنگامی که شما برای خودروی دارای کیسه هوای کناری خود روکش صندلی می‌خرید و آن را نصب می‌نمایید، در اصل امکان باز شدن این آپشن ایمنی را از بین می‌برید. در تصادف‌های مختلف بار‌ها دیده شده خودرو‌های دارای کیسه هوای کناری و روکش صندلی، نتوانسته‌اند ایمنی کامل خود را نشان دهند، زیرا کیسه هوای کناری در مرحله اول، پارچه یا چرم اصلی صندلی را پاره می‌کند و در کسری از ثانیه باد می‌شود؛ بنابراین وقتی در پیش روی کیسه هوا، روکش صندلی دوم وجود دارد، امکان عبور از آن را پیدا نمی‌کند و به جای محافظت از سرنشینان، گاهی دیده شده داخل روکش صندلی به سمت کمر راننده و شاگرد رفته و آن‌ها را به سمت جلو پرتاب کرده است. در اصل این اتفاق در تصادف باعث آسیب‌های جدی سرنشینان می‌شود.

برخی از فروشندگان روکش صندلی ادعا می‌کنند که اصول ایمنی را رعایت می‌کنند و کیسه‌های هوای کناری می‌توانند به راحتی در زمان تصادف از روکش‌های آن‌ها بیرون آیند. حتی برخی از تولیدکنندگان روکش‌های صندلی، بدون هیچ علم و تاییده‌ای، نشان Airbag را روی روکش پشتی صندلی‌ها حک می‌کنند و با این کار سعی دارند نظر مشتریان را جلب کنند.

در نظر داشته باشید تنها در صورتی روکش‌های صندلی می‌توانند برای خودرو‌های دارای کیسه هوای کناری اختلال ایجاد نکنند که در بخش باز شدن کیسه هوا، فضایی کامل را باز نگه دارند و به عبارت ساده، روی ستون پشتی صندلی که به سمت بیرون خودرو است، هیچ پارچه یا چرمی به کار نرفته باشند.»

انتهای پیام/
منبع: عصر ایران
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خودرو روکش صندلی ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: به منظور بهبود وضعیت تردد و ارتقای ایمنی عبور و مرور، عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد در شهرستان طبس آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمد فرخی با اعلام این خبر اظهار داشت: عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز و این عملیات به طول 10 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر150 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری در حال اجرا است.  

وی گفت: قرارداد اجرای روکش آسفالت حفاظتی چیپ سیل به طول 25 کیلومتر و نیز قرارداد اجرای روکش آسفالت گرم به طول 30 کیلومتر در محور مذکور در سال جاری منعقد شده و در دستور کار است که پس از تأمین و تخصیص اعتبار، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد. 

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: این عملیات با هدف بهبود وضعیت تردد، ارتقای ایمنی عبور و مرور و در راستای بهسازی وروکش آسفالت در این محور انجام می‌شود که با اجرای این عملیات، شاهد کاهش تصادفات و افزایش عمر مفید جاده خواهیم بود.

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی همچنین از انجام عملیات ماسه آسفالت محور روستایی اسلامیه به سرند  شهرستان فردوس نیز خبر داد. در راستای افزایش ارتقاء ایمنی و توسعه محورهای مواصلاتی فردوس و به منظور رفاه حال کاربران جاده‌ای، ماسه آسفالت راه روستائی اسلامیه - سرند اجرایی  شده است.  این پروژه‌ بصورت امانی در فروردین ماه سال جاری اجرایی شد که برای اجرای این عملیات حدود 18میلیارد ریال هزینه شده است. 

وی درباره پروژه‌های راه روستایی در حال اجرا شهرستان فردوس عنوان کرد: احداث راه روستایی نوق به انارستانک به طول 4.2 کیلومتر توسط این اداره در دست اقدام است..

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی یادآور شد: فردوس دارای بیش از 745 کیلومتر جاده بین‌ شهری و روستایی است که عملیات روکش آسفالت محورها، همه‌ساله به تناسب اعتبارات و با تأمین قیر در برنامه این اداره قرار می‌گیرد که با توجه به خرابی رویه‌های آسفالتی محورها و نیز اولویت‌بندی آنها نسبت به انجام روکش راههای حوزه استحفاظی اقدام می‌‌شود.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • محمدی: بعید می‌دانم بین یزدانی و قاسم‌پور مسابقه برگزار شود
  • دستگیری عامل قمه کشی و شرارت در ایوان
  • آغاز روکش آسفالت آزادراه تهران کرج قزوین
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • محور بوشکان-فراشبند روکش آسفالت می‌شود
  • ماجرای تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری بندرعباس
  • گزارش یک خبرگزاری از ماجرای تجمع امروز در مقابل فرمانداری بندرعباس + فیلم