Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمدرضا دارابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  روز گذشته، 25 بهمن‌ماه در دومین جشنواره علمی رضوی در محل مرکز همایش‌‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد(برج سپید) اظهار کرد: این جشنواره علمی رضوی در زمان استاندار وقت خراسان رضوی تشکیل و هدف آن ارتقا سطح علمی و پژوهشی دانشگاه های استان و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با مشاهده دانشگاه‌ها در قبل و بعد از انقلاب، شاهد پیشرفت شگرد آن در حوزه علوم ریاضی، تجربی و انسانی خواهیم بود. اگر همت دانشگاهیان و مسئولان نبود، علم ما به این درجه از پیشرفت نمی‌رسید و اگر زمانی در کشور علم مسموع داشتیم اینک علمی مطبوع نیز داریم. دارابی خاطرنشان کرد: ما امروز تولید‌کننده علم هستیم. در قبل از انقلاب در حوزه سلامت شدیداً نیاز به خارج داشتیم و در اکثر شهرها پزشک ایرانی وجود نداشت بلکه پزشک‌هایی از بنگلادش، هند و پاکستانی که با زبان، فرهنگ و بیماری‌های اندیمک ما ناآشنا بودند، به مردم خدمت می‌کردند اما امروز در شهرستان‌ها نیز پزشکان متخصص وجود دارند. وی اضافه کرد: همچنین در زمینه پژوهش نیز تولیدکننده علم هستیم و دانشگاه‌ها جایگاه خوبی در سطح بین‌المللی و داخلی  به دست آورده‌اند. در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هفت نفر از اعضا هیئت امنایی آن جزو برترین داشنمدان کشور هستند و این افتخارات با همت، تلاش، وفاق و علاقه به کشور به‌دست آمده است. رئیس علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در بسیاری از شهرها بر اساس سند آمایش سرزمین، دانشگاه‌هایی ایجاد شده که جایگاه خوبی در تربیت نیرو انسانی، پژوهش و علم‌آفرینی بدست آورده است. گاهی ما از فرصت‌ها برای ارتقا استفاده می‌کنیم اما گاهی این فرصت ها به تهدید تبدیل می شود و دانشگاه ها باید متوجه این نکته باشند. دارابی با اشاره به اینکه امروز  زمان آن رسیده است که پذیرش در برخی از دانشگاه‌ها و رشته‌ها کم می‌شود و دیگر نیاید فقط به دنیال کمیت باشیم بلکه کیفیت دارای ارزش بیشتری است، گفت: ما باید مشی دانشگاه را تعقیب کنیم و این به معنای اخلاق حرفه‌ای در تمام زمینه‌ها است. رعایت اخلاق پژوهشی در امر پژوهش موضوعی است که به فراموشی سپرده شده و مسئولان دانشگاه باید متوجه این تهدید باشند. وی ادامه داد: ما به دنبال بیکار مدرک دار نیستیم بلکه به دنبال مدرک داری هستیم که زمینه کار در جامعه برای او فراهم باشد تا بتواند از زحماتی که سالیان سال کشیده، بهره برداری کند. امیدواریم که جامعه دانشگاهی و ستاد جامع دانشگاه های استان خرسان به این مهم دست یابد و با استفاده از تمام اهرم ها سهم واقعی خود را در تولید علم و رفع نیاز های مردم ادا کند. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی اجتماعی جشنواره علمی رضوی دانش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی