Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا رحمانی متخصص گوش و حلق و بینی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره درمان خانگی گرفتگی بینی اظهار کرد: در مورد رفع گرفتگی بینی به غیر از دارو‌های تجویزی که مصرف آن به وسیله پزشک به بیماران توصیه می‌شود، شست و شوی بینی می‌تواند بهترین راه حل برای پیشگیری و درمان گرفتگی بینی باشد؛ شست وشوی کامل و مرتب همچنین تخلیه بینی از ترشحات موجب تنفس راحت افراد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرز تهیه محلول شست وشوی بینی

وی درباره روش تهیه محلول شست وشوی بینی گفت: مبتلایان به عارضه گرفتگی بینی می‌توانند، سرم شست و شو که در داورخانه‌ها فروخته می‌شود را تهیه کنند، یا  از محلولی نمک با غلظت بسیار کم خانگی استفاده کنند؛ برای تهیه محلول خانگی شست و شوی بینی باید در یک پارچ آب یک قاشق چایی خوری نمک  ریخت، زیرا  محلول نباید طعم شوری زیادی داشته باشد و از آن استفاده کرد.

رحمانی درباره نحوه شست و شوی بینی با محلول توضیح داد: برای این کار افراد باید سوزن  یک سرنگ ۱۰ سی سی را جدا و سرنگ را از محلول نمکی پر کنند،  سپس سرنگ را  وارد مجرا کرده و محلول نمکی را در مجرای بینی تخلیه کنند؛ البته این موضوع که محلولی که از بینی وارد مجرا شده را باید  از دهان خارج کرد، باور غلطی است و نیازی به این کار نخواهد بود، همچنین نیازی نیست محلول به سمت پشت حلق کشیده شود، زیرا در این صورت به بیمار احساس ناخوشایندی دست می‌دهد.

این متخصص گوش و حلق و بینی درباره پیشگیری از خشکی بینی نیز اظهار کرد: در فصل سرما به خصوص در منازلی که از بخاری به عنوان وسیله گرمایشی استفاده می‌شود، خشکی هوا وجود دارد که باعث ایجاد خشکی و گرفتی بینی افراد می‌شود، می‌توان با استفاده از بخور این مشکل را حل کرد؛ آب نقش روان کننده ترشحات را ایفا می‌کند، بخار آب  با حل شدن در ترشحات و مخاط بینی،  تخلیه این مواد از مجاری را آسان می‌کند.

دمنوش‌های مفید برای رفع گرفتگی بینی

وی با شاره به تاثیر دمنوش‌های گیاهی بر رفع گرفتگی بینی، بیان کرد: افراد مبتلا به گرفتگی بینی با نوشیدن دمنوش‌های گیاهی مناسب مانند آویشن و پونه می‌توانند به سرعت گرفتن روند درمان خود از جمله کاهش ترشحات بینی کمک کنند.

رحمانی درباره روش درمان گرفتی بینی در بیماران سینوزیتی گفت: به افرادی که دچار بیماری سینوزیت هستند توصیه می‌شود در صورت ابتلا به سرماخوردگی و عفونت‌های سینوزینی از درمان خانگی اجتناب و به طورحتم به پزشک مراجعه کنند تا با تجویز پزشکی درمان شوند.

این متخصص گوش و حلق و بینی درباره پیشگیری از زخم شدن بینی اظهار کرد: افراد می‌توانند با استفاده از دستمال کاغذی نرم همچین چرب کردن بینی با کرم و پماد‌هایی مانند وازلین از زخم شدن بینی پیشگیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • انواع گل مژه و درمان آن