Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سیدحسین نوعی، دبیر اجرایی دومین جشنواره علمی رضوی شب گذشته، 25 بهمن ماه در دومین جشنواره علمی رضوی در محل مرکز همایش‌ های دانشگاه علوم پزشکی مشهد (برج سپید) اظهار کرد: شبکه جامع دانشگاه های استان در سال 1393 افتتاح شد و هدف اصلی تاسیس این شبکه ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و مراکز علمی و فناوری استان، توسعه، تولید دانش و کارآفرینی در استان و جلوگیری از انجام کارهای موازی صرفه جویی در هزینه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین ایجاد کارگاه های تخصصی علمی برای توسعه همکاری های علمی، فناوری و فرهنگی میان اعضا شبکه از جمله اهداف تاسیس این شبکه است. دبیر اجرایی دومین جشنواره علمی رضوی، در رابطه با اقدامات انجام شده در این شبکه خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات ماهیانه هم اندیشی شبکه با استاندار در خصوص مسائل علمی و فناوری استان، برنامه ریزی و برگزاری اولین و دومین جشنواره علمی رضوی، برگزاری دو دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی میان دانشگاه های عضو، تشکیل کارگروه های فعال، هدایت، نظارت و پیگیری مصوبات و اقدامات مرتبط با کارگروه ها و مشارکت و نظارت در توزیع 100 درصد بودجه پژوهشی استان از جمله این اقدامات است. نوعی در رابطه با برنامه های آتی این شبکه، بیان کرد: از جمله این اقدامات می توان به تلاش برای مشارکت فعال و موثر داشنگاه ها در پروژه های استانی و کشوری، افزایش تعامل و همکاری موثر بین دانشگاه ها، مشارکت و عضو گیری حداکثری دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و مراکز علمی و فعالیت های هماهنگ، گسترده و همزمان میان اعضای شبکه اشاره کرد. وی اضافه کرد: در حال حاضر چهار گروه فعال شامل، کارگروه پژوهشی در دانشگاه فردوسی، کارگروه فرهنگی در دانشگاه امام رضا، کار گروه کار آفرینی در موسسه آموزش عالی فردوس و کارگروهی تربیت بدنی در دانشگاه فردوسی مشهد است. دبیر اجرایی دومین جشنواره علمی رضوی گفت: اهداف تشکیل کارگروه پژوهشی شامل مشارکت اعضا در برگزاری همایش ها و مراسم علمی و فناوری، تهیه بانک اطلاعاتی دستگاه ها و مواد آزمایشگاهی موجود و کارهای پژوهشی مشترک بین داشنگاه های عضو شبکه جامع است. نوعی در رابطه با اهداف تشکیل کارگروه فرهنگی در این شبکه تصریح کرد: تقویت و ارتقا مبانی اعتقادی و توسعه فعالیت های فرهنگی با توانمند سازی کارشناسان، مدیران فرهنگی و دانشجویان وانجام اقدامات هماهنگ و یکپارچه سازی فعالیت های فرهنگی در بین اعضای شبکه از جمله این اهداف است. وی در خصوص اهداف کارگروه کارآفرینی عنوان کرد: کمک های تخصصی در رابطه با تغییر و ایجاد شغل، بهینه سازی مشاغل در راستای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی، کاهش نرخ بیکاری و توانمند سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه و اهداف کارگزوه ورزشی نیز شامل انجام فعالیت های ورزشی تاثیر گذار بین دانشجویان و مراکز علمی و فناوری است. دبیر اجرایی دومین جشنواره علمی رضوی مطرح کرد: با توجه به اهمیت نقش فرهیختگان در نظام توسعه دانش بنیان و ضرورت الگو سازی و ارتقا نقش آنان در فرآیند توسعه، ایده اولیه برگزاری جشنواره ابن رضوی در بهمن 96 از طرف استاندار وقت خراسان مطرح شد و اولین جشنواره نیز در 21 بهمن ماه سال 96 برگزار شد. نوعی خاطر نشان کرد: برساس شیوه نامه این جشواره، شش کارگروه  علوم مهندسی، پایه، کشاورزی، پزشکی، هنر، معماری و انسانی انتخاب شدند و عمده بحث ما در این جشنواره، انتخاب فرهیختگان نمونه است. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی اجتماعی جشنواره علمی رضوی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، نبی‌الله رشنو، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: اتفاقات طبیعی از قبیل؛ سیل، زلزله و… قدمتی به بلندای عمر پیدایش هستی دارد اما آنچه که امروز از این اتفاقات طبیعی به شکل بلایا رخ می‌دهد، اغلب به علت دستکاری مخرب انسان در محیط زیست است.

وی مدیریت بحران را فرا دستگاهی دانست و افزود: بخش بزرگی از مدیریت بحران در کشور ما به همکاری و هماهنگی فرا دستگاهی از جمله؛ وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران و هلال‌احمر وابسته است که باید در پیشگیری، مقابله و بازیابی با یکدیگر به صورت هماهنگ عمل کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی در این رابطه ادامه داد: برای هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در مدیریت بحران، روش‌نامه‌هایی متناسب با بحران ایجاد شده طراحی و ابلاغ شده است که در مواقع ضروری هر دستگاه ضمن تعامل با دیگر بخش‌ها، مأموریت تخصصی خود را در هر یک از مراحل پیشگیری، مقابله و بازآفرینی به صورت مؤثر و در لحظه ایفا کند.

رشنو با اشاره به توسعه و پیشرفت دانش مقابله با بحران گفت: در سال‌های اخیر نگاه جوامع به مخاطرات و بلایای طبیعی متفاوت از گذشته شده و انتظارات مردم و مسئولان از مجموعه مدیریت بحران، به ویژه در مرحله پیشگیری فراتر رفته است.

مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان به عنوان نمونه اظهار کرد: در اقدام پیشگیرانه تمرکز بر روی آبخیزداری و آبخوان‌داری برای مهار سیلاب است که در این سال‌ها سرعت بیشتری گرفته است، در فاز مقابله ضمن امداد رسانی و اسکان موقت، شرایط زیست در منطقه برای اهالی تأمین می‌شود و در فاز سوم، بازیابی و بازآفرینی در قالب کمک‌های بودجه‌ای و تسهیلات مکمل در منطقه بحران زده اجرا می‌شود.

وی جبران خسارات، پرداخت دیون و مطالبات در حوزه‌های طبیعی به بهره‌برداران، پوشش بیمه‌ای امهال تسهیلات و دیگر کمک‌ها برای بازیابی و بازسازی را از اقدامات در مراحل بعد از بحران برشمرد.

نبی‌الله رشنو هماهنگی‌های بین دستگاهی در مدیریت بحران را مهم دانست و گفت: هماهنگی با وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران، هلال‌احمر، سازمان برنامه و بودجه، دفتر توسعه روستایی ریاست‌جمهوری و سازمان هواشناسی در حوادث اخیر و رفتارهای پیشگیرانه و ساختارمند و اطلاع‌رسانی قبل از حادثه؛ خسارات جانی و مالی حوادث اخیر را به کمترین میزان کاهش داد.

وی تصریح کرد: بر اساس این تجارب در سال جدید، دفتر مدیریت بحران، تشکیل ستاد بحران وزارت را در برنامه اصلی خود قرار داده است، در پدافند غیرعامل هم ضمن هماهنگی با سازمان، کمیته مربوطه فعال و کارگروه‌های تخصصی در سرمازدگی، سیل، آفات و دیگر آسیب‌های حوزه کشاورزی تشکیل می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی در پایان پوشش گسترده چتر بیمه کشاورزی را یکی از راهکارهای اصلی مدیریت بحران در بازیابی دانست و بهره‌وری آن را منوط به فرهنگ‌سازی مناسب و اقناع کشاورزان برای اولویت دهی به بیمه محصولات و کار و پیشه کشاورزی ارزیابی کرد.

کد خبر 6063336

دیگر خبرها

  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی
  • جشنواره تئاتر دانشگاهی حذف شد؟/ خانه‌ای که روی آب ماند!
  • فراخوان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت منتشر شد
  • کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود
  • کارگروه ملی احیای دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود
  • کارگروه ملی احیاء دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود
  • تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک 
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید