Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-19@20:22:34 GMT

جنگ جهانی سوم با توسعه هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۶۷۶۶

جنگ جهانی سوم با توسعه هوش مصنوعی

بسیاری از کارشناسان و منتقدان فناوری هوش مصنوعی در چین بر این باورند که توسعه این فناوری می‌تواند منجر به وقوع جنگ جهانی سوم شود.

به تازگی اخبار و گزارش‌های جدیدی از سوی اندیشکده سازمان امنیت ملی آمریکا منتشر شده که نشان می‌دهد بسیاری از سیاست‌مداران و کارشناسان فعال در حوزه هوش مصنوعی در خصوص پیشرفت روزافزون این فناوری ابراز نگرانی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آنها عنوان کرده‌اند که برخی از مقامات سیاسی، منتقدان و همچنین کارشناسان فعال در حوزه‌های فناوری، معتقدند که توسعه روزافزون و پیشرفت هوش مصنوعی به خصوص در صنایع و تسلیحات جنگی، نظامی و دفاعی خطر و تهدید بزرگی برای آینده بشریت و جهان ایجاد خواهد کرد چرا که منجر به ساخت و توسعه تسلیحات جدید و پیشرفته‌ای می‌شود که بدون نیاز به کنترل و نظارت انسان قادر است عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و وظایف و مسئولیت‌های خود را انجام دهد.

بر اساس گزارش وب‌سایت fortune، این بدان معناست که تسلیحات جنگی و نظامی مبتنی بر فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی بدون درگیر شدن احساسات و عواطف انسانی می‌توانند کارهای موردنظر فرماندهان جنگی و سیاست‌مداران را انجام دهند و کاملا طبق برنامه‌نویسی‌های انجام شده عمل کند.

در اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی بود که خبری مبتنی بر تلاش و نگرانی جامعه جهانی در خصوص توسعه هوش مصنوعی و تهدیدات آن منتشر شد. در آن زمان بسیاری از کارشناسان، متخصصان، دانشمندان و همچنین شرکت‌های بزرگ تکنولوژی در جریان یک اجلاس جهانی که در سوئیس برگزار شد، از لزوم مقابله با توسعه بی‌رویه و جایگزینی کامل و بدون برنامه هوش مصنوعی با انسان سخن گفتند.

از آنجا که فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در سال‌های اخیر با پیشرفت قابل ملاحظه‌ای مواجه شده است، غول‌های تکنولوژی متعددی همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون، اپل، سامسونگ و غیره به طراحی و ساخت ابزارهای هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی (Artificial intelligence) بسیاری روی آورده‌اند. همان‌طور که در اخبار گذشته نیز اشاره شده بود، یکی از جدیدترین نمونه‌هایی که سرو صدا و جنجال‌های بسیاری را در جهان به پا کرد، دستیار صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل دوپلکس بود که صدای آن شباهت بسیار بی‌نظیری به صدای انسان دارد به گونه‌ای که توسط کاربران قابل تشخیص نیست و مخاطب یک روبات است نه یک انسان!

جالب است بدانید که استفن هاوکینگ، الون ماسک، استیو ووزنیاک، بیل گیتس و بسیاری دیگر از نام‌های بزرگ در زمینه علم و فناوری، مدت‌هاست که در رسانه‌ها و نامه‌های سرگشاده‌ی خود، درباره خطرات ناشی از هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده و به خیل محققان برجسته‌ی هوش مصنوعی پیوسته‌اند. خطراتی که می‌تواند به مجرمان این امکان را بدهد تا با سرعت و دقت بیشتری و با کمترین زحمت و احتمال ردیابی، به انجام سرقت، قتل‌های زنجیره‌ای، فریب افراد و کلاهبرداری‌های تلفنی و اینترنتی بپردازند.

حالا به نظر می‌رسد که چالش‌های اخلاقی پیش روی هوش مصنوعی به سایر کشورهای جهان نیز سرایت کرده است چرا که بسیاری از مقامات چین نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند و خواستار جلوگیری از توسعه بدون برنامه‌ریزی فناوری هوش مصنوعی شده‌اند تا از تهدیدات جدی آنکه به عقیده آنها ممکن است به وقوع جنگ جهانی سوم منجر شود، جلوگیری به عمل بیاورند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است + فیلم

رئیس دانشگاه آزاد گفت: امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است .

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه مسابقات روبوکاپ که امروز در دانشگاه علوم تحقیقات برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات رو بوکاپ نقش تقویت کننده و جهت دهنده به آموزش‌های فناوری را دارد.

وی افزود: امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است و پهباد‌ها و سیستم‌های کنترل از راه دور مطرح شدند.  

طهرانچی با اشاره به برگزاری این مسابقات اضافه کرد: خلاقیت دانشجویان در همین مسابقات ظهور و بروز پیدا می‌کند.

وی در خصوص تعداد شرکت کنندگان گفت: تعداد شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات ربو کاپ به دو برابر افزایش یافته و ۳۱۶ تیم به همراه ۵ کشور خارجی شرکت کردند، که ۵۰ تیم دانشگاهی و ۲۴۰ تیم دانش آموزی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: برای تربیت فناور باید بخش‌هایی باز شود. نباید فقط تربیت علمی داشته باشیم بلکه باید تربیت فناوری را هم در کنار علم گسترش دهیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد
  • چت‌بات هوش مصنوعی متا در دسترس برخی کاربران واتس‌اپ قرار گرفت
  • هوش مصنوعی: دوران گذار از مزیت به ضرورت
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کدام کشور با هوش مصنوعی بر خاورمیانه تسلط خواهد یافت؟
  • امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است + فیلم
  • رویداد بین المللی نوروتاک