Web Analytics Made Easy - Statcounter

دندان‌پزشکان اعلام کردند که مصرف مقدار زیادی از فلوراید و خمیردندان در هر نوبت منجر به تغییر رنگ شدید دندان می‌شود. آفتاب‌‌نیوز :  طبق گفته دندان‌پزشکان؛ مناسب‌ترین مقدار استفاده از خمیردندان در هر نوبت مسواک زدن به اندازه یک نخود است. از طرفی کودکان زیر سه سال باید به اندازه یک دانه گندم یا برنج خمیردندان مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس گزارش «مدیکال دیلی»، مصرف خمیردندان بیشتر به معنای تمیزتر شدن دندان نیست.
«مری هیز» دندان‌پزشک کودکان در شیکاگو گفت: استفاده از فلوراید دارای مزیت‌های شگفت‌انگیزی است اما باید با دقت مصرف شود. اگر فردی به هنگام تشکیل دندان‌های دائمی فلوراید زیادی مصرف کند می‌تواند به «فلوئوروزیس دندانی» مبتلا شود. فلوئروزیس دندانی شرایطی است که لکه‌هایی بر روی مینای دندان پدید می‌آ‌یند یا دندان‌ها بی‌رنگ می‌شوند.
همچنین گفته شده در هر نوبت باید به مدت دو دقیقه مسواک بزنید و مطمئن شوید که در تمام جهت‌ها و به طور مستقیم دندان‌های خود را تمیز می‌کنید. البته مقدار استفاده از خمیردندان مهم است. مصرف بیش از حد خمیردندان منجر به تولید کف‌های زیادی در دهان شده و مسواک زدن را دشوار می‌کند.
نکته دیگر این است که برخی‌ها تصور می‌کنند که هرچه محکم‌تر و با فشارتر مسواک بزنند دندان‌هایشان تمیزتر می‌شود اما این گونه نیست، آنها با این کار باعث ایجاد اصطحکاک زیاد و در نتیجه سایش دندانی و آسیب به لثه‌ها می‌شوند. اگر مسواک شما هر دو تا سه ماه یکبار خراب می‌شود نشان‌دهنده این است که شما با فشار مسواک می‌زنید.
فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خمیر دندان فلوراید مینای دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام بیش از ۸۰ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳

علیرضا کریمیان مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش گفت: ثبت‌نام نوبت دوم برای پذیرش رشته‌های با آزمون دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از روز سه‌شنبه ۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ منحصراً از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز و در روز یکشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ تمام می‌شود. 

وی افزود: تا به این لحظه بیش از ۸۰ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ثبت نام کرده‌ند. 

کریمیان تاکید کرد: داوطلبان می‌توانند علاوه بر انتخاب فقط یکی از گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی نیز متقاضی شوند و به دلیل هم‌زمانی نوبت برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، داوطلبان منحصراً مجاز به ثبت‌نام در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی هستند.

وی ادامه داد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای همه داوطلبان در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • مراقب سلامت دندان‌ها در تعطیلات نوروزی باشید
  • ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌ دهان و دندان
  • آخرین مهلت ارائه پروپوزال به فراخوان طراحی سامانه هوشمند تشخیص بیماری‌های دندان
  • کاهش مصرف سوخت و آلایندگی با استفاده از خودروهای برقی
  • ثبت‌نام بیش از ۱۹۵ هزار نفر در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • این سبزی را خشک کنید و به جای نمک در غذا ها و سر سفره استفاده کنید
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • ثبت نام بیش از ۸۰ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳
  • ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر در روز اول ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • مواد غذایی سرطان‌زا را بشناسید