Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

۲۴ بهمن ماه سال جاری بود که خبری مبنی بر واردات اولین محموله دام زنده به تعداد ۲ هزار راس از فرودگاه امام خمینی (ره) منتشر شد. ۲۶ بهمن ماه سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد که فقط ۱۰۷۳ دام از این فرودگاه وارد شده است. همین اختلاف آمار باعث شد تا پرونده مفقود شدن ۹۲۷ راس دام زنده در فرودگاه امام خمینی (ره) باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک در مورخه 24 بهمن ماه سال جاری خبر واردات اولین محموله دام زنده از رومانی منتشر شد. در این خبر ذکر شده بود: شرکت پشتیبانی امور دام و طیور در راستای تنظیم بازار در نخستین مرحله اقدام به واردات حدود 2 هزار رأس دام زنده سبک از کشور رومانی کرده است. این محموله از طریق فرودگاه بین ‌المللی امام خمینی (ره) وارد کشور شده و تا پایان هفته جاری به حدود ۵۰ هزار رأس خواهد رسید.

حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و طیور در مورخه 25 بهمن ماه 1397 ضمن تایید این حجم از واردات دام زنده اعلام نمود که قرار است هر شب واردات دام زنده ادامه داشته باشیم.

در مورخه 26 بهمن ماه خبری پیرامون واردات دام زنده منتشر شد که در نوع خود عجیب به نظر می رسید. علی رستمی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) طی مصاحبه ای اعلام کرد که تنها 1073 دام از فرودگاه امام وارد شده است. همین اختلاف آماری باعث شد تا پرونده مفقود شدن 927 راس دام زنده در فرودگاه امام خمینی (ره) باز شود. رستمی درباره اختلاف آماری شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) و شرکت امور پشتیبانی دام در ورود دام های زنده از فرودگاه امام (ره) گفت: متولی این موضوع وزارت جهاد کشاورزی است و بهتر است که این نهاد در این باره پاسخ دهد اما آماری که از تعداد ورود دام زنده از سوی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام شد، صحیح است و 1073 راس گوسفند از این مبدأ وارد شده است. وی افزود: احتمالا وزارت جهاد کشاورزی و شرکت امور پشتیبانی دام با احتساب ورود دام از سایر مبادی این آمار را اعلام کرده است.

حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و طیور پرده از ماجرای مفقود شدن 927 راس دام زنده در فرودگاه امام خمینی (ره) برداشت و گفت: اختلاف آماری وجود نداشته و ندارد و اصلاً موضوع مفقود شدنی مطرح نبوده است.

وی ادامه داد: متاسفانه ایشان یک بارنامه را مشاهده نموده و بر اساس همان یک بارنامه اظهارنظر کرده است و این در حالی است که ممکن است در یک پرواز چندین بارنامه وجود داشته باشد و یا در یک روز چندین بارنامه وجود داشته باشد. ورناصری افزود: نکته مهم این است که هم اکنون به صورت مداوم در حال واردات دام زنده هستیم و برنامه ریزی برای واردات 50 هزار راس در هر هفته صورت گرفته است. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و طیور گفت: وقتی که می گوییم قرار است 50 هزار راس در هر هفته وارد شود این بدان معنا نیست که این 50 هزار راس به صورت یکباره وارد می کنیم بلکه این تعداد از طریق محموله های مختلف وارد کشور خواهد شد. هم اکنون نیز از این تعداد، 4 هزار راس دام زنده وارد کشور شده است و دیگر آمار واردات 2 هزار راس نیست.

ورناصری در انتهای صحبت های خود به این نکته اشاره نمود که ارائه این گونه آمارها بیشتر به دلیل ناآگاهی است و آنچه در این بین مهم است این موضوع است که واردات دام زنده به صورت مستمر در راستای تنظیم بازار گوشت قرمز ادامه خواهد یافت و انشاالله در آینده نزدیک شاهد بیشتر شدن روند کاهشی قیمت گوشت قرمز و سایر آلایشات باشیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد حجاج از ترمینال «سلام» فرودگاه امام (ره) اعزام می‌شوند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سعید چلندری گفت : این عملیات از امروز سوم اردیبهشت با اعزام زائران خانه خدا از ترمینال سلام هم‌زمان با برگزاری مراسم بدرقه با حضور نواب نماینده ولی فقه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج و زیارت و «عبدالله بن سعود العنزی» سفیر کشور عربستان در ایران و تنی چند از مقامات کشوری و لشکری آغاز شد و عملیات رفت تا ۱۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در عملیات حج عمره امسال پنج‌هزار و ۷۲۰ زائر خانه خدا عازم سرزمین وحی می‌شوند، اظهار داشت: ۲ هزار و ۸۶۰ زائر از طریق ترمینال سلام شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای انجام این فریضه مقدس عازم عربستان می‌شوند و درمجموع همین میزان نیز از ۱۰ فرودگاه دیگر به عمره مفرده مشرف می‌شوند.

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه آخرین پرواز برگشت زائران در تاریخ ۲۳ اردیبهشت خواهد بود، گفت: همه پرواز‌ها توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) انجام می‌شود.

چلندری خاطرنشان‌کرد: اعزام زائران حج تمتع نیز از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و ترمینال سلام به‌عنوان پایانه زیارتی با مساحت ۵۴ هزار مترمربع ظرفیت بسیار بالایی برای ارائه خدمات به حجاج و زائران عتبات را در سطح بسیار خوب دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟
  • ظرفیت 10 هزار خودرویی پارکینگ ترمینال سلام
  • اعزام اولین کاروان سفر عمره مفرده از گیلان
  • اعزام ۵۰ درصد زائران عمره از فرودگاه امام خمینی(ره) به سرزمین وحی
  • نخستین کاروان عمره مفرده پس از ۹ سال انتظار عازم مدینه شد
  • ۵۰ درصد حجاج از ترمینال «سلام» فرودگاه امام (ره) اعزام می‌شوند
  • نخستین کاروان عمره گزاران ایرانی عازم سرزمین وحی شد 
  • اعزام نخستین گروه از زائران عمره ایرانی پس از ۹ سال
  • برای نخستین بار ؛ حضور سفیر عربستان در فرودگاه امام خمینی(ره) همزمان با اعزام زوار ایرانی + فیلم
  • فیلم/ حضور سفیر عربستان در فرودگاه امام خمینی(ره)