Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر رجبی، رئیس حوزه هنری استان اردبیل، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ اثر در بخش‌های مختلف از سراسر کشور در سایت این فراخوان به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: متقاضیانی که تاکنون موفق به بارگذاری آثار خود در سایت هنرواره بارگذاری نشده‌اند می‌توانند تا ۱۵ اسفندماه آثار خود را به دبیرخانه مجازی این هنرواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر هنرواره ملی انقلاب اسلامی، روایت ایرانی بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های تصویرسازی، طراحی پوستر، اینفوگرافیک، موشن گرافیک و طراحی نشان چهلمین سالگی انقلاب اسلامی با ۲ موضوع اصلی «وضعیت اسفناک کشور پیش از انقلاب و در دوران رژیم پهلوی از ابعاد مختلف» و «موفقیت‌ها و دستاورد‌های ۴۰ ساله انقلاب در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی» به دبیرخانه این هنرواره ارسال کنند.
رجبی اضافه کرد: هنرمندان همچنین می‌توانند موضوعات دیگر پیشنهادی از جمله سیاست خارجی، اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، رفاه عمومی و بهداشت، تولید علم و تمدن سازی، استقلال، آزادی و جمهوریت، احیای ارزش‌های اسلامی، معنویت و اخلاق، فرهنگ ایثار و شهادت، خانواده و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، امید به زندگی و نشاط اجتماعی، احیای شان و منزلت زن مسلمان ایرانی را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی گفت: هنرمندان می‌توانند برای ثبت نام، تکمیل فرم شرکت، ارسال آثار و دریافت کد رهگیری به سایت www.storyiran.com مراجعه کنند.
رئیس حوزه هنری استان اردبیل افزود: هنرمندان در صورت عدم موفقیت در بارگذاری آثار درسایت می‌توانند آثار خود را به همراه مشخصات کامل و عکس پرسنلی به آدرس storyiran.artwork@gmail.com ارسال کنند.
رجبی هدف از برگزاری این هنرواره را جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب و مقابله با تطهیر رژیم پهلوی با تبیین دستاورد‌های درخشان انقلاب اسلامی در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی ذکر کرد.
وی با بیان اینکه این هنرواره با مشارکت 'موسسه سرگذشت' و همکاری و همیاری خیران استان اردبیل برگزار می‌شود، اظهار کرد: برای نفرات برتر هر رشته جوایز نفیسی در نظر گرفته شده و در آیین اختتامیه که در تهران برگزار خواهد شد از آن‌ها تجلیل می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا اردبیل هنرواره ملی انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه‌ی پیروزی انقلاب یکی از نقاطی که مورد غضب انقلابیون تندرو قرار گرفت و حتی دو هفته پیش از پیروزی قطعی توسط آنان به آتش کشیده شد، شهرنو یا همان محله‌ی بدنام تهران بود. نخستین بار عصر دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۵۷ شماری از جوانان تندرو به شهرنو هجوم برده و آن‌جا را به آتش کشیدند، اما ماجرا با ورود ده نفر روحانی در آن مقطع ختم به خیر شد؛ آن‌ها فورا به آتش‌نشانی مراجعه کرده و از ماموران خواستند برای خاموش کردن آتش اقدام کنند. با این حال استخوان شهرنو همچنان لای زخم انقلاب باقی ماند تا نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب.

مرحله‌ی بعدی مواجهه‌ی انقلابیون با شهرنو این بار اما نه سرخود، که به دستور دادستانی وقت صورت گرفت آن هم نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب. روز یک‌شنبه ۵ اسفند ۱۳۵۸ خیابان‌های اطراف محدوده‌ی شهرنو زیر پوشش حفاظتی پاسداران انقلاب قرار گرفت و در ساعت ۲۲ پاسداران کمیته‌ی منطقه‌ی ۱۲ و چند نفر از اعضای شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات، با در دست داشتن حکم دادستانی با بولدوزرهای شهرداری دیوارهای شهرنو را تخریب کردند.. فردای آن روز کیهان در پی اعلام این خبر نوشت: «قرار است جای خانه‌ها، مغازه‌ها و اماکن قلعه شهرنو که کار تخریب آن ظرف چند روز آینده پایان می‌گیرد، به‌زودی در زمین آن بازار اسلامی،‌ مسجد، مدرسه و پارک ایجاد شود.» یکی از مسئولان شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات نیز در رابطه با این موضوع به خبرنگار شهری کیهان گفت: «دایره‌ی مبارزه با منکرات کار خود را از چهار ماه پیش با حکم دادستان انقلاب اسلامی آغاز کرد و خط اصلی عمل‌کرد این شورا مبارزه‌ی پی‌گیر در جهت ریشه‌کن کردن فساد و فحشا در سراسر کشور می‌باشد.»

نماینده‌ی دادستان برای حل این مسئله، شیخ حسین انصاریان بود. ایشان در گفت‌وگویی که با بخش تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پاییز ۷۸ انجام داده جزئیات این ماجرا را توضیح داده است. مرکز اسناد انقلاب اسلامی به‌تازگی ویدیوی قسمت نخست این بخش از سخنان او را در کانال تلگرامی خود قرار داده که متن آن به این شرح است:

انصاریان: یک بار مردم حمله کردند آن‌جا را آتش زدند. کار افراطی هم صحیح نیست هم این‌که آقای طالقانی خیلی از این عمل ناراحت شد و در یک سخنرانی‌اش خیلی حمله کرد به آن‌هایی که این کار را کردند. من اول فرستادم شهرنو آمار گرفتم؛ ۱.۱۲۰ خانه در ۸۰ هزار متر ساختمان در آن‌جا وجود داشت؛ یک طبقه و دو طبقه، تمام این خانه‌ها مرکز فحشا بود. خیلی نرم باها آن‌ها صحبت، و همه‌ی خانه‌ها را قیمت‌گذاری کردیم. خانه‌ها را به ما واگذار کردند ولی به نام من در محضر نوشتند که وکیل آقای قدوسی (دادستان کل انقلاب اسلامی) بودم. من امضا می‌کردم و پول‌شان را هم نقد می‌دادم.

[مصاحبه‌کننده] مقاومتی نکردند؟

انصاریان: اغلب‌شان نه، چون پیرمرد هم شده بودند، پشیمان هم شده بودند. با آن‌ها برای توبه کردن هم صحبت می‌کردیم. خیلی‌هایشان هم گریه می‌کردند و با کمال رضایت... حتی بعضی‌ها پول خانه‌های‌شان را نگرفتند، گفتند حالا که شما می‌خواهید یک کار خدایی کنید ما سند را به نام‌تا می‌زنیم می‌رویم.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898958

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • مهلت اجرای قانون اساسنامه «شرکت ملی پست» به مدت دو سال تمدید شد
  • تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست 
  • تمدید دو ساله مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست توسط مجلس