Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهاراتی مبنی بر تکذیب تولید اسنک از ذرت حیوانی، گفت: گزارش مبسوط نمونه‌های تست شده از مواردی که از ذرت حیوانی در تولیدشان استفاده کرده بودند، آماده است و موارد آلودگی میکروبی و حتی بعضاً آلودگی شیمیایی یا موارد دیگر هم در آن مشاهده شده که موارد تفصیلی آن ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کیانوش جهانپور در واکنش به اظهارات رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده‌های حجیم شده بر پایه ذرت مبنی بر تکذیب تولید اسنک از ذرت حیوانی، گفت: مواردی که توسط این فرد مطرح شده به هیچ وجه صحت ندارد. گزارش مبسوط نمونه‌های تست شده از مواردی که از ذرت حیوانی در تولیدشان استفاده کرده بودند، آماده است و موارد آلودگی میکروبی و حتی بعضاً آلودگی شیمیایی یا موارد دیگر هم در آن مشاهده شده که موارد تفصیلی آن ارائه می‌شود. قطعاً این موضوع هم تخلف بهداشتی بوده و هم تخلف ارزی که البته موضوع تخلف ارزی در حیطه کاری سازمان غذا و دارو نیست.

وی با بیان اینکه اظهارات این فرد به هیچ‌وجه صحت ندارد و ایشان در جایگاهی نیستند که در این زمینه اظهار نظر کنند، افزود: بلکه پرونده مسیر قضائی خودش را طی می‌کند و گزارش مبسوط و مفصل آن هم توسط مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو ارائه خواهد شد. باید توجه کرد که بحث مغایرت بهداشتی به عنوان محور اصلی این پرونده بوده است. تعجب می‌کنم که اتحادیه‌هایی که عموماً باید به نوعی متوجه حقوق مصرف‌کننده هم باشند، اینگونه اظهارات را مطرح می‌کنند. ما اتحادیه تشکیل نمی‌دهیم که از برخی موارد تخلف، حمایت کنیم و از بیان چنین اظهاراتی آن هم در مواردی که از سوی برخی از این شرکت‌ها تخلفاتی انجام شده و برای ما محرز و مسلم است، از این شرکت‌ها حمایت می‌کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه خط تولید شرکت‌های متخلف در حوزه اسنک‌های پف‌کرده حجیم شده در آن زمان متوقف شد، گفت: اما در حال حاضر این موضوع از حیطه مسوولیت‌های سازمان غذا و دارو خارج است و سازمان تعزیرات و دستگاه قضائی باید در این زمینه اظهار نظر کنند. در عین حال اظهارات اتحادیه مذکور موجب تعجب است و توصیه می‌کنیم برخی افراد جایگاه خودشان را در نظر بگیرند و در حوزه‌ای که به آن‌ها مربوط نیست و در آن حوزه شایستگی اظهارنظر هم ندارند، اظهار نظر نکنند و موجب تشویش اذهان عمومی نشوند.

جهانپور تاکید کرد: ما به عنوان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هر کجا که پای سلامت عمومی در میان باشد، کوتاه نمی‌آییم و امیدواریم این موارد با برخورد مناسب از سوی سیستم قضائی و تعزیراتی مواجه شوند. باید توجه کرد که فضاسازی‌های رسانه‌ای تغییری در موقعیت علمی و فنی سازمان غذا و دارو ایجاد نکرده و به هیچ وجه از سلامت مردم کوتاه نمی‌آییم.

گفتنی است؛ پیش از این سخنگوی سازمان غذا و دارو از ارجاع پرونده تخلف دو برند معروف اسنک‌های حجیم‌شده بر پایه ذرت به دستگاه قضائی خبر داده بود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی

به گزارش خبرگزاری مهر، شیما حلاج گفت: اگر چه سازمان غذا و دارو برحسب وظیفه قانونی موظف است بر تولید، واردات و ارزیابی‌های ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت نماید، اما برخی از خانم‌ها به دلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها، افزود: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فرآورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند.

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: وقتی رژ لب برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژ لب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است.

حلاج گفت: در کنار اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

کد خبر 6087339 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو