Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:13:06 GMT

نصب مسیریاب در سرویس مدارس پایتخت تعلیق شد

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۴۱۲۴

نصب مسیریاب در سرویس مدارس پایتخت تعلیق شد

تهران-ایرنا- رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: نصب سامانه GPS (مسیریاب) در سرویس های حمل و نقل دانش آموزان امسال به دلیل بار مالی آن و اعتراض پیمانکاران تعلیق شد.

سیدصدرا خوش قدم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سال گذشته در کارگروه ماده 18 مصوب شد سامانه مسیریاب به مدت سه سال، هر سال 30 درصد در خودروهای سرویس مدرسه نصب شود و سال گذشته نیز این سامانه در 30 درصد خودروها نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: امسال نصب این سامانه اعتراض هایی را در پی داشت و موجب شد پیمانکاران هزینه های بیشتری مطالبه کنند که صدای خانواده ها را نیز درآورد.
خوش قدم تاکید کرد: این درحالی است که براساس مصوبه کارگروه ماده 18 اعتبار مربوط به این سامانه در مبلغ تعیین شده برای سرویس مدارس در نظر گرفته شده بود.
وی گفت: سامانه مسیریاب باید توسط شرکت و پیمانکار در خودروهای سرویس مدارس نصب شود و سازمان تاکسیرانی نیز بر آن نظارت داشته باشد.

*پیشنهاد دادیم اما پراید حذف نشد
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران همچنین درباره موضوع حذف خودرو پراید از سرویس حمل و نقل دانش آموزان اظهارداشت: آموزش و پرورش سال گذشته به تاکسیرانی پیشنهاد داد پراید پایین تر از مدل 85 به استثنای خودروهای زنان سرپرست خانوار در مدت سه سال از چرخه حمل و نقل دانش آموزان خارج شود.
وی، هدف از این پیشنهاد را به کارگیری خودرو با کیفیت، حفظ امنیت دانش آموزان و حمایت از حقوق خانواده ها عنوان و بیان کرد: متاسفانه سازمان تاکسیرانی اعلام کرد در بعضی مناطق برای تامین خودرو باکیفیت در مضیقه است.

*اعتراض بی نتیجه در پی افزایش نرخ سرویس مدارس
خوش قدم همچنین با اشاره به افزایش 10 درصدی نرخ سرویس مدارس در سال جاری افزود: با توجه به این افزایش و دریافت مبالغ نامتعارف (خارج از این افزایش 10 درصدی) از سوی برخی پیمانکاران و نیز شرایط اقتصادی خانواده ها، آموزش و پرورش اعتراض خود را مبنی بر کاهش میزان رشد نرخ سرویس مدارس به فرمانداری اعلام کرد اما پس از 2 ماه، اعتراض بی نتیجه ماند و همان نرخ گذشته ابلاغ شد.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: این نرخ براساس محدوده بندی و مسافت در سامانه هوشمند سرویس مدارس قابل مشاهده است و اولیا هنگام ثبت نام که به صورت اینترنتی انجام می شود، می توانند از نرخ ها اطلاع پیدا کنند.
وی درباره دریافت هزینه های متفاوت برای سرویس مدارس از اولیای دانش آموزان در هنگام ثبت نام و در طول سال تحصیلی اظهارداشت: در ابتدای سال تحصیلی نرخ قطعی مشخص نیست و حدود یک ماه بعد از شروع سال، نرخ تاییدشده فرمانداری به آموزش و پرورش ابلاغ می شود که امسال هم اینگونه بود.
خوش قدم افزود: براین اساس به مدارس اعلام شد که قبل از قطعی شدن نرخ، با پیمانکاران مورد تایید پیش قرارداد منعقد و هنگام ثبت نام دانش آموزان و درخواست آنان برای استفاده از سرویس، مطابق با شیوه نامه اجرایی، علی الحساب 40درصد نرخ مصوب سال گذشته را از اولیا دریافت کنند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: پس از اعلام نرخ رسمی سرویس دانش آموزان و انعقاد قرارداد قطعی مدارس با پیمانکاران، مدارس می توانستند با کسر 40 درصد، مابقی مبلغ را از اولیای دانش آموزان اخذ کنند.
وی با بیان اینکه امسال بیش از 22 هزار خودرو برای حمل و نقل بیش از 130هزار دانش آموز تهرانی در نظر گرفته شد اظهارداشت: حدود 420 پیمانکار که دارای مجوز سازمان تاکسیرانی هستند با آموزش و پرورش برای تسهیل در رفت و آمد دانش آموزان همکاری می کنند.
خوش قدم گفت: 180 نفر از نیروهای رسمی شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش نیز بر عملکرد سرویس مدارس در مناطق مختلف نظارت می کنند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران، بیشترین اعتراض اولیا برای سرویس مدارس را نرخ و چگونگی دریافت آن عنوان کرد و افزود: اولیا در هنگام بروز هر گونه نارضایتی و مشکل همچون دریافت نرخ اضافه، نبود برچسب سرویس مدارس بر روی خودروها می توانند موضوع را به ناظران و کارشناسان انجمن اولیا و مربیان در مناطق اطلاع دهند و در صورت حل نشدن مشکل، آن را به اداره انجمن اولیا و مربیان شهر تهران اعلام کنند.
به گزارش ایرنا این درحالی است که بسیاری از شهروندان برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس نزدیک به محدوده محل سکونت یا مدارس مدنظر، مجبور می شوند هزینه های اعلام شده مربوط به ثبت نام یا سرویس مدرسه را تقبل کنند وگرنه امکان ثبت نام فرزندانشان را ممکن است از دست دهند.

تهرام/7245/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش سرويس مدارس مسيرياب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور