Web Analytics Made Easy - Statcounter

به شهادت رساندن پسربچه شش ساله به جرم شیعه بودن و در مقابل چشمان مادرش در مدینه بار دیگر سازمان‌های بین المللی و مدعیان حقوق بشر را در برابر آزمونی قرار داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  شهر پیامبر چندی پیش شاهد جنایت هولناکی بود که در آن یک کودک شش ساله بخاطر شیعه بودن در مقابل جشمان مادرش سر بریده شد و همچون سالار شهیدان مظلومانه به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس مادری همراه پسر شش ساله خود به نام زکریا برای زیارت مرقد پیامبر اسلام (ص) راهی شده بودند که در مسیر زیارت فردی جلوی آن‌ها را می‌گیرد و از مادر زکریا می‌پرسد که شیعه است یا نه، زمانی که این فرد با پاسخ مثبت مادر زکریا روبه رو می‌شود دقایقی بیشتر به طول نمی‌انجامد که خودرویی در نزدیکی آن‌ها متوقف می‌شود و فرد مهاجم پس از اینکه از خودرو خارج می‌شود زکریا را در مقابل چشمان مادرش و در حالی که در مسیر مرقد مطهر پیامبر اسلام (ص) بودند سر می‌برد و به شهادت می‌رساند؛ از این جنایت در حالی قریب به یک هفته می‌گذرد که تاکنون مدعیان حقوق بشر و سازمان‌های بین المللی در خصوص آن واکنشی نشان نداده اند.

سئوالی که در اینجا ذهن را درگیر می‌کند این است که چه چیزی سبب می‌شود که حوادث و رخداد‌هایی که ممکن است در هر جای دنیا رخ دهد زمانی که در ایران رخ می‌دهد کانون توجهات و هجمه‌های گوناگون مدعیان حقوق بشتر و همدستان آن‌ها می‌شود، اما در مقابل به شهادت رساندن مظلومانه پسربچه‌ای شش ساله به جرم شیعه بودن سکوت کنند؟

دکتر مسعود اخوان فرد، استاد حقوق بین الملل در خصوص علت برخورد دوگانه مدعیان حقوق بشر اظهار کرد: حقوق بشر در جهان معاصر دارای فراز و فرودی است که گاهی از آن، از سوی کشور‌های غربی علیه کشور‌های در حال توسعه و یا در مسیر استقلال استفاده می‌شود که نمونه بارز این موضوع در ارتباط با کشور‌های حامی بلوک غرب که هیچ گونه سبقه‌ای از آزادی، انتخابات، دموکراسی و عناوینی از این دست نداشتند نظیر عربستان سعودی مشاهده می‌کنیم که در گزارش‌های حقوق بشری به آن‌ها پرداخته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:زوایای پنهان ماجرای قتل یک کودک شیعه در عربستان/ وهابیت و سعودی‌ها چه زمانی به عنوان ناقضان حقوق بشر معرفی می‎شوند؟

این حقوقدان و استاد حقوق بین الملل تصریح کرد: در مقابل، کشور جمهوری اسلامی ایران که هر سال تقریبا یک انتخابات داشته و مردم تمامی ارکان نظام را با رای مستقیم و غیرمستقیم خودشان انتخاب کردند و بر آن نظارت می‌کنند و نمونه بارز مردم سالاری آن هم از نوع دینی است دائما در معرض اشاره‌های بین المللی قرار می‌دهند و عناوینی همچون حقوق بشر و انتخاب یک گزارشگر ویژه برای ایران نشان دهنده این است که برخورد غربی‌ها برخورد صحیحی نیست و بر اساس نوع تفکر بیمارگونه لیبرالیستی که هر گونه نظامی غیر خود را باطل می‌داند استوار است.

وی در ادامه و در خصوص قتل کودک شش ساله در مدینه بخاطر شیعه بودن اذعان کرد: این حادثه بسیار دردناکی است که در قرن بیست و یکم یک پسربچه به جرم فرستادن صلوات به پیامبر اسلام (ص) و خاندان ایشان باید از نظر تفکر عقب مانده و ارتجاعی سلفی باید به فجیع‌ترین شکل و در مقابل چشمان مادرش کشته شود؛ همه این‌ها نشان دهنده درنده خویی تفکر وهابی و سلفی است که بار‌ها و بار‌ها مورد حمایت استکبار جهانی و مشخصا آمریکا قرار گرفته است چرا که آن‌ها بر اساس دلار‌های نفتی حق و باطل را ارزیابی می‌کنند.

اخوان فرد بیان کرد: متاسفانه برخی این موضوع را در برخورد‌های ژورنالیستی به فراموشی می‌سپارند، به نظر اهمیت قتل این کودک شش ساله بسیار بالاتر از قتل خاشقچی و بسیار تالم آور است و باید به ابعاد انسانی و حداقل‌های حقوق بشری توجه شود.

استاد حقوق بین الملل ادامه داد: من از کرسی‌های حقوق بشری بین المللی و سازمان‌های بین المللی تعجب می‌کنم که علی رغم گذشت چند روز از این حادثه هیچ گونه اظهارنظر و محکومیتی از آن‌ها مشاهده نمی‌شود و انتظار این است که کرسی‌های حقوق بشری بین الملل و داخل کشور دراین باره اظهار نظر کنند چرا که در رابطه با این موضوع یک انسان بخاطر تفتیش عقاید به قتل رسیده است، به همین خاطر بر اساس موازین حقوق بشر و اعلامیه حقوق بشر، براساس اعلامیه حقوق بشر اسلامی و براساس حداقل موازین شرع مقدس اسلام محکوم است.

وی اضافه کرد: بنابراین انتظار می‌رود با این موضوع عادی برخورد نشود و حداقل نیاز است برای این موضوع نشستی از سوی صاحبنظران ترتیب داده شود و به ابعاد مختلف مظلومیت این کودک پرداخته شود.

اخوان فرد در ادامه و در خصوص میزان صحت و سقم ادعای استقلال از جانب سازمان‌های بین المللی گفت: اساسا زمانی که پرونده‌ای مطرح می‌شود به عنوان یک شاخص برای ارزیابی میزان کارآمدی و تعهد آن سازمان به اساسنامه خود به کار می‌رود؛ در این رابطه برخورد این گونه سازمان‌ها با چنین موضوعی روشن می‌کند که چه میزان برایشان جان انسان‌ها مهم است این در حالی است که هنوز به پرونده قتل کودک شش ساله شیعه رسیدگی نشده که مسئولان قضایی عربستان اعلام کردند که این فرد از تعادل روحی و روانی برخوردار نیست و به نوعی قصد دارند آن مجرم را از مسیر اتهامات رهایی ببخشند که نشان دهنده این است که این برخورد‌ها کاملا دوگانه است.

وی تصریح کرد: افکار عمومی جهان به خوبی این موضوع را درک می‌کند و به خوبی نقش دلار‌های نفتی را در محکومیت و عدم محکومیت در چنین پرونده‌هایی حس می‌کند به همین خاطر است که حتی کسانی که با ما از نظر عقیده و آرمان متفاوت هستند کاملا در این رابطه مردم کشور‌های گوناگون و حتی کشور مردم کشور‌های غربی هم هم مرام و هم عقیده هستند که نمونه بارز آن را در تظاهرات مردم فرانسه در پاریس مشاهده می‌کنیم.

منبع:میزان

انتهای پیام/

پشت پرده برخورد دوگانه مدعیان حقوق بشر در رابطه با شهادت کودک ۶ ساله در عربستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار بین الملل عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، «علی بحرینی» سفیر ایران در ژنو طی نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، اظهار کرد: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این نسل‌کُشی را فوراً متوقف کنید.

سفیر ایران در ژنو همچنین ضمن برشمردن فهرستی از موارد جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کُشی که توسط رژیم صهیونیستی در ۸ ماه گذشته به وقوع پیوسته است، خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین المللی برای توقف این نسل کشی شد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل در ژنو در این مکاتبه با اشاره به گزارش مؤسسه دفاع مدنی در غزه مبنی بر کشف گور دسته جمعی حاوی پیکرهای ۲۰۰ تن از شهدای فلسطینی که توسط نیروهای اسرائیلی در مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس غزه کشته و دفن شده بودند، در این نامه اظهار داشته است: پیش از ارتکاب به این جنایت نیز کارشناسان سازمان ملل در خصوص حمله به بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند.

بحرینی تاکید کرد: این واقعیت نشان می‌دهد که اگر این جنایات دهشتناک فوراً متوقف نشود، لاجرم شاهد تکرار چنین فجایعی خواهیم بود.

وی در این نامه با استناد به حقوق بین الملل، حقوق بین المللی بشردوستانه و اسناد مهم بین المللی از قبیل کنواسیون های چهارگانه ژنو، حمله به بیمارستان‌ها و اماکن درمانی، گرسنگی دادن به مردم به عنوان ابزار جنگی، جلوگیری از انتقال کمک‌های بشردوستانه و مواردی از این قبیل را مصادیق غیر قابل انکار جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی خوانده و اظهار کرد: سبعیت در حملات غیر انسانی رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این رفتار قبلاً نیز توسط این رژیم وعده داده شده است.

گفتنی است؛ کنوانسیون‌های بشردوستانه ژنو، متضمن حقوق غیر نظامیان در مخاصمات مسلحانه است و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان پاسدار و نگهبان حقوق بین المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو موظف است حداکثر تلاش خود را برای اجرای مفاد این کنواسیون ها مبذول دارد.

کد خبر 6087829 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استانداردهای دوگانه مبتلاست
  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست
  • تجدید پیمان با شهیدالداغی در قالب کاروان خودرویی
  • نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو به بهانه کمک
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو مادرش
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو مادرش/ سارقان کمک کردند ماشین خراب روشن شود اما...
  • شادی جنجالی رئالی ها مقابل بارسلونا، نسل به نسل ادامه دارد
  • بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم
  • خیز بغداد و آنکارا برای توسعه همه جانبه رابطه / در سفر کم سابقه اردوغان به عراق چه می گذرد؟ / نفت، آب و تروریسم مهم ترین پرونده های روز میز مذاکرات دوجانبه