Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@01:00:16 GMT

تفاوت کتابخوان‌ها با تبلت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۴۷۸۶

تفاوت کتابخوان‌ها با تبلت چیست؟

خبرگزاری میزان- با گسترش تکنولوژی در دنیای امروز و تغییر در رفتار‌های روزمره، در برخی وسایل عرضه شده در بازار تشابهاتی وجود دارد که برای انتخاب هوشمندانه باید نکاتی را مدنظر قرار داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، دوستداران تکنولوژی و استفاده از فناوری روز برای هر کدام از نیاز‌های خود علاقه‌مند به استفاده از وسیله مخصوص هستند و در این میان انتخاب میان کتابخوان یا تبلت همواره یکی از پرسش‌های این گروه از افراد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  برای انتخاب میان این دو گروه باید بدانید که نیاز‌های شما تمامی مربوط به مطالعه کتاب یا جزوه است یا در کنار آن، اهدافی مانند جست و جو در اینترنت، عکاسی، مشاهده ویدیو، گوش کردن به فایل‌های صوتی و ... را نیز مد نظر دارید.   اگر تنها قصد مطالعه دارید از آنجایی که کتابخوان‌ها به اپلیکیشن‌های رایج در وسایل هوشمند دسترسی ندارد و پیغامی از آن‌ها به این دستگاه ارسال نمی‌شود، تمرکز هنگام مطالعه کننده افزایش می‌یابد.   کتابخوان‌ها به دلیل هدف اولیه خود، در زمینه نمایش متون با هماهنگی در نور صفحه نمایش بسیار قوی‌تر از تبلت‌ها عمل کرده تا جایی که مطالعه طولانی مدت آن به چشم‌ها آسیبی وارد نمی‌سازد و چشم‌ها را خسته نمی‌کند، در صورتی که این رفتار با تبلت یا سایر وسایل هوشمند در طولانی مدت برای چشم‌ها مضر است.

در بیشتر مدل‌های کتابخوان‌ها امکاناتی مانند علامت گذاری صفحات مهم، یادداشت کنار صفحات را نیز برای اهالی مطالعه فراهم می‌سازد.   از دیگر نکات تمایز در کتاب خوان‌ها با تبلت ها، به دلیل صفحه نمایش مخصوص امکان مطالعه از طریق کتابخوان‌ها زیر نور خورشید است که این امکان در تبلت‌ها به راحتی امکان پذیر نیست.   برخی مدل‌های کتابخوان‌ها همانند تبلت‌ها سیم کارت خور هستند که این ویژگی امکان دسترسی به اینترنت را برای مخاطبین خود برای دسترسی به کتابخانه‌های آنلاین فراهم می‌سازد.   از دیگر نکات مهم در هنگام انتخاب میان این دو گروه، میزان مصرف انرژی یا به بیان دیگر مدت زمان اتمام باتری این وسایل است، زیرا مقایسه این دو گروه نشان می‌دهد که تبلت‌ها به دلیل استفاده‌های متفاوت زودتر از کتابخوان‌ها شارژ خود را از دست می‌دهد و از سوی دیگر برخی مدل‌های کتابخوان‌ها تا روز‌ها باتری را ذخیره می‌کنند.   برای مقایسه تبلت‌ها با کتابخوان ها، وزن این دو گروه حائز اهمیت است به گونه‌ای که به دلیل طراحی متفاوت کتابخوان‌ها از تبلت‌ها سبک‌تر بوده که این نکته در استفاده طولانی‌تر از هر کدام خود را نشان می‌دهد و در نهایت از لحاظ قیمتی کتابخوان‌ها در مدل‌های مختلف از تبلت‌ها قیمت مناسب تری دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تبلت کتابخوان فناوری مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!

سندرم مسئله با پدر (Daddy issue) عبارتی جذاب است که بیشتر به صورت تحقیرآمیز برای اشاره به زنانی به کار می‌رود که روابط پیچیده، گیج کننده یا ناکارآمد با مردان دارند و افرادی (اغلب زنان) را توصیف کند که دارای انگیزه‌ها و تکانه‌های ناخودآگاه نسبت به مردان زندگیشان هستند. این تکانه‌ها می‌توانند منفی یا مثبت باشند و ناشی از یک رابطه ناکافی پدری هستند.

معمولاً نشانه های سندرم ددی ایشو زمانی به چشم می خورد که دختر در خلال یک رابطه نیازهایی را حس می کند، اما قادر به تشخیص نوع نیازش نیست و شروع به بهانه جویی یا رفتارهای ناسازگارانه می کند.

این سندرم بیشتر در خصوص دخترانی که نیاز روانی شان به توجهِ پدر به هر دلیلی از جمله طلاق والدین، مرگ یا غفلت برآورده نشده است، اتفاق می‌افتد. آن‌ها به درستی فرصت وقت گذراندن با پدر را نداشته‌اند و از حضور عاطفی او بهره نبرده‌اند، نخستین و مهم ترین نشانه سندرم daddy issue این است که آن ها جذب افرادی با تفاوت سنی زیاد می شوند. آن ها علاقه بسیار به مردان مسن تر از خود نشان می دهند.

جعفر اردبیلی، روانشناس درباره سندروم نوظهور «مسأله با پدر» که عموماً با نام «ددی ایشو» شناخته می‌شود، گفت: نفوذ انواع کلمات روانشناسی به جامعه و فرهنگ ایران، مستلزم کار علمی است.

وی افزود: «ددی ایشو» یا به عبارت فارسی «اختلال مسئله با پدر» نیز از جمله مسائلی است که نیاز به اثبات دارد چرا که در این باره جامعه آماری‌ تهیه نشده و در حد شایعه در ذهن قشری از مردم نقش بسته است؛ این شایعه ممکن است با پدیده «شوگرددی» اشتباه گرفته شود که در هر صورت آمار بالایی ندارد.

علاقه به سن بالا در سه دسته تقسیم می‌شود

استاد دانشگاه هامبورگ علاقه دختران جوان به مردان سن بالا را به سه دسته تقسیم کرد و ادامه داد: این علاقه می‌تواند به خاطر تجربه بیشتری باشد که مرد سن بالا دارد، نوع دیگری از این علاقه به نیاز مالی و علاقه به پول مرد سن بالا برمی‌گردد و در دسته آخر علاقه بر اساس کمبودهایی است که دختر در ارتباط با پدر خود تجربه کرده و حالا در میان همسر سن بالا به دنبال جبران این کمبودها است.

وی با بیان این که این گرایش می‌تواند از چند عامل تشکیل شود، تشریح کرد: به عبارت دیگر انتخاب مرد سن بالا توسط دختران جوان نشان از نیاز دختر به مردی مجرب دارد؛ این احساس نیاز می‌تواند از روابط بد با پدر نشات بگیرد؛ همچنین اگر دختر رابطه خوبی با پدر را تجربه کرده باشد نیز در سنین بالاتر دنبال تکرار آن تجربه می‌گردد. در موارد دیگر ممکن است پول از اصلی‌ترین عوامل به شمار بیاید و در موارد دیگر نیز عوامل ترکیبی دخیل هستند.

این روانشناس با اشاره به برعکس بودن این قضیه گفت: در مورد پسرانی که به سمت زنان سن بالا تمایل دارند نیز دلایل تجربه و مهر مادری بیشتر و حتی نیاز مالی صادق هستند.

فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت نسل‌ها است

اردبیلی با بیان این که یک ازدواج واقعی علیرغم آرزوها و ذهنیت‌ها است، ادامه داد: اگرچه کمبود یا اشتیاق به جایگاه پدری از جمله عوامل این اختلال به شمار می‌آیند؛ اما هیچ یک از این عوامل، عوامل حقیقی یک ازدواج واقعی نیستند؛ اگر هم باشند به طور قطع با یک ناهنجاری مدت دار و دامنه دار یا ناهنجاری موقتی مواجه خواهند شد.

این روانشناس با اشاره به تفاوت نسلی گفت: به طور معمول این ازدواج‌ها مورد تایید علم روانشناسی نیست چرا که فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت فرهنگی، تفاوت نسلی و تفاوت زایش‌ها است، ضمن اینکه تربیت فرزندان نیز دردسرساز خواهد بود.

وی «اختلال ددی ایشو» را به عنوان یک فرضیه روانشناسی مطرح کرد و گفت: قبل از این که یک رفتار مرسوم در جامعه با یک اصطلاح تخصصی زیر سوال رود، باید بار علمی مرتبط با عبارت مربوطه را افزایش داد و بتوان از آستانه تحقیقی انجام شده یک جامعه آماری استخراج کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • یک بار برای همیشه با این عکس تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • عکسی جالب از تفاوت استقبال از حسن روحانی و ابراهیم رئیسی در فرودگاه پاکستان /تراز دیپلماسی!
  • تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»!
  • مشخصات اصلی اوپو پد ۳ لو رفت
  • واردات کتاب در چند قدمی ارز مبادله‌ای/ مابه‌تفاوت نمی‌دهیم
  • دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!