Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@04:34:35 GMT

خلاقیت و تفكر را برای رفع نيازها به‌كار گیریم

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۵۳۶۸

خلاقیت و تفكر را برای رفع نيازها به‌كار گیریم

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایت‌الله رحیمی،‌ استاندار فارس در جریان بازدید از صنایع الکترونیک شیراز، ضمن ابراز خرسندی از وجود چنین توانمندی در استان افزود: البته انتظارات از صنعتی که بیش از نیم قرن سابقه دارد بیش از این‌ها است اما در عین حال اقدامات خوبی هم تاکنون انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینكه یک فکر و خلاقیت می‌تواند ارزش افزوده ایجاد کند، ادامه داد: بهره‌برداری از ایده‌ها و خلاقیت‌ها نه تنها باعث نقصان آن‌ها نمی‌شود بلکه شرایط آن‌ها را مطلوب‌تر و بهتر نیز می‌کند اما بهره‌برداری از معادن و منابع کانی و زیرزمینی به نقصان یا پایان آن‌ها می‌انجامد.
استاندار فارس اظهار كرد: دنیای توسعه یافته روی همین مباحث تحقیقات و تبدیل تحقیقات به محصولات مورد نیاز کار می‌کند و مجموعه صنایع الکترونیک هم باید در جهت حرکت در این مسیر اقدام به ایجاد ارتباط با صنعت، معدن و تجارت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و دانشگاه‌ها و مراکز علمی کند.
رحیمی اضافه کرد: قطعاً اگر این هم‌افزایی ایجاد شود و هر کدام از مجموعه‌ها امکانات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند هم به تقسیم هزینه‌ها منتهی می‌شود و هم توان علمی آن‌ها افزایش می‌یابد.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در فارس گفت: باید به جای افزودن بر تعداد نیروها تعداد قراردادهای مشخص خود با کسانی که در کار تحقیق و توسعه هستند را افزایش دهیم و ایده‌ها و امکانات خود را در اختیار محققان دانشگاهی قرار دهیم.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی رهبر معظم انقلاب صادر شد، افزود: ضرورت دارد که در کشور و استان با هدف تحقق منویات معظم‌له و رفع نیازهای داخلی و به دنبال آن فتح بازارهای خارجی حرکت کنیم.
استاندار فارس اظهار کرد: قطعاً توانمندی‌هایی که در حوزه صنایع در استان وجود دارد می‌تواند در جهت ایجاد اشتغال مفید برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به کار گرفته شود.
رحیمی در ابتدای این نشست ضمن قدردانی مجدد از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن که موجب ناکامی دشمنان شد، شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی در حمله تروریستی را نیز تسلیت گفت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس سياست و اقتصاد خلاقيت و تفكر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدرضا مداح عکاس ایثارگر شیرازی چهره شاخص هنر انقلاب در ۱۴۰۲ شد

به گزارش خبرنگار مهر، آئین پایانی انتخاب چهره‌های شاخص و برتر هنر انقلاب اسلامی استان فارس در سال ۱۴۰۲ شامگاه شنبه یکم اردیبهشت در مسجد نصیرالملک شیراز برگزار شد.

در ابتدای این مراسم معاون سیاسی، امنیتی استاندار فارس هفته هنر انقلاب اسلامی را یادآور شهیدِ سعید، سید مرتضی آوینی و فرصتی برای مبارزه با بیداد و بی‌عدالتی و ظلم دانست و گفت: با زبان هنر توسط هنرمندان متعهد به انقلاب می‌توان به صدور انقلاب پرداخت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز از آغاز فعالیت «قرارگاه فرهنگی شهید آوینی استان فارس» با هدف هم افزایی فرهنگی میان دستگاه‌های مختلف خبر داد.

سپس نوبت به قرائت بیانیه هیئت داوران ۹ نفره این رویداد رسید و محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز، چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس در سال ۱۴۰۲ را در بخش‌های مختلف معرفی کرد.

بر همین اساس نامزدهای چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی استان فارس در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های سرود، هنرهای تصویری، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، هنر و مطالعات پایداری و آفرینش‌های ادبی و… شعر معرفی شدند.

در بخش سرود از بین سه نامزد نهایی یعنی محمدمهدی یزدان‌بخش، محمدمهدی اوجی و محمدصادق محمدیان، محمدمهدی یزدان‌بخش مربی گروه سرود کریم اهل بیت (ع) آباده به عنوان چهره شاخص انتخاب شد.

نماهنگ شهدای شاهچراغ، سرود تجلی ایزد، نماهنگ قله حاجات، سرود دارالشفای عاشقان و … بخشی از مجموعه سرودهای گروه سرود کریم اهل بیت (ع) آباده (مهد سرود انقلاب) به مربیگری محمدمهدی یزدان‌بخش است که عناوین ملی زیادی را نیز تاکنون کسب کرده است.

در بخش شعر و آفرینش‌های ادبی، غلامرضا کافی استاد انقلابی دانشگاه و چهره شاخص ادبیات مقاومت در رقابت با دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ برگزیده شد و جایزه ویژه این بخش را به خود اختصاص داد و در بخش داستان نیز میثم محمدی شایسته تقدیر شناخته شد.

سیده معصومه حسینی در بخش ادبیات مقاومت و پایدار چهره شاخص هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ شد و از اسماً میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا نیز تقدیر به عمل آمد. عمده شهرت سیده معصومه حسینی به خاطر رمان اشک حوا است.

در بخش هنرهای تجسمی رقابت بین محمد جواد زارع مهذبیه، محمد حسین اکبری و احمدرضا مداح بود که احمد رضا مداح توانست در این بخش چهره شاخص هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ شود.

گفتنی است هنرهای تجسمی یا بصری به هنرهای مبتنی بر حس بینایی مانند نقاشی، خوشنویسی، مجسمه‌سازی، طراحی محصول، چاپ دستی، عکاسی، گرافیک، تصویرسازی، طراحی صنعتی، صنایع دستی، ویدئو، فیلمسازی و طراحی داخلی می‌گویند.

در بخش هنرهای تصویری نیز محسن دانشور، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزدهای دریافت جایزه چهره شاخص هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ بودند که در نهایت جایزه این بخش نیز به محسن دانشور اختصاص یافت.

محسن دانشور بی ری در سالهای گذشته با فیلم بلند آفتاب گرگ و میش جوایز بسیاری را از آن خود کرده و با نگارش فیلمنامه سینمایی «ممدوک» جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره ملی میراث را برنده شده بود.

در بخش هنرهای نمایشی، مریم دهقانی بازیگر توانمند تئاتر استان فارس چهره برتر هنر انقلاب سال ۱۴۰۲ شد و گوی سبقت را از علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی ربود.

مریم دهقانی در جشنواره تئاتر بین المللی فجر رتبه اول بازیگری را برای نمایش هاراگیری اثر اصغر گروسی کسب کرده بود.

در ادامه از آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر، از هادی فردوسی به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان، از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی نیز به عنوان مسئولان ستادهای برتر شهرستانی تقدیر شد.

مهم‌ترین بخش این مراسم انتخاب چهره شاخص هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ بود که به اتفاق آرا احمدرضا مداح، عکاس خبری فارس، آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخص هنر انقلاب در استان فارس در سال ۱۴۰۲ برگزیده شد.

کد خبر 6083909

دیگر خبرها

  • راه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در فارس بررسی شد
  • رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
  • ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج‌ فارس
  • پاسخ فرهنگ انقلابی به نیازهای امروزی
  • کانون بسیج هنرمندان آباده، کانون برتر فارس
  • خلاقیت و شکوفایی مدارس در چهل سال دوم انقلاب پررنگ‌تر است
  • ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب
  • احمدرضا مداح عکاس ایثارگر شیرازی چهره شاخص هنر انقلاب در ۱۴۰۲ شد
  • انتخاب چهره‌های برتر و شاخص سال۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی در فارس
  • معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی فارس